Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

2015 Λευτεριά Ελλάδα, Λευτεριά Έλληνες

Τελείωσε άλλο ένα Κατοχικό και χουντικό έτος όπου χιλιάδες Ελλήνων πήραν τον δρόμο της ξενιτιάς, χιλιάδες καταστημάτων έκλεισαν και οι μαγαζάτορες και οι εναπομείναντες υπάλληλοί τους τρέχουν στα συσσίτια προστιθέμενοι στις ... στρατιές αυτών που "έρχονταν" από το 2013, από το 2012 κ.ο.κ.

Την ίδια περίοδο, επιχειρήσεις μεγάλες έκλεισαν, αφήνοντας στους 5 δρόμους, τους εργαζόμενους τους, ενώ χιλιάδων Ελλήνων αδυνατούν να σκεφτούν, όχι το "αύριο", αλλά το "τώρα". Το σήμερα. 
Στον αντίποδα, επιχειρήσεις και οντότητες βιοπαλαιστών που το προσπαθούν, δέχονται "επισκέψεις" τακτικές του ... κρατικού μηχανισμού, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για εκφοβισμό και για να ξεπουλήσουν όσο - όσο τις δραστηριότητές τους σε αλητο-γερμανούς και σε διεθνή τοκογλυφικά κτήνη. Στον αντίποδα επίσης Έλληνες που ντρέπονται να πουν την λέξη "νοικοκυριό" μιας και την

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Εγώ αντέχω, εσείς ;

"Μάγκες και κούκλες", εγώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν τα χρησιμοποιώ για να παίζω μουσικούλα και να αναρτώ αποφθέγματα του i love minion και των συναφών σελίδων. Ναι για το κέφι μου κάποιες φορές βάζω και ελαφρά θεματάκια και αστεία ή και μουσικά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μένω σε αυτά.

Δεν παίρνω χαμπάρι από απειλές, εκφοβισμούς και "καλοπροαίρετες" (και μη) ... υπενθυμίσεις.

Ναι, είμαι άνθρωπος με ότι σημαίνει αυτό, αλλά σίγουρα, χειροκροτητής αμάσητων καταστάσεων - λαμόγιο και κλέφτης δεν υπήρξα και δεν πρόκειται να γίνω για κανέναν.
Είτε έχει είτε όχι ... μονοκάταρτα, είτε γραφείο σε κτίρια ψηλά στην Μεσογείων, είτε "γνωστούς" σε βρώμικες παλαιοκομματικού

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Έχουν ξαμοληθεί στην γύρα κομματόσκυλα και προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνισμό πως η "λύση" και η σωτηρία θα έλθει στην Πατρίδα και στον πονεμένο Λαό, μέσω της επιστροφής των  κωστάκη καραμανλή και γιωργάκη παπανδρέου.

Πόσο όμως επιλήσμων μπορεί να είναι κάποιος έτσι ώστε να ξεχνά πως ο δεύτερος ΠΑΡΕΔΩΣΕ τα κλειδιά στον πρώτο αναφερόμενο, έτσι ώστε να έλθουν τέρατα από την μονίμως φασιστική γερμανία του ναζισμού και από τις "αγορές" που δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από διεθνούς βεληνεκούς, τοκογλύφους.

Έχουν ήδη ξαμοληθεί σε στάνες (σπιτικά) και σε ρούγες (συγκεντρώσεις) για να πείσουν ανέργους, ... αμειβόμενους ... όποτε και αν, πως την λύση (;;;) θα δώσουν αυτοί οι ίδιοι, που, ωσάν γνήσιοι απόγονοι και όντας μορφωμένοι όπως παρουσιάζουν, των επί τουλάχιστον 40ετία πουλημένων κυβερνήσεων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.


Είναι όμως δυνατόν ο Ελληνισμός να ξεχάσει τους βασανιστές του ; Είναι δυνατό να λησμονήσει το ποιος ξεπουλάει