Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Δημήτρη Βερβεσό, πρόεδρε του ΔΣΑ, γειά σου και από εδώ. Όπως και στα παιδιά της Attica bank και του Μαντζουράνη

Σήμερα που λες, είχα άλλη μια δίκη με τα (απολυμένα και μη) λαμόγια της attica bank. Για συκοφαντική δυσφήμιση ανωνύμου εταιρείας. "Και τι εταιρείας κύριε πρόεδρε ; Τραπεζικής !" όπως είχε πει και στην προηγούμενη συναφή δίκη ο δικηγοράκος (τον λέω έτσι λόγω του νεαρού της ηλικίας του) της και υπάλληλος του γραφείου Γιάννη Μαντζουράνη, ο Αδανάντιος Μπασαράς. 
Ο Μπασαράς που εκπροσωπούσε και σήμερα (όπως και παλαιότερα) την παλαιότερη συναφή υπόθεση της Attica σε βάρος μου, υπόθεση που την
έχασαν τα ... παλικάρια (βλέπε εδώ) της Attica bank.  
Αυτά τα παλικάρια δηλαδή που γάμησαν από προσώπου γης 1,6 δις euro μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Ποσού που αντλήθηκε από Δημόσια Ταμεία και από ιδιώτες σε διάφορες αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων (και πάλι δεν έχει μια) !

Λόγω μιας γριπούλας δε μπόρεσα αγαπητό μου ημερολόγιο (blog) να σου πω νωρίτερα τα νέα. Νέα που περιλαμβάνουν από το ότι ο Αδαμάντιος -σήμερα- δε μπόρεσε να έλθει μιας και είχε άλλη δίκη (και ζήτησε και πήρε αναβολή για την 2 Μαΐου 2018) όπως είπε μια μικρή υπάλληλός του στην Έδρα, μέχρι και κάποια άλλα ενδιαφέροντα για τους μάρτυρες του ιδρύματος. 
Ουσιαστικά για τον έναν μάρτυρα που ήλθε, τον Νικόλαο Δαυίδ. Τον Δαυίδ που ήταν υποδιευθυντής εσωτερικού ελέγχου της attica bank. Το παλικάρι που (εκ των "πραγμάτων" που θα έλθουν στις επόμενες μέρες στις Δικαστικές αίθουσες) δεν έβλεπε, δεν άκουγε, δεν ήξερε για δάνεια σε κόμματα και σε επιχειρήσεις της attica bank. Το παρατρεχάμενο παλικάρι του διευθυντή εσωτερικού ελέγχου, του Μαμαλούγκα, που σήμερα όμως δεν ήλθε μιας και είναι συνταξιούχος πλέον (όπως ειπώθηκε στην Έδρα).
Εκεί συνάντησα βρήκα και συνεχάρην γα την εκλογή του στην ηγεσία των Δικηγόρων, τον βαθύτατα ΠΑΣΟΚεμον πρόεδρο του ΔΣΑ, τον Δημήτρη Βερβεσό. Τον δικηγόρο - εργατολόγο δηλαδή που είχε αναλάβει  πρώτος την υπόθεσή μου κατά της Attica bank, τότε που είχα φάει στο κεφάλι 13 μεταθέσεις σε 15 μήνες, ενόσω οι βαθμοί μου στην Attica, με άριστα το 10 ήταν 9άρια και 10άρια. Αλλά δεν υπόγραφα εύκολα δάνεια ...
Τον "συνεχάρην" επίσης και διότι κράτησε επί σειρά μηνών στο συρτάρι του την κατάθεση της αγωγής μου κατά της Attica bank για την βλαπτική μεταβολή. 
Κάτι μου απάντησε αλλά δε το κατάλαβα μιας και ο Δημήτρης, όταν ταράζεται έχει ένα μικρό ρητορικό κεκέδισμα, κατάσταση η οποία δεν καθιστά εύκολη την παρακολούθησή του από τον συνομιλητή του. Κατάσταση που δεν έχει άλλωστε καμία σημασία. Κατάσταση που δεν έχει καμία σημασία ειδικά όταν είσαι ΠΑΣΟΚος.

Πάντως, για την ιστορία, ολόκληρο γραφείο Μαντζουράνη, υπόθεση που την "τρέχει" εδώ και χρόοοοονια, και δε μπόρεσε να στείλει άλλο της δικηγόρο στη θέση του Αδαμάντιου ; Περίεργο δεν είναι ;
Υπόμνημα : Στην φωτογραφία που βρέθηκε εδώ, τελευταίος δεξιά, με την πουράκλα και την Vodka, ο νέος πρόεδρας του ΔΣΑ, Δημήτριος Βερβεσός.  

Υ.γ. 1 
Ρε συ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ - ΠΑΣΟΚεμον Γιάννη Μαντζουράνη, μόνο μια φορά μου έκανες την τιμή να παραστείς ως εκπρόσωπος της Attica bank σε βάρος μου. Υπόθεση που την έχασες !
Δεν έρχεσαι εσύ που τα λες καλύτερα από τον Μπασαρά την 2-5-2018 ; 
Υ.γ. 2 Δημήτρη Βερβεσό, κρίμα που πέθανε και δε πρόλαβε να σε καμαρώσει ως πρόεδρο ο πάλαι ποτέ  διευθυντής Νομικής Υπηρεσίας της Attica bank και ΠΑΣΟΚάρχης της, ο Γιάννης Λάχανος. Και φίλος και συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Και των Παπανδρέου. Και του Μαντζουράνη κλπ κλπ
Του Γιάννη που μου έλεγε στις σκάλες του κτιρίου της Attica της οδού Μαυρομιχάλη (εκεί που τώρα είναι η εισπρακτική της εταιρεία "Θεά Άρτεμις"): "μη πας κόντρα ρε παιδί μου στην Τράπεζα και ξηλωθείς". Δημήτρη μου νομίζω ότι κάποιος μας κατέγραφε και πως υπάρχει και σχετικό ηχητικό ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου