Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Εγώ ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ σε ενημερώνω. Καταδίκες Χρήστου Μάραντου, τ. γενικού διευθυντή οικονομικών της Attica bank

Έχοντας πλέον δια του χαμογελαστού στόματος του προέδρου του 3μελούς Εφετείου Κακουργημάτων ποινή 3 ετών με αναστολή 3 ετών σε ενημερώνω για τα εξής Συμπολίτη :

Το 2013 συγκροτήθηκε συμβούλιο πλημμελειοδικών για την μήνυση της Attica bank και των υποδίκων από την ΤτΕ (για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, την ανυπαρξία μηχανογράφησης, την απάτη με την χρηματοδότηση πελατών της για να πάρουν μετοχές της Attica στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κλπ) Γιάννη Γαμβρίλη. 

 Η μήνυση αφορούσε πως εγώ, σύμφωνα με τους ... μάρτυρες της Attica bank, μπήκα στα προσωπικά δεδομένα του διευθυντή λογιστηρίου της, Χρήστου Μάραντου. 

Θέμα για το οποίο μου κατέθεσε μήνυση και ο Χρήστος Μάραντος, κάτι μήνες αργότερα από την τράπεζα (όταν ίσως συνειδητοποίησαν πως δεν έστεκε μόνο η μήνυση της Attica bank) ή διότι δε προλάβαινε ρε παιδί μου ο άνθρωπος ...

Το βούλευμα έλεγε :
Η εισηγήτρια Εισαγγελέας Κυρία Μαρία Αυγήτα, πρότεινε το κλείσιμο του φακέλου μιας και δεν προέκυπταν ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ για όσα με είχαν μηνύσει η Γαμβρίλης company και το πρωτοπαλίκαρό της ο Μάραντος. Βλέπε κατωτέρω : 

Όμως, οι πρόεδροι είπαν αλλιώτικα. 

Προφανώς διότι η Κυρία Εισαγγελέας ... δεν ήτο επαρκώς ικανή να κρίνει ορθά και τσάμπα έγραψε 14 σελίδες Πρόταση απόρριψης της μήνυσης των Attica bank και Χρήστου Μάραντου και έτσι με παρέπεμψαν ως πλήρως γνώστες του Δικαίου. 

Χώρισαν λοιπόν (οι πρόεδροι) την δικογραφία σε δύο τμήματα και έτσι με δίωξαν σε βαθμό πλημμελήματος (εμέ) ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ που (σ.σ. Γ.Θ.Κ. δήθεν) πίεσα Συνάδελφο να μπει στα δεδομένα του κορυφαίου λογιστή όλων των εποχών (και των απανταχού ΠΑΣΟΚ) Χρήστου Μάραντου : 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ σε βαθμό κακουργήματος ως κάτωθι :


Δηλαδή, ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έγραφαν στις μηνύσεις τους τα Τιτάνια δικηγορικά Γραφεία Γιάννη Μαντζουράνη (σ.σ. ο γνωστός βεβαίως - βεβαίως τ. ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ) και Νικόλα Κανελλόπουλου. Με αδελφό στους Εφέτες. Και στον Άρειο Πάγο. 

Οι καιροί πέρασαν και στην πρώτη δίκη σε βαθμό πλημμελήματος όπου καταδικάστηκα εγώ ως ηθικός αυτουργός, ενώ αθωώθηκε ο συγκατηγορούμενος μου (που ήτο ο φυσικός αυτουργός) :

Μια "τεχνική" λεπτομέρεια ήταν το ότι ο μηνυτής Χρήστος Μάραντος παραδέχθηκε στην δίκη πως "έπαιρνε τηλέφωνο" όσους είχαν μπει στην μερίδα του στον Τειρεσία. Όχι για να τους εκβιάσει μιας και ήταν γενικός διευθυντής της Attica bank και όσοι είχαν μπει ήταν υπάλληλοι. Απλά ενημερωτικά ...
Όπως βέβαια ήταν "τεχνικό θέμα" και το ότι η Attica bank ενημέρωσε τον ... θιγμένο μηνυτή Χρήστο Μάραντο, ενόσω γίνονταν μυστικές (βάσει Κανονισμού) διεργασίες ερεύνης ...

Για να μη τα πολυλογώ, δε θα ξεχάσω δε ποτέ μου την κουβέντα του προέδρου μετά την λήξη της 3ήμερης δίκης μου που, όταν του είπα : "κατάλαβες άραγε τι έκανες ;" μου απάντησε με σκυμμένο κεφάλι που το ακουμπούσε επάνω στις δύο του παλάμες που τις είχε στην έδρα: κάντε λίγο καιρό ακόμη υπομονή κύριε Κανελλάκη ...

Εντάξει. Και έφεση έκανα και υπομονή. Και πέρασαν τα χρόνια και ήλθε ο καιρός της έφεσής μου όπου, τι είχες Γιάννη μ' (όχι Μαντζουράνη) τι είχα πάντα (όχι Κανελλόπουλο). Ξανά 12 μήνες φυλακή με 3 ετή αναστολή :

Στην συγκεκριμένη δίκη απόλαυσα επίσης κάτι, όπως και οι συμπαριστάμενοι. Την εισαγγελέα και την πρόεδρο να μου λένε : δε μπορώ να πιστέψω ότι η τράπεζα (σ.σ. Attica bank) κάνει δολοπλοκίες. Δε μπορεί, σκέφτεσαι, νομικά έχουν σπουδάσει, δικαστές είναι, κάτι θα ξέρουν ...

Εντάξει. Και πας στον άρειο πάγο και για να μη στα σπάω τα νεύρα, ξανά μανά τα ίδιααααα. 12 μήνες φυλακή, 3 ετής αναστολή και ένας σκασμός χρήματα στην εφορία ως ... έξοδα δίκης ... (που τα τσεπώνουν οι γερμανοί άραγε ;;; Σκασίλα μου. Δεν έχω μία, δεν πληρώνω μία). Ας με πάνε φυλακή. Έτσι κι αλλιώς και τον πατέρα μου τον είχαν πάει οι Ναζί στην φυλακή Και για εκτέλεση. Εμένα, όχι. Ακόμη ...

-----------------

Έλα όμως που σήμερα ήταν η τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση της δίκης μου σε βαθμό κακουργήματος ! Δίκης που είχε ξεκινήσει τον Μάιο, συνεχίστηκε τον Ιούνιο και τελείωσε σήμερα. Ιούλιο.

η κ. Εισαγγελέας ήταν σαφέστατη στην αγόρευσή της. Δεν προέκυψε από πουθενά δόλος, άρα υποβιβασμός του εγκλήματος, σε πλημμέλημα που έχει παραγραφεί εν μέρει.
Πρόεδρος : Όχι. Ένοχος όπως στο κατηγορητήριο
Εισαγγελέας : επί της ποινής 2 έτη με 3ετή αναστολή
Πρόεδρος : 3 έτη με 3ετή αναστολή

Γυρίζω και λέω του πρόεδρου : εύγε, είσαι δίκαιος.
και εκείνος με ένα χαμόγελο γλυκύτατο μου απαντά : "υπάρχει και το εφετείο ..."

Ηθικό συμπέρασμα. Μη τα βάζετε ποτέ με τραπεζίτες, έστω και ξηλωμένους όλους για ένα σωρό λαμογιές και με δικηγόρους που έχουν αδέλφια και άκρες ...
Ψέματα λέω. Συνεχίζουμε !

Μετά τιμής και σεβασμού ΜΟΝΟ σε Συναγωνιστές και σε όσους σέβονται Θεσμούς και Θέσεις και με καμία σε έτερα άτομα.


_________________
Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Το κείμενο, αφού τακτοποιηθεί και εμπλουτιστεί με τα πλήρη Σχετικά, θα σταλεί ΚΑΙ στο υπουργείο Δικαιοσύνης, έτσι ώστε να το έχει δίπλα στα ανάλογα άλλων Πολιτών !
Οφείλω δε να τονίσω την καθόλα Επιστημονική προσπάθεια των δύο μου Δικηγόρων. Του κ. Νικόλαου Δημακίδη και του κ. Αναστάσιου Κώνστα όπου, παρά το ότι έπεσαν στο ... "χαμόγελο" του δικαστή, έδωσαν μια σκληρή, αλλά "άνιση" μάχη. Όπως οφείλω να ευχαριστήσω και τους παρόντες Μηχανικούς και τους Συναγωνιστές μου, που εξεπλάγησαν μεν, ατσαλώθηκαν δε !
Συνεχίζουμε !

Ως παρεμπιπτόντως

Ο Χρήστος Μάραντος, που αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ και καθ΄ όλα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ δίωξης και απόλυσής μου από την Attica bank ενόσω ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος (: διευθυντής Οικονομικών) αυτής, καθώς και σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (όπως και το σύνολο της Attica bank (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), Κρίθηκε και βρέθηκε ένοχος στα κάτωθι :
  1. Ένοχος κρίθηκε ο Χρήστος Μάραντος, από το Γ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που του επέβαλε ποινή 4 μηνών φυλάκιση με τριετή αναστολή, για απλές σωματικές βλάβες κατά του Γιώργου Θ. Κανελλάκη. Βλάβες που έλαβαν χώρα κατά την 22/3/2009. Η καταδίκη αφορά το ότι την 22/3/2009 ο καταδικαστείς Χρήστος Μάραντος κτύπησε με το Ι.Χ. τον Γιώργο Θ. Κανελλάκη ενόσω ήταν πεζός.

  2. Ένοχος κρίθηκε ο Χρήστος Μάραντος, από το Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που του επέβαλε ποινή 8 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή, για το έγκλημα της δυσφήμησης και της προσβολής της προσωπικότητας του Γιώργου Θ. Κανελλάκη. Έγκλημα που έλαβε χώρα κατά την 22/9/2008. Η καταδίκη του αφορά την διασπορά σε τρίτους σκαιών, ψευδών και συκοφαντικών γραπτών αυτού κατά του Γιώργου Θ. Κανελλάκη.

  3. Ένοχος κρίθηκε ο Χρήστος Μάραντος, από το Ζ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που του επέβαλε ποινή 5 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή. Η παρούσα αφορούσε έφεση του κατηγορουμένου Χρήστου Μάραντου για την απόφαση που αναφέρεται στην παράγραφο 2.
Τέλος, αθώοι κηρύχθηκαν οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης, από το Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για την μήνυση που είχε υποβάλει ο Χρήστος Μάραντος για παράβαση του 232 Α του Π.Κ. (περί παράλειψης συμμόρφωσης σε δικαστική απόφαση).
Συνεχίζεται (όσο κι αν εκπλήσσονται κάποιες ... ψυχές)

Ξεκάθαρα πλέον
Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου