Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Αναστάσιος Πετρόπουλος, εργατολόγος - υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ λέει σε απολυμένο : "τι να σου πω ρε γαϊδούρι - VIDEO

Πάνε 5 χρόνια και 1 μέρα που απολύθηκα με συνοπτικές διεργασίες, αφού μέσα σε 15 μήνες αντιμετώπισα 13 μεταθέσεις, αποσπάσεις, μετακινήσεις, την ώρα που οι βαθμοί μου με άριστα το 10 ήταν από 8 έως και 10, χωρίς να περάσω ποτέ μου πειθαρχικό, από την πασοκική ηγεσία της Attica Bank, η οποία, δια των εκπροσώπων της (πασόκων στο 99,9% τους) με κατηγόρησαν ως blogger που συκοφαντεί Ανώνυμη Εταιρεία (σύμφωνα με διάταξη νόμου του 1955 που υπογράφει ο τότε βασιλιάς Παύλος) βλέπε σχετικά εδώ : https://protergatt.wordpress.com/2011/01/28/για-την-υπόθεση-του-«εργαζόμενου-έλλη/ καθώς και για (σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο) παραβίαση προσωπικών δεδομένων στον Τειρεσία του δ/ντή λογιστηρίου της τράπεζας, Χρήστου Μάραντου, ο οποίος συμπτωματικά πήρε προαγωγή την 6 μέρες μετά την απόλυσή μου (βλ. http://www.capital.gr/story/1121620 ). Για την ιστορία μόνο θα αναφέρω πως ο πρώτος εκ των προαχθέντων της ημέρας απεβίωσε από έμφραγμα και ο τρίτος ευρέθη με πλαστό πτυχίο (βλ. http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2014/09/Βρέθηκε με πλαστό πτυχίο ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Αττικής
 
Συμπτωματικά (;;;), το πρωινό της 18/1/2011 το γνωστό οικονομικό fmvoice.gr ανάρτησε στη στήλη "μαύρη λίστα" το διπλανό σχόλιο (;;;;). Το απόγευμα της 18-1-2011 παρέλαβα μέσω δικαστικού επιμελητή την απόλυσή μου και ήταν ο ίδιος (τυχαία ;;;) που μου είχε κοινοποιήσει κατασχετήριο - πλειστηριασμό της προ δεκαετίας -τότε- οικίας μου στα Μανιάτικα Πειραιά, περίοδο που και τότε πολεμούσα με νύχια και με δόντια. Κατά του "παραδικαστικού Πειραιά" για το ακίνητό μου  επιφάνειας 125,13 m2 με πρώτη τιμή αξίας (τότε) ~40.000 € και πρώτη τιμή "κτυπήματος" τα μισά.

Τιμή βεβαίως που άλλαξε με εντολή μιας τότε Εισαγγελέως Πειραιά και ορίστηκε στις 100.000 € μιας και το σπίτι δεν ήταν αχυρώνας αλλά διατηρητέο άρτιο και νεοεπισκευασμένο. Σε επόμενο θα σας πω και ποιος έγκλειστος το "κτύπησε" και το πήρε το ακίνητο μου με μια και μοναδική προσφορά που εμφανίστηκε ... καθώς και τις σχέσεις του με το παραδικαστικό του Πειραιά, και το Σημιτικό τότε καθεστώς, αλλά και ποιοι "δημοσιογράφοι" αρνήθηκαν -τότε- να ελέγξουν το θέμα που τους έδωσα, που ήταν τα ίδια άτομα που -μετά, αφού ξέσπασε το σκάνδαλο- με παρακάλαγαν,  να τους δώσω πληροφορίες.

Ας έλθουμε όμως στα σύγχρονα. Εργατολόγος ονομάζεται ο δικηγόρος που έχει εξειδίκευση με τα του Εργατικού Δικαίου θέματα. Εδώ λοιπόν παραθέτω "στιχομυθία" του εργατολόγου και Υφυπουργού Εργασίας του Σύριζα, αρμόδιου για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου (Τάσου) Πετρόπουλου με εμένα, ανάμεσα σε δεκάδες συναδέλφους στην τράπεζα Αττικής, όπου η έκφραση "τι να σου πω ρε γαϊδούρι", "θα σε πω και άλλα πράγματα", "άιντε από εκεί", "πρόσεξε πολύ καλά"  και κάποια σπρωξίματα ήλθαν σε βάρος μου ως απάντηση στο "δε θέλω να σου μιλήσω" που σου είπα Τάσο Πετρόπουλε την 18-5-2011 στο χώρο της Συνέλευσης των Εργαζομένων της Attica Bank



Υ.γ. ρε συ περιοδικό UNFOLLOW που πήγε αυτό σου το δημοσίευμα ; http://unfollow.com.gr/print/18102-petropoulosplires διότι, δημοσιογραφία σημαίνει να αναρτάς και την απάντηση (του Πετρόπουλου εν τω προκειμένω) χωρίς όμως να διαγράφεις τα όσα έχεις προ πει, καταγράψει, αναρτήσει !!!  Και ξέρεις γιατί στο λέω ρε UNFOLLOW ;
Διότι άλλοι δεν ανάρτησαν την απάντηση Πετρόπουλου χωρίς να κατεβάσουν την αρχική αναφορά (βλ http://prezatv.blogspot.gr/Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ...Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ )

Τσιπροκαμμένοι, εγώ την έχω κάψει την κάπα μου. Και στο τέλος πάλι θα δικαιωθώ, όπως ανέκαθεν, όσα και αν αντιμετωπίζω από το οικτρό σας Σημιτικό Πασοκιστάν. Εσείς όμως, ποτέ !!! Και θα εξαφανιστείτε. Όπως επίσης και τα : ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διότι επίσης κατέστρεψαν την Χώρα και το Λαό. Αλήθεια κκ Τσίπρα και Καμμένε, μήπως κοιτάξατε ότι σας κατέθεσα Αρμοδίως από τον 3ο/2015 ;;;


Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Πατριώτες, συγνώμη για το λάθος μου. Καζάκη, κάνεις κακό στο μέτωπο.

Θέλω για να βάζουμε σιγά - σιγά τα πράγματα σε τάξη, να πω πως, οι σχέσεις μου με το αυτό που ονομάζεται ΕΠΑΜ, έχουν τελειώσει πλέον ανεπιστρεπτί. 

Στον καιρό που ήμουν στις τάξεις του, έκανα ότι μπορούσα. Στάθηκα δίπλα σε αγωνιστές, συναγωνιστές, ψυχωμένους μέχρι το μεδούλι, μιλήσαμε με κόσμο ενημερώσαμε και δηλώσαμε το παρόν σε πορείες και συγκεντρώσεις, μοιράσαμε υλικό διαφώτισης των Πολιτών που ξεπερνούσε τη συνήθη ενημέρωση που αντλεί ο Λαός από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες και γενικά κάναμε ότι περισσότερο μπορούσαμε για να απεξαρτηθεί η Πατρίδα από αχρείους, προδότες και εκβιαζόμενους "Εφιάλτες".

Σταδιακά διαπίστωσα πως πάρα πολλοί, είχαμε μια απορία. Τι ήταν αυτό που όχι μόνο δε συστράτευε τον Λαό στην ιδρυτική διακήρυξη και στο ΑΡΧΙΚΟ καταστατικό του ΕΠΑΜ, αλλά αντιθέτως απομάκρυνε πολλούς. Πάρα πολλούς !!!
Περνώντας από διάφορα στάδια γνώσης και λειτουργίας, διαπίστωνα "θέματα" τα οποία ίσως η ζέση μου για να ξεφύγει η μάζα από τα συνήθη και μη καθεστωτικά ψηφιζόμενα κόμματα, δε με άφησαν να κρίνω και να αποχωρήσω. 
Σφάλμα μου όμως !

Δημήτρη Καζάκη, πριν από 9 μήνες σε είχα ενημερώσει δια ζώσης στην συγκέντρωση της 17-4-2015 πως : πάρε τον χρόνο

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο καιρός των διαπιστώσεων τελείωσε

Ας δούμε κάποια θέματα της τελευταίας 6ετίας με ψυχραιμία και με όσο το δυνατό πιο αμερόληπτη θέση.

Ο Καραμανλής -ουσιαστικά- "έκανε στην άκρη" και επέτρεψε (ενόσω γνώριζε τα πάντα) την είσοδο και επιτέλεση του ποταπού ... έργου του Παπανδρέου. Αυτός με τη σειρά του, αφού επιτέλεσε στο μέτρο που του αναλογούσε τον θάνατο της Χώρας, αυτο-παραγκωνίστηκε για να αναλάβει ο Παπαδήμος που έφερε όσα δεν μπόρεσε ούτε αυτός ο Παπανδρέου να περάσει.

Ακολούθως ο άλλος, ο Σαμαράς, έφερε μέτρα στην προκρούστεια  κλίνη των Ελλήνων και της Πατρίδας, μέχρι του σημείου όπου όλα πήραν μια ... σειρά για να αναλάβει ο Πικραμένος που, ως άλλος Παπαδήμος πέρασε κάποιες
... λεπτομέρειες που είχε αφήσει "ανεκπλήρωτες" ο Σαμαράς.

Στο προτελευταίο στάδιο, έρχεται ο έχων (ΚΑΜΙΑ) σχέση με την αριστερά, Τσίπρας-Καμμένος ο/οι οποίοι επιτέλεσαν σχεδόν τον αφανισμό των πάντων περνώντας ΟΤΙ δεν τόλμησαν να φέρουν στην ... Βουλή οι Παπανδρέου και Σαμαράς. 
Μεσολαβεί μια ολιγόλεπτη παρείσφρηση της Θάνου του Αρείου Πάγου όπου η αποχή της Ελλάδας από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για την αναδιάρθρωση κρατικών χρεών, ήταν η ... κορυφαία της και ίσως μοναδική ... "πράξη".

Σ΄ αυτό το προτελευταίο στάδιο εντάσσεται και η συνέχεια της ... κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου όπου συντελείται και επιχειρείται να πραγματωθεί ΟΤΙ δεν τόλμησαν να περάσουν οι Σημίτης - Γιαννίτσης. Άτομα για τα οποία η Ιστορία έχει ήδη καταγράψει μεν, αλλά τα μέλη του Σύριζα δε (βλέπε σχετικές δηλώσεις του βουλευτή του Σύριζα, Νάσου Αθανασίου) επιχειρούν ανερυθρίαστα την αγιοποίηση τους ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να δικαιολογήσουν τα πραττόμενα στο όνομα του ... εκσυχρονισμού της Χώρας.

Μέσα σ αυτό το θλιβερό ... σκηνικό, συνδικαλιστές, οργανώσεις, αντιπολίτευση, οργανισμοί καθώς και δικηγορικές ενώσεις κλπ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ πέραν αυτών των φωτοβολίδων που πετάνε περιστασιακά μόνο και μόνο για να θυμίσουν στον χειμαζόμενο λαό πως την ώρα που Αυτός πεθαίνει, εκείνοι είναι μικροί, ποταποί, κατάπτυστοι, συντεχνιακά κινούμενοι και σε τελική ανάλυση, συνεργάτες των Κατακτητών και Αντισυνταγματικά κινούμενοι.

Κατά την άποψη μας (*) όμως, θα ακολουθήσει και το τελευταίο στάδιο και δεν είναι άλλο από την προσπάθεια επαναφοράς της ακροδεξιάς ζεύξης Σαμαρά-Βενιζέλου μέσω του "άρματος" της εναπομείνασας Ν.Δ. - Πασοκ - Λάος -  Χ.Α. (βλέπε Μπαλτάκο) έχοντας μέσα ίσως ακόμη και Καρατζαφέρη - Ψωμιάδη, αλλά και Λοβέρδο, Χρυσοχοΐδη, Γρηγοράκο, Βενιζέλο και του άλλου "άρματος", αυτού του Σύριζα - Πασόκ με εκφραστές τους Τσίπρα - Καμμένο - Γεννηματά - Λεβέντη - Θεοδωράκη και ίσως ακόμη με Κουβέλη και γιατί όχι (κατ' αυτούς) με Παπανδρέου ...

Όλα τα ανωτέρω δεν έγιναν εν αγνοία του Λαού καθώς με τον έναν τρόπο (χειροκροτώντας ή/και επικροτώντας) ανοίκειες καταστάσεις ή με τον άλλο (βλέπε απέχοντας από τα κοινά), συνήργησε.

Εδώ όμως τίθεται η εξής απορία. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει , αφού δοκίμασε τις μεγάλες συγκεντρώσεις στην αρχή των ... σημερινών (που είχε προετοιμάσει το καθεστώς ώστε σύντομα να τον απογοητεύσει) ; 


Η απάντηση είναι η αποχή από τις πληρωμές αυτών που του λένε πως οφείλει καθώς και η πλήρης απαξίωση, το κλείδωμα των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων που το μόνο που κάνουν είναι να του εμφυσούν το "εσύ φταις" για τα σημερινά (άποψη Πάγκαλου και ναζιστών).

Η σύνταξη, η οργάνωση σε ομάδες, σε αντιστασιακά κάθε μορφής τμήματα, είναι επιβεβλημένη. Όχι όμως κάτω από λάβαρα που δημιουργήθηκαν (;;;), λειτούργησαν, εξετάστηκαν και τελικώς κρίθηκαν ως ελλειπή από τον Λαό αφού -τελικά- δεν τα πλησίασε καθώς η αναφερόμενη ως "διαίσθηση" δεν ήταν τίποτα περισσότερο από αρχέγονη εμπειρία. Και αυτό ενόσω ΟΛΕΣ οι ομάδες αγωνιστών, θα πρέπει να ενωθούν κάτω από ένα και μόνο Σύμβολο. Αυτό της Ελληνικής Σημαίας. Πέρα από ταμπελάκια, -ισμούς και ειωθότα ...

Το ανωτέρω δεν τελειώνει εδώ, αλλά -επί της παρούσης- θα γίνει σαφές σε όλους πως υπαίτιος δεν είναι ο εξαπατημένος αλλά ο απατεώνας ! Επίσης να θυμόμαστε όλοι πως ο αποπροσανατολισμός που συντελείται, σε κάθε επίπεδο, ξεπερνά ακόμη και την πιο άρρωστη φαντασία, γι αυτό οφείλουμε όλοι μας να έχουμε τις "ασπίδες" της σκέψης μόνιμα υψωμένες.

(* ελάχιστο τμήμα συζητήσεων με συναγωνιστές και πάντα μαχόμενους Πατριώτες)

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Camorra, τα 15 εκατομμύρια από που προήλθαν ;

10 μήνες πιο πριν σας είχα μιλήσει για "θυρίδες" μέσω της εδώ "ερώτησης" μου !!! 

Αφού λοιπόν κάνατε την αρχή, όπως λέτε, προχωρήστε το, μέχρι ΟΠΟΥ πάει και κυρίως να μην επαφεθείτε  στα 15 εκατομμύρια του χρηματοκιβωτίου.

Σας προτείνω επίσης να απευθύνεται και την εξής ερώτηση στον "ταμία" : "το ποσό αυτό ήταν ανέκαθεν σε ρευστό στο χρηματοκιβώτιο ή μήπως ήταν αρχικά σε θυρίδα (βλ. ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ) και μεταγενέστερα "μετοίκισε" σε ένα ... χρηματοκιβώτιο" ; 
Και αν ήταν σε θυρίδα, "σε τίνος το όνομα ήτο" ; Και "ποιοι είχαν τα κλειδιά ; Οι κάτοχοι της θυρίδας ή μήπως ...  τρίτοι" ; 

Και κάτι τελευταίο. Για την ώρα. Το ... κονδύλι - ποσό, ήταν ανέκαθεν σε ρευστό ή μήπως ήταν σε κάποια άλλη "μορφή"  και αν ήταν σε άλλη μορφή, "ποιος ήταν ο λόγος που η έκθεση των 5 ελεγκτικών οργανισμών παραδόθηκε στον γενικό δ/ντή του ΠΑΣΟΚ το Καλοκαίρι του 2013, ενώ το ΠΑΣΟΚ το παρέδωσε στην Δικαιοσύνη το Καλοκαίρι του 2014" ;;; Τι μεσολάβησε ; Σε τι ήταν "αναγκαίος" ο ενδιάμεσα χρόνος ; "Ανάγκη" που προφανώς δεν καλύφθηκε !!!
Άντε πια με τους απατεώνες και αλήτες !!!!

Υ.γ. "φάε τώρα που προλαβαίνεις χαβιάρι, γιατί μετά δε το βλέπω"