Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αν κάνεις πίσω, σ' έφαγα (κυβέρνηση). Έτσι πρέπει να φωνάξουμε όλοι μας !

Καλά θα κάνουμε όλοι μας να μη τα χάνουμε μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση των αληταράδων της Ευρωπαϊκής ναζιστικής Ένωσης και των εδώ αντιπροσώπων τους (βλέπε μιζαρισμένα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και λοιπά εξαπτέρυγα).

Θυμάμαι το 1984, τον Σεπτέμβρη που υπηρετούσα στη Χίο, απέναντι από τα τούρκικα παράλια, το κέφι και την δύναμη που είχαμε ΟΛΟΙ που υπηρετούσαμε, ενόσω είχαμε λάβει εντολές να εγκαταλείψουμε άμεσα το στρατόπεδο, να στήσουμε και να γεμίσουμε αντιαεροπορικά και να είμαστε με το χέρι στην

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το διάγγελμα που θα 'θελα να ακούσω από έναν Έλληνα πρωθυπουργό

Ελληνικέ Λαέ. 

Στα τέλη του 9/1944 και ενώ ο Β. Παγκόσμιος Πόλεμος των ναζιστών μαινόταν, ιδρύθηκε μια οικονομική ομοσπονδία κρατών. Η Benelux. Ο καιρός πέρασε, ο πόλεμος τελείωσε και αυτή η ομοσπονδία μεγάλωσε και μετονομάστηκε και μετατράπηκε σταδιακά σε Ε.Ο.Κ. και κατοπινά σε Ε.Ε.

Ενδιάμεσα αυτών των ετών δημιουργήθηκαν και υπεγράφησαν  λεόντειες συμφωνίες - συνθήκες που πήραν τα ονόματα τους από τις πόλεις που υπεγράφησαν όπως αυτή των Παρισίων, της Ρώμης όπου μεγάλωνε η σύνθεση των 3 αρχικών κρατών, των Βρυξελλών, του Μάαστριχ και ορισμένες άλλες.  

Ανάμεσα σε όσους ενεπλάκησαν στην ένταξη της Χώρας μας στην Ε.Ε. σαφώς υπήρξαν

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η ... ασθένεια που διαλύει την Χώρα έχει όνομα και λέγεται "οξεία πασοκίαση" (*)

Μήπως θυμάσαι ΠΑΣΟΚΕ Γιάννη Γαμβρίλη, όπως προκύπτει και απ' αυτό εδώ http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2009/01/blog-post_8430.html τι μου είπες την 19-9-2010 και ώρα 13:40 στο γραφείο σου (γραφείο προέδρου της τράπεζας) όπου είχαμε ραντεβού και όπου άργησες 10 λεπτά γιατί είχες ραντεβού με τον -γνωστό- Γιώργο Παπακωνσταντίνου ; Moυ είπες : "βρήκαμε τρόπο με τον Παπακωνσταντίνου να συμπιέσουμε τους μισθούς". Και αυτό το είπες πριν την έναρξη των μνημονίων ! 
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO ;;;;



Άραγε μήπως έπρεπε κάποιος να μιλήσει για όσα ακούγονται και πάρα πολλά άλλα, με τον μετέπειτα σου πρόεδρο στο ΤΣΜΕΔΕ Γιάννη Γαμβρίλη,  τον Χρήστο Σπίρτζη(*) και νυν υπουργό Υποδομών ; (* από λάθος το sibylla τον αναφέρει ως Στρίτζη). Μα, και αυτός ήταν στον κύκλο των (βαθέως) ΠΑΣΟΚ. Μήπως με τον Αλέξη Μητρόπουλο ; ....
Για πολλή ΠΑΣΟΚΙΛΑ, δες το ανωτέρω link ή την φωτογραφία εδώ (με κλικ γίνεται μεγάλη) : 
κλικ για μεγέθυνση
ή και εδώ http://www.press-gr.com/2010/02/blog-post_6814.html, όπου σύμφωνα και με αυτό Παναγιωτακόπουλος, Τσοχατζόπουλος, Γαμβρίλης στην συνάντηση με τον

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

GRECO: Πρωταθλητές της διαφθοράς βουλευτές, δικαστές και εισαγγελείς (*)

Άκου με απλά λόγια και χωρίς ορολογίες φίλε μου. 

Σύμφωνα με το γερμανικό ινστιτούτο οικονομικών ερευνών, Ifo, οι απώλειες για την γερμανία, αν συμβεί αποχώρηση της Ελλάδας από το euro και την Ε.Ε. (Ευρωπαϊκή ναζιστική ... ένωση), θα ανέλθει στα 85 δις euro.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο αντίκτυπος στις διεθνείς λαμογιές (οικονομίες στηριγμένες πάνω σε "παράγωγα" που ουσιαστικά είναι στοιχήματα για το αν θα βρέξει ή θα έχει ήλιο σε ... 5 μήνες), σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από Ε.Ν.Ε. και euro θα είναι αμελητέος και δεν θα προκληθούν αλυσιδωτές κατακρημνίσεις στις Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές (ναζιστικές) αγορές όπως έγινε με την

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ο γνωστός βλάκας (*)

Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) που δημοσιεύονται στην Έκθεση για την Νομισματική Πολιτική: τα καθυστερημένα δάνεια στο τέλος 12ου/2014 ανήλθαν στο 33,8% έναντι του 31,9% που ήταν τον 12ο/2013. Σε όλες τις κατηγορίες δανείων υπήρξε καθυστέρηση. Στα στεγαστικά και στην καταναλωτική πίστη καθώς και στην επιχειρηματική.
Μέχρι εδώ καλά ; Κακά ψυχρά και ανάποδα μας τα χειρότερα έπονται.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια έκθεση και δυνάμει την κλαδικής τους ανάλυσης, τα υψηλότερα ποσοστά μη εξυπηρετούμενων δανείων εμφανίζουν δύο υποκλάδοι της μεταποίησης, η κλωστοϋφαντουργία (71%) και η βιομηχανία χάρτου, ξύλου και επίπλων (63%), καθώς και ο αγροτικός κλάδος (61,4%), ενώ οι κλάδοι που έχουν τα σημαντικότερα υπόλοιπα δανείων (και οιωνοί κατεστραμμένα δάνεια και επιχειρηματίες) είναι το με ποσοστό μη εξυπηρετούμενων πιστοδοτήσεων 54%, οι κατασκευές με 49% και η μεταποίηση με 47,8%.

Αντίθετα με τα παραπάνω οι οι κλάδοι της Ενέργειας και Πετρελαιοειδών έχουν τις μικρότερες

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Λαμόγιο, "αν δε φαντάζεσαι φωτιές, με κάρβουνα μην παίζεις"

Αν έχει δείξει κάτι η παγκόσμια Ιστορία, η σκληρή και μη αποδεχόμενη στρεβλώσεις Ιστορία, είναι πως χρειάζεται ένας εδώ, ένας εκεί, ένας παραπέρα "τρελός". Ένας τρελός που δεν θα έχει βάρη στη ζωή και στην ψυχή του και που με πόνο μεν, αλλά με δύναμη θα έχει πρόσκαιρα παραμερίσει ότι μπορεί να τον σταματήσει από την πορεία του στο δρόμο του ιδεώδους και της Λευτεριάς.

Ένας (εδώ, ένας και 'κεί, ένας και παραπέρα) που προς χάρη της Πατρίδας του

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ένα μεγάλο ... εύγε στο Ελληνικό ... κράτος (και στους ... συνδικαλιστές)

... που δεν έκανε τον κόπο να εξετάσει (όπου έχει κατατεθεί)  καταγγελίες και μήνυση και να τιμωρήσει έκνομους για διασπάθιση Δημόσιου Χρήματος, φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή, ενώ, σε αντιδιαστολή αυτών πάνε "ποινές" χιλιάδων ευρώ σε όσους καταγγέλλουν κλέφτες, εκβιαστές, εκμαυλιστές και τυχάρπαστους του βαθέως παλιοκομματικού ... κράτους. Ένα μεγάλο "εύγε" επίσης και στο ΣΥΝΟΛΟ των ... συνδικαλιστών που αποδείχθηκαν μικροί. Πολύ μικροί. Όπως και ψεύτες και κάπηλοι.
Με ένα κλικ πάνω του γίνεται απολαυστικά μεγάλο το έγγραφο
Η συνέχεια αύριο λοιπόν, στο κτίριο 2, αίθουσα 4, της Ευελπίδων, μετά τις 11:45, ως ορίζει το πινάκιο, με κατηγορητήριο πως είμαι "blogger" και με δικηγόρους απέναντί μου τους γιάννη ματζουράνη (δεξί χέρι του ανδρέα παπανδρέου) και νικόλα κανελλόπουλο  (δεξί χέρι του γιώργου παπανδρέου).

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ηχητικό. Βενιζέλο και Παπανδρέου, ξέρετε τίποτα για ότι λέει το video ;

Upd. Καλέργος Σημαντηράκης, συνδικαλιστής και στέλεχος της Attica bank : "Καλοί διευθυντές θεωρούνταν εκείνοι οι διευθυντές που με ευκολία υπέγραφαν εισηγητικά εκατομμυρίων και δεκάδων εκατομμυρίων euro". 


Βενιζέλο έχεις ακούσει μήπως κάτι για ότι λέγεται στο video ; Εσύ μήπως Παπανδρέου ; Σας ρωτώ και θέλω να σκεφτείτε πριν απαντήστε γιατί μετά θα

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Σας ευχαριστώ. Και κυρίως, του σαθρούς που μου δίνετε δύναμη να παλέψω

Πάνε λίγες ώρες σχεδόν από τότε που σε προσωπική επικοινωνία με αγαπημένο πρόσωπο μου 'πε σε κάποια αποστροφή του λόγου του πως δεν έχω δικαίωμα να γονατίσω ούτε καν να κουραστώ μιας και με τον τρόπο μου, τον άτεγκτο και σκληρό, τον κυνικό κάποιες φορές, μα πάντα τον κινούμενο μέσα στο Δίκαιο και στην ορθή Κρίση (συμπληρώνω), δίνω θάρρος και προτάσσω εν τέλει την έγερση σε κόσμο απέναντι σε οτιδήποτε σαθρό αντιμετωπίζουν. 

Εκείνη, την στιγμή ομολογώ πως το μόνο που "άκουσα" ήταν λόγια μα σε δεύτερο βαθμό τα αφομοίωσα και τα έκανα κτήμα μου, παρά τις γνωστές κακουχίες από τα λαμόγια και τις παρέες τους. Σε κάθε επίπεδο "παρέες" τους. Ακόμη και σ αυτήν την Δικαιοσύνη.

Πέρασαν μόλις 2 μέρες όπου μετά από κάποιο άρθρο μου - ένσταση που ανάρτησε το

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ψεύτης, άσχετος ή τρομοκρατημένος ; Δοξάστε τον !

Το άτομο που τοποθέτησε διευθυντές πολιτικών του γραφείων, κουνιάδους και μπατζανάκηδες, φίλους και υποτακτικούς του, σε θέσεις ευθύνης και καίριας διαχείρισης Δημοσίου Χρήματος, που λειτούργησε πάντα σε αγαστή σχέση με απόκεντρα στρεψόδικων ... δικαίων, τόλμησε για άλλη μια φορά να ξεστομίσει φαλκιδευμένες ... απόψεις και δοκησισοφίες εντός του Κοινοβουλίου, χωρίς όμως αυτή την φορά να έχει την πλειάδα των από κάτω κλακαδόρων του, λέγοντας πως : "κυρίαρχο είναι το Κράτος που δανείζεται με λογικά επιτόκια".
 
Το δουλικό των ναζί, το τέρας των εκβιασμών, ο ... καθηγητής του ... συνταγματικού δικαίου, ας κάνει τον κόπο να ανοίξει τουλάχιστον μια σελίδα στο internet και ας διαβάσει πως : "Στο διεθνές δίκαιο, κυρίαρχο κράτος είναι ένα μη φυσικό νομικό πρόσωπο που αντιπροσωπεύεται από μια κεντρική κυβέρνηση που ασκεί την κυριαρχία της σε μια γεωγραφική περιοχή.
Το διεθνές δίκαιο καθορίζει ως κυρίαρχα κράτη, αυτά που διαθέτουν μόνιμο πληθυσμό, ορισμένο έδαφος, μία κυβέρνηση, καθώς και την ικανότητα να συνάπτουν σχέσεις με άλλα κυρίαρχα κράτη. Είναι επίσης κανονικά κατανοητό ότι ένα κράτος δεν είναι ούτε εξαρτάται ούτε υπόκειται σε οποιαδήποτε άλλη εξουσία ή κράτος.
http://el.wikipedia.org/wiki/Κυρίαρχο_Κράτος

Σαμαρά ΑΥΤΟΝ χειροκροτούσες και χειροκροτάς μαζί με τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη, τον Λάζαρο και τα λοιπά ακραία στοιχεία. Ακραίε !
Θα επανέλθω με "όλους τους ανθρώπους του προέδρου" αδιαφορώντας για τα "προσωπικά δεμένα ΤΟΥΣ και τις ασυλίες ΤΟΥΣ για να μάθεις που πήγαν εκατοντάδες εκατομμύρια euro !

 
Δοξάστε τον ! Ή καλύτερα, δοξάστε τους !

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Τι θα 'θελα από ένα Μέτωπο Εθνικής Απελευθέρωσης

Τι θα περίμενα από ένα Μέτωπο ενάντια στον ναζισμό ; Καθημερινή μαχητικότητα σε κάθε επίπεδο απέναντι σε όσους πρόδωσαν και πούλησαν την Χώρα μου και όχι μια οργάνωση που παρουσιάζεται σε κάποιες δράσεις, σε κάποιες γειτονιές. Ένα Μέτωπο Παλιγγενεσίας πρέπει να να πρωτοστατεί παντού. 

Αδιακρίτως των αριστερών και δεξιών ταμπελών που θα επιδιώξουν τα τέρατα του χθες (πασοκ και ν.δ.) να προσάψουν, αλλά και τα ανάλογά τους (ποτάμι, τελεία, ρίζες, χ.α. ένωση κεντρώων), περιμένω ένα Μέτωπο που θα δημιουργεί εστίες επανάστασης απέναντι στην κτηνωδία της Ευρωπαϊκής ναζιστικής ένωσης. Απέναντι στις αθλιότητες φιλελεύθερων και νεοφιλελεύθερων ναζιστών, που έχουν βάλει το καπέλο που γράφει "τεχνοκράτης", λες και η πείνα και ο ζόφος που έφεραν οι απόγονοι των σχολών του Σικάγο, της Θάτσερ και του Μητσοτάκη είναι θέμα αριθμών καθορισμένων από ΝΟΥΜΕΡΑ και όχι το διακεκριμένο "ΠΕΙΝΑΩ και ΠΟΝΑΩ ΡΕ" που νιώθει ο κάθε Πολίτης !

Περιμένω από ένα Μέτωπο να έχει τα αντανακλαστικά εκείνα που θα του δώσουν (είτε αρέσει είτε όχι σε μερικούς, λίγους,