Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τράπεζες, sites, πασοκίλα και παραδικαστικό πειραιά (φλου)

... επιτέλους δείχνει να πιάνουν τόπο η "κόπωση και ο κάματος" της προσπάθειας του "πρωθυπουργού" για την σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης (Σύριζα, ΑνΕλ, Ν.Δ., Πασοκ, Ποτάμι) μετά την επικείμενη (ξανάαααά) ανακεφαλαίωση των τραπεζών.
Συνάντηση Τσίπρα με την ένωση ... Ελληνικών τραπεζών την 22-7-2015
Μιας και έτυχε να ακούσω (και "ακούω" πολλά) τον Γ.Γ. του υπουργείου για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Γιώργο Βασιλειάδη, μιλώντας στο «Κόκκινο» και τον Στάθη Σχινά για δάνεια που δεν έπρεπε να έχουν δοθεί ποτέ http://www.stokokkino.gr/details.php?id=1000000000013595

Όμως με την ευκαιρία μου έστειλε ένας φίλος-συνάδελφος μια απορία του και την μεταφέρω. Πως γίνεται στο άρθρο του "αχόρταγος" που έχει αναδημοσιεύσει άρθρο από το "press-gr" να φαίνεται ένα κείμενο και τίτλο : "Καλείται ο πρόεδρος της Τρ. Αττικής για τα δάνεια στα κόμματα. Προς άσκηση διώξεων..."
κλικ για μεγέθυνση
http://www.axortagos.gr/kaleitai-proedros-tis-attikis-gia-daneia-sta-kommata-pros-aski.html
άρθρο που που το ίδιο -επίσης- εμφανίζεται και στο "inewsgr"
κλικ για μεγέθυνση
http://www.inewsgr.com/61/kaleitai-o--proedros-tis-tr--attikis-gia-ta-daneia-sta-kommata-pros-askisi-dioxeon.htm
και να έχει "πηγή" αλλά ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΌ ΤΟ ... πρωτότυπο του "press-gr" όπου δεν

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ουστ ρε !

Στο λόγο μου, την ξεφτίλα του olympia, του blog "χάρυ κλυν" και της εφημερίδας "Χωνί" δεν την περίμενα. Κάτι όμως είχε διαφανεί, ειδικά από τότε που με κάλεσε η ΓΑΔΑ για 4 1/2 ώρες για καφεδάκι ... Σιχτήρια πουλημένοι ραγιάδες. Διορισμένοι και μη (ακόμη) !


Αυτό που ονομάζετε ψευδεπίγραφα ρε παλιάνθρωποι ως "δημοσιογραφία" ή ως blogging είναι η δολοφονία του Ελληνισμού & της Πατρίδας ρε παλιάνθρωποι. Στο αίμα κολυμπάτε όλα σας !

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Σας ευχόμαστε να μη το σκεφτείτε καν !

Διαβάστε συμπατριώτες τι πάνε να περάσουν ! Διαβάστε ενόσω θα είστε καθιστοί και ξαναδιαβάστε μιας και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας !!!
Έχουν βάλει σε "διαβούλευση" το θέμα : φύτεψε δήμαρχε στην περιοχή που έχεις εκλεγεί ραδιενεργά απόβλητα και πάρε ανταμοιβή !!!
Αναλυτικότερα και πιο συγκεκριμένα, στην σελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει αναρτηθεί (μεταξύ των άλλων) για διαβούλευση το κάτωθι : 

Άρθρο 22
Αντισταθμιστικά οφέλη
Αντισταθμιστικά οφέλη παρέχονται στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης α’ βαθμού της περιοχής