Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Σημίτης - Βενιζέλος - Παπανδρέου. 12 χρόνια μετά

12 χρόνια πριν
Μιας και δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ καθεστωτικός και κυρίως επειδή θεωρώ πως το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τα πάντα στην Χώρα, συνεχίζω. 

Ακολούθως του http://gkanellakis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_4.html
με τις καταγγελίες και με εκατοντάδες από ΣΤΟΙΧΕΙΑ που έχω καταθέσει σε ΣΔΟΕ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ και Κυβέρνηση ως αναφέρω εδώ, συνεχίζω με 2 απορίες.  Μιλώ γι αυτά που έχουν ανατεθεί σε πταισματοδίκη ΕΝΩ, ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΟΣΑ είναι πολύ περισσότερα των 20.000.000 και αφορούν ΕΓΚΛΗΜΑ επαναλαμβανόμενο για πάνω από 15 χρόνια !

Α) έχει καμία σημασία αν οι τότε και νυν Πασόκοι είναι με το ένα πόδι στο τσοχατζοπουλική-βενιζελικό-σημιτικό-παπανδρεικό ΠΑΣΟΚ ή στον Σύριζα ;

B) όπως ρε σεις ψάχνετε κάθε μου κίνηση, δε βρήκατε πως και το 2003 είχα αντιδράσει στις λαμογιές που αντιμετώπισα με το παραδικαστικό του Πειραιά, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ακριβώς, του σημερινού, τρόπο ; Καταγγέλλοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
12 χρόνια μετά
Ρε σεις που θεωρείται πως μπορείτε θα θάψτε τα πάντα και να στηρίξτε με τους ανθρώπους σας

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Τασούλη, για πές τα μας εσύ που τα ξέρεις καλά

Γράφει ο Τάσος Σιδερίδης

Επειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και επειδή από εδώ και πέρα δεν θα χαριστώ σε κανένα, οι καλύψεις τέρμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εάν επιθυμεί να διαιωνίσει το καθεστώς της παρακμής της διαφθοράς της σαπίλας της ρεμούλας και της απάτης θα με βρει μπροστά του και φανατικό εχθρό του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε όχι για μια διαχείριση του συστήματος και τη δημιουργία νέων τζακιών και παρατρεχάμενων αλλά για ρήξεις με το παλιό και διαπλεκόμενο σύστημα και την τοποθέτηση άξιων, ικανών και αδιάφθορων ανθρώπων σε διοικητικές θέσεις.

Ποσώς με ενδιαφέρει αν ο τάδε ή ο δείνα υπουργός τοποθέτησε στο ιδιαίτερο γραφείο του πολιτικό ή υπουργικό, έναν συγγενή του ή έναν έμπιστο φίλο του. Αυτό είναι φυσικό και αναμενόμενο να έχει μετακλητούς υπαλλήλους πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Τι θα έπρεπε να τοποθετήσει δηλαδή τη γυναίκα του Άδωνι ή την κόρη του Γιακουμάτου.

Εκείνο όμως που με ενοχλεί αφάνταστα είναι να τοποθετεί σε διοικητικές θέσεις ανθρώπους που ανήκουν σε συντεχνίες, γκομενοπαρέες, διαπλεκόμενα τζάκια και παιδικές χαρές. Είναι αδιανόητο να τοποθετεί ανθρώπους που με όλες τις κυβερνήσεις απομυζούν το ελληνικό δημόσιο και τον ένα χρόνο είναι με τον Κώστα Καραμανλή τον άλλο χρόνο με τον Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά και τώρα να το παίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό και επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο μετά την μεγάλη Εβδομάδα θα σας αποκαλύψω τις διαπλεκόμενες σχέσεις ανάμεσα στους

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αν είναι κάτι που πρέπει να σε οργίζει είναι όταν σε θεωρούν ηλίθιο

Πάνε 40 χρόνια από την περίφημη "μεταπολίτευση". Δηλαδή από την πτώση (;;;) της χούντας και την ανάδειξη της "γενιάς του Πολυτεχνείου". Από τότε δηλαδή που κάποιος χρήστος παπουτσής (αυτός που μας γέμισε χημικά) έγινε από μηδενικό ... κάτι. Από τότε που κάποια δαμανάκη (χωρίς σχόλια) πέρασε από ότι θέση υπήρχε στην υφήλιο στο όνομα του "εδώ Πολυτεχνείο". Και αυτά ενόσω λίγοι ξέρουν το όνομα Μήτσος Παπαχρήστου (εκφωνητής του Πολυτεχνείου δεν πήρε ανταλλάγματα για ότι έκανε).

Μαζί τους και κάτι σκύβαλα σαν τον λαλιώτη, κωσατόπουλο και πολλούς ακόμη που αν και παρέμειναν νούμερα, (τι μηδέν, τι .. δέκα) τράφηκαν, έζησαν πλούτισαν και τελικά

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Κύριε διαχειριστά της σελίδας, κάτι έχει αλλάξει

Ας ενημερώσει κάποιος το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα τον IT manager πως, από την 2-2-2015 έχει αλλάξει ο Γενικός Γραμματέας του.
Εκτός και αν περιμένει κανείς, να επιστρέψει ξανά http://www.ministryofjustice.gr
Και μιας και παρατήρησα ξανά τώρα την ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ βλέπω και αναφορά στην σελίδας του ιδιώτη κανελλόπουλου : www.dikaiorama.gr/ (που δεν ανοίγει ... δυστυχώς). Όπως και να έχει, μου μένει μια απορία. Στην Κρατική σελίδα, διαφήμιση ενός ιδιωτικού site ;

Κρατήστε το. Βαθύ ΠΑΣΟΚ, Κρατικό Χρήμα και συνέχεια.

Upd. Θυμάμαι τότε που ήμουν στο κορυφαίο "ψυγείο" της τράπεζας Αττικής, στην οδό Μαυρομιχάλη. Ναι στην τράπεζα Αττικής που με απέλυσε μετά από 13 μεταθέσεις - αποσπάσεις σε 15 μήνες, όπου όλες αυτές, ήταν επί τα χείρω.

Που με απέλυσε 4 μήνες πριν δικαστεί η αγωγή μου για βλαπτική μεταβολή, κατηγορώντας με πως είμαι blogger και πως την δυσφημώ και πως μπήκα στα προσωπικά δεδομένα του χρηστάρα μάραντου, καταπράσινου τότε (βλέπε μπένος - κουσελάς) δ/ντη λογιστηρίου της (τότε) που πήρε προαγωγή και έγινε δ/ντής οικονομικών υπηρεσιών την επομένη της απόλυσής μου. (Τώρα, κάτι ακούω για σύριζα ...)

Που έχει ως δικηγόρους της, αυτή και οι αιχμές της, τον τιτάνα του παλαιοπασοκικού κράτους, τον γιάννη ματζουράνη (γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, επί ανδρέα παπανδρέου) και τον νεοπασόκο νικόλα κανελλόπουλο (γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης μέχρι προ 1 1/2 μήνα και δεξί χέρι του αρχιπροδότη γιωργάκη παπανδρέου.

Θυμάμαι λοιπόν που καθόμουν στον όροφο, σε διπλανά γραφεία με την κόρη της αδελφής του άκη τσοχατζόπουλου,  την φίλη μου την Σταυρούλα (με "Σ" κεφαλαίο), με την κορίνα σαλεμή, α΄  ξαδέλφη του κώστα σκανδαλίδη (ρε κωστάκη, πότε δούλεψες μια έστω μέρα στη ζωή σου) και γυναίκα του βουλετή ΠΑΣΟΚ του χρήστου σμυρλή, που όταν δεν εξελέγη, πήρε θέση διευθυντή στο ΚΑΤ, μιας και ήταν οδοντίατρος. Θυμάμαι επίσης που μαζί σε δίπλα γραφείο, ήταν και η γωγώ, μια εκ των γραμματέων του παλαιοπασόκου κώστα γείτονα. Μπορώ να συνεχίσω την πρασινίλα, αλλά θα γίνει αηδιαστικά πράσινο το κείμενο.

Μιλάω λοιπόν για την τράπεζα όπου ο πρόεδρός της, ο γιάννης γαμβρίλης ήταν ομοτράπεζος του άκη και του σημίτη (ένας είναι ο σημίτης) καθώς και ο πρόεδρος εργαζομένων της, ο παλαιο-νεο-πασόκος (παντός πασοκικού καιρού) θανάσης σταθόπουλος (ή "μπεμπέτο" όπως μου χε πει ένας παιδικός του φίλος με εμπλοκή στο παραδικαστικό Πειραιά *), ομοτράπεζος και αυτός του άκη, ΞΕΧΝΑΓΑΝ πως η τράπεζα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ, αλλά ΚΡΑΤΙΚΗ μιας και, υπήρχε και υπάρχει με τα λεφτά των μηχανικών 51% (ΤΣΜΕΔΕ) που φορώντας κάσκα, σπάνε τα πόδια τους και τα ΙΧ τους σε εργοτάξια, ... για να μην έχουν σήμερα, ΟΥΤΕ ΜΙΑ !!!! 
Ξεχνούσαν επίσης πως τότε, πριν απολυθώ, η τράπεζα Αττικής, ήταν (και είναι)

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ψεύτη Βενιζέλο

Κάθισα με το ζόρι στον Η/Υ για να ακούσω το ένα εκ των τεράτων, των τελευταίων ετών. Δε θα αναφερθώ στο ότι αντί να του κάνει ερωτήσεις ο κόσμος, ο πανικόβλητος υπάνθρωπος τους χαρακτήριζε ως αντιδημοκράτες, ως προβοκάτορες, ως είρωνες, λανθασμένους, παραπλανημένους και γενικά, με το που άρχιζε μια ερώτηση κάποιος, στην μέση αυτής, τον διέκοπτε  το τέρας και του αντιγύριζε μια άλλη ερώτηση για να πετάξει την μπάλα στις κερκίδες. 
Ρε βενιζέλο όμως, ρε ψεύτη, τι είπες 10 λεπτά πριν κλείσει η εκπομπή ;  Πως δεν

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Το παλαιό και το νέο ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ. Και η Νέα Δημοκρατία. Η νέα κυβέρνηση, που είναι ;

Σας έχω κάτι να διαβάστε για να περάστε την ώρα σας ευχάριστα (με τα πεπραγμένα του βαθέως κράτους τα τελευταία 40 χρόνια).
Η μήνυση είναι συντεταγμένη από τον γιάννη ματζουράνη (δεξί χέρι του ανδρέα παπανδρέου) και η βασική μάρτυρας κατηγορίας είναι η κορίνα, Α΄ ξαδέλφη του κώστα σκανδαλίδη του πασόκου και σύζυγος του επίσης τ. βουλευτή του πασοκ, χρήστου σμυρλή.


Σύντομα σας έχω κι άλλα


Υ.γ. σας θυμίζω να κρατήστε αντίγραφο ΚΑΙ από αυτό εδώ το set καταθέσεων σε ότι θεσμικά οφείλει να καταθέτει ο κάθε Πολίτης, όταν διαπιστώνει ... θέματα
Δείτε και κρατήστε και αυτά :
http://gkanellakis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_4.html

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Αυτό το κράτος δε το θέλουμε !

Upd. «Τρία χρόνια με είχε ορίσει το κράτος να παρακολουθώ το ζευγάρι και έχω κάνει τέσσερις ενστάσεις να γίνει άρση της κηδεμονίας και να παραμείνει το παιδί στη γιαγιά και τον παππού καθώς ο  πατέρας έπασχε από διπολική διαταραχή και η μητέρα το ήθελε ... όπως το ήθελε αφού, ήθελε να  μεγαλώνουν άλλοι, εκ του ασφαλούς και όποτε είναι επιλογή της να το βλέπει».

Στο ερώτημα γιατί δεν προχώρησε η άρση της κηδεμονίας,

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Σεβαστοί Έλληνες και Κύριοι, αυτά συμβαίνουν στην Χώρα μου


Πατριώτες, συμπατριώτες, κρατήστε αυτές τις δύο φωτογραφίες με τις κοινοποιήσεις θέματος διασπάθισης Δημοσίου χρήματος καθώς και για φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή από τράπεζα. Κάποια μέρα που θα έλθει Δημοκρατία στην Ελλάδα ξανά, χρησιμοποιήστε τις, αναζητήστε τι αφορούν και διαλύστε τα σαθρά που κατέστρεψαν την Χώρα και εκμαύλισαν κόσμο, δημιουργώντας με χρηματισμούς (εκμαυλισμός) ή με την επιβολή φόβου, κομματικούς στρατούς ! Τακτικές και καταστάσεις που γνωρίζετε όλοι σας.
Εν συντομία σας καταθέτω πως :
  1. κοινοποίησα τους σχετικούς φακέλους - καταγγελίες, όπου ο Νόμος και το Πατριωτικό καθήκον όριζε, από το 2011 μέχρι και προ μερικών ημερών. 
  2. αφού κανείς δεν με κάλεσε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ από τους αρμοδίους, μετά από μήνες, κατέθεσα μήνυση, ουσιαστικά υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου
  3. απεδείχθη πως οι αρχικοί φάκελλοι είχαν "παραπέσει" με ένα "λάθος" κοινό και όχι μόνο σε μια υπηρεσία.
  4. απευθύνθηκα στο Ανώτερο επίπεδο της Δικαιοσύνης ζητώντας να ελεγχθούν οι φάκελλοι με την πλειάδα στοιχείων. Δεν με κάλεσε κανείς.
  5. ενδιάμεσα όλων αυτών προσπάθησα και επικοινώνησα με ΟΛΑ (πλην ενός) τα κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου για να τους ενημερώσω. Απάντηση δεν πήρα από κανένα τους. Ούτε από τα κοινοβουλευτικά, ούτε από κάποια εξωκοινοβουλευτικά, ενώ κάποιοι με ενημέρωσαν λέγοντάς μου "εσύ φταις που πήγες να πολεμήσεις με το θηρίο".

Μέσα σ΄ αυτούς τους χρόνους της πάλης, δέχθηκα απειλές, ... νουθετήσεις, απόπειρες να με εκβιάσουν τέρατα (λες και θα μπορούσαν), προσπάθειες να με ρίξουν στο φιλότιμο με κουβέντες τους όπως : "αν το συνεχίσεις, θα μείνει κόσμος χωρίς εργασία", καθώς και χρηματικές προσφορές για να σταματήσω να μιλώ. Μα δε σταμάτησα !

Δεν σταμάτησα ποτέ, ούτε όταν αντιμετώπισα αστυνομικές αυθαιρεσίες, ούτε όταν αντιμετώπιζα αδικία μέσα σε δικαστικές αίθουσες. Δε σταμάτησα επίσης ποτέ και δεν απογοητεύτηκα όπως θα ήθελαν ούτε όταν δημοσιογράφοι αρνούντο να ακουμπήσουν καθώς το θέμα είναι καυτό (όπως μου έλεγαν). Δεν φοβήθηκα ποτέ όταν η σαθρότητα όρισε 2 μεγαλοδικηγόρους, γνωστούς σε όλους για το ποιόν και το παρελθόν τους, σε βάρος μου όπου, με χαλκευμένα και πλαστά στοιχεία, προσπάθησαν να με απαξιώσουν.

Τέλος σας  γνωρίζω πως μετά 4 έτη οι καταγγελίες μου και η μήνυσή μου ανατέθηκαν σε πταισματοδίκη με την αναφορά "πλημμέλημα" αδιακρίτως αν τα ποσά της διασπάθισης κ.λπ που αποδεικνύονται με στοιχεία στους φακέλους, ξεπερνούν τα 20.000.000 euro ! Για την ακρίβεια τα ξεπερνούν κατά πολύ !!!
Δεν ζήτησα ποτέ στην ζωή μου χατήρι, ενώ αρνήθηκα ακόμη και σ΄ αυτούς τους νονούς μου, όταν ήμουν παιδί και αυτοί ήσαν άτομα πολύ υψηλά ιστάμενα. Δε ζήτησα ποτέ τίποτα από κυβερνήσεις, ασχέτως αν συμμετείχαν συγγενείς μου στενοί σ΄ αυτές. Το μόνο που ζήταγα και ζητώ είναι Δικαιοσύνη σε εμέ και Αξιοπρεπή ζωή στον Λαό της Πατρίδας μου. Τίποτα άλλο και ποτέ !


Θέλω απ΄ εδώ να ευχαριστήσω τους δικηγόρους που ενώ δεν πληρώνονταν, μιας και είμαι πλέον σε πλήρη οικονομική αδυναμία, όπως θέλω να και συλλυπηθώ εκείνους τους δικηγόρους που ενώ πληρώνονταν αποχωρούσαν, φοβούμενοι το "τέρας".

Εύχομαι σε όλους δύναμη, καθαρό νου και θέληση για Λευτεριά

Υ.γ. Τούτη τη στιγμή τα πάντα έχουν φύγει για όπου πρέπει, εντός και εκτός Ελλάδος και βέβαια όχι στα τέρατα που διαλύουν την Χώρα μας.

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Καταζητείται ο Ελληνισμός. Και, προφανώς, όχι ζωντανός

Ελάτε να βομβαρδίσουμε το νου μας και σήμερα, όπως γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τα τελευταία 5+ χρόνια στην Ελλάδα, με "ειδήσεις" όπου, έπιασαν "άνεργους, συνταξιούχους, νοικοκυρές, ιδιωτικούς υπαλλήλους" που είχαν δεκάδες εκατομμύρια euro σε καταθέσεις ενόσω δεν δήλωναν τίποτα. Ελάτε να μη παρατηρήσουμε πως δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τραπεζίτης ή υπάλληλος πολεοδομίας κ.λπ. σ΄ αυτές τις αναφορές των "ειδήσεων".

Ελάτε να ... χαρούμε που η γνωστή κτηνώδης γερμανία, των 2 Παγκοσμίων Πολέμων και των εκατομμυρίων θανάτων,  "δεν ξεχνά τις φρικαλεότητες των ναζί" λες και κάνει αυτή η σημερινή της ηγεσίας κάτι διαφορετικό από τους Βίσμαρκ και τον Χίτλερ.

Δώστε και σήμερα την δέουσα σημασία πονεμένοι Πατριώτες στις ειδήσεις των ατερμόνων διαπραγματεύσεων την ίδια ώρα που θα πρέπει όλοι να ξεχνάμε πως, Κράτος, Πολιτεία δεν σημαίνει μόνο οικονομία χρήματος και δάνεια.
Ξεχάστε παρακαλώ και κυρίως μην ανατρέξτε στους υπολογιστές σας για να διαβάστε τι σημαίνει "διπλό νόμισμα", τι σημαίνει και τι δεινά θα προκαλέσει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.), πόσοι αυτοκτόνησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Πατρίδα, πόσες διαφορετικές απόψεις ακούσαμε για το ίδιο θέμα από διάφορα άτομα της ίδιας κυβέρνησης ή πόσο καμαρώνει το στρατόπεδο της πρώην συγκυβέρνησης από την πιθανολογούμενη (απ'  αυτούς) υπογραφή νέου μνημονίου.

Μη δώστε την παραμικρή σημασία Έλληνες στο ότι η Λούκα, η τοποθετημένη από την παρούσα κυβέρνηση Λούκα, της ΕΤΕ, (και όλοι οι τραπεζίτες) πιέζει να υπογραφεί νέα συμφωνία - μνημόνιο, γιατί "οι τράπεζες δε έχουν μια" και ... η οικονομική ασφυξία που αντιμετωπίζουν θέλουν να μας την παντρεύουν κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Στο διηνεκές.

Ελάτε τέλος να ξεχάσουμε πως η καθημερινότητα μιας Χώρας, μιας Ανεξάρτητης Χώρας δεν είναι μόνο οικονομία, πως τα άτομα του Σημίτη είναι ακόμη ως βαθύ κράτος στα μέσα και στα έξω, πως ο Ελληνισμός σβήνει και κάποιοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα, ενόσω ψηφίστηκαν, εκλέχτηκαν για να τελειώσουν αυτό το θέμα, με την μια και όχι για να το κοιτούν αποσβολωμένοι. Ή τουλάχιστον, δείχνοντας έτσι. Μα όπως και να έχει, με το ίδιο αποτέλεσμα για τον Ελληνισμό που συνεχίζει (γμτ) και αυτοκτονεί, που λιώνει στην ανέχεια, που χάνει ότι είχε και δεν είχε.
Μάλλον δεν ακούτε. 

Υ.γ. πόση υπομονή θεωρείτε κύριοι της κυβέρνησης πως πρέπει να κάνει ο Ελληνισμός όταν το 87% των κατοίκων του Ν. Μαγνησίας έχει οφειλές (;;;) στην εφορία ; Πόση θα κάνει ακόμη ; Πόσο νομίζετε πως θα ασχολείται με σσσάκηδες ακόμη και όχι με ότι τον λιώνει ;

Κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένο, σας εκφράζει η άποψη Μπαλάφα ;

Κύριε Τσίπρα, κύριε Καμμένο, σας εκφράζει η άποψη Μπαλάφα περί ΕΝΦΙΑ και γενικότερα περί μέτρων και  σύμπνοιας στις υποχωρήσεις ;
Θα ρωτήστε τον Λαό αν όντως συμφωνεί μαζί του ή όχι ;
Ήταν ή όχι, αρκετά τα 5 χρόνια τεράτων και δολοφονίας ενός Έθνους ; Εν τέλει τι σημαίνει πως και εσείς κ. Μπαλάφα, το βλέπετε ως Αντισυνταγματικό και άδικο (;;;) το μέτρο του ΕΝΦΙΑ, πως θα διαφωνήσουν "κάποιοι", ΑΛΛΑ στο τέλος θα ψηφιστεί απ΄ όλους σας ; !!!!