Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Γιάννη Γαμβρίλη μη ξεχαστείς ρε φίλε. Για εκείνη την λίστα Μπόργιανς μιλώ.

Ιωάννη Γαμβρίλη, διαβάζοντας χθες αγαπημένε συνάδελφε Μηχανικέ και τέως πρόεδρε του ΤΣΜΕΔΕ και τέως πρόεδρε της Attica bank, και μέλος του εθνικού συμβουλίου (σ.σ. χαχαχα) του ΠΑΣΟΚ (βλέπε θέση 206) ότι : το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, σε γνωμοδότησή του άφησε ανοικτά όλα τα περιθώρια για να ανοιχτούν ΟΛΕΣ οι "λίστες" (βλέπε : Λαγκάρντ, Μπόργιανς κ.λπ.) πετώντας την μπαλίτσα στην (σ.σ. γερμανική) ΑΑΔΕ παρά την αντίθεση του ΣτΕ

Έτσι που λες, σκέφτηκα συνάδελφε να σου πω να πας (αν δεν έχεις πάει) να
διευθετήσεις το θεματάκι μιας και, στην λίστα Μπόργιανς ήταν και το ονοματάκι του αδελφού σου του Λουκά Γαμβρίλη (βλέπε ΔΟΥ Λειβαδιάς). Εκτός κι αν εσύ, όπως κάθε στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ δεν έχεις σχέση με τίποτα από όλα αυτά. Αλλά και πάλι ρε συνάδελφε αίμα σου είναι. Όπως και το ΠΑΣΟΚ σας.

Ειδικά τώρα που το ... κράτος δίνει το περιθώριο να δηλωθούν τα "λιανά" από τους ξεχασιάρηδες, ευκαιρία είναι φιλαράκι. Βέβαια, ίσως να μου πεις : "άλλο ο αδελφός μου, άλλο εγώ". Ναι μωρέ. Ίσως να έχεις και δίκιο. Ίσως όμως και όχι μιας και στην εταιρεία είσαστε και τα δύο παιδιά. 

ΜΣΧ Ένας Μηχανικός που δεν ήταν στο ΠΑΣΟΚ και στις λίστες.

P.s. Συνάδελφε όσο σε κοιτώ στις φωτογραφίες τόσο πιο πολύ σε ζηλεύω. Κούκλος. Σκόρδα συνάδελφε. Σκόρδα.




Σχόλιο Γ.Θ.Κ. Αν κάνει σε κάτι λάθος Γιάννη μ' το ανωτέρω που παρέλαβα, στείλε μου απάντηση και θα την αναρτήσω. Όπως θα αναρτήσω και άλλα πολλά. Ότι έχω και ότι παραλαμβάνω δηλαδή.

Υ.γ. Γιάννη Γαμβρίλη είσαι ακόμη πρόεδρος στην Attica Ventures
Υ.γ. Αξίζει να θυμηθούμε και το : όταν οι Μηχανικοί τραπεζώνουν τους συνήθεις υπόπτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου