Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Αγαπημένε μου εργοδότη, οι επενδύσεις σου έχουν ... κορυφαίο ΝPE και Μουσσά

778 χιλιάδες € τα έξοδα για διαφήμιση το Α' 3μηνο 2016 από την Attica bank, ποσό στο οποίο θα πρέπει να προστεθούν και άλλα 123 χιλιάδες € που δόθηκαν για χορηγίες. Σχεδόν 1 εκατομμυριάκι το Α΄ 3μήνο για διαφήμιση. Τι απέδωσε άραγε στους μετόχους (μηχανικούς και μη) ;;;

Εδώ, ο πίνακας με την διαφημιστική πίτα που συμπεριλαμβάνει και τους συνεργάτες του

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αν δεν έχεις προδώσει (*) την Πατρίδα σου , θα σε παραπέμψω για κακούργημα

Φάε επιταγές, επιβολές, ... δημοκρατία και απόψεις περί Συνταγματικότητας από την Ευρωπαϊκή ναζιστική ένωση και από τα εδώ, ελληνόφωνα γερμανοτσολιαδάκια της !!!
«Το κυριότερο (θέμα) είναι πως μέσω ενός νομοθετικού συμπλέγματος όλη αυτή η φορολογική εκκρεμότητα διαβιβάζεται στην Αρχή Διερεύνησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Αυτομάτως αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ ή ακόμα και φόρο κληρονομιάς, -αυτομάτως, το τονίζω- είναι υπόλογοι με κακουργηματικού

Μα, κάνουν οι τράπεζες δολοπλοκίες ; (ρώτησε η πρόεδρος)

Θυμήθηκα πρόεδρο που στο τέλος της δίκης μου είπε : "προσπαθήσατε να μας πείτε πως οι τράπεζες κάνουν δολοπλοκίες, κύριε κατηγορούμενε". Ήταν ακριβώς η στιγμή που θύμισα στην πρόεδρο πως, οι τράπεζες δεν είναι απρόσωπες, αλλά εκπροσωπούνται από φυσικά πρόσωπα. Τότε δε πρόσθεσα και κάτι ακόμη που διημείφθη σε αστυνομικό τμήμα μεταξύ εμού και συκοφάντη (με την βούλα πλέον) τραπεζίτη. Επί της παρούσης, κάντε λίγο υπομονή και θα επανέλθω.

Αυτά τότε με την πρόεδρο της έδρας, όπου ακολούθησε η "εκπληκτική" εισαγγελέας με το : "ο κατηγορούμενος δεν απέδειξε την αθωότητά του, ως εκ τούτου, ένοχος", ... κρίση στην οποία συνηγόρησε και η πρόεδρος της έδρας, ξεχνώντας και οι 2 τους το "τεκμήριο της

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Εσείς κ. Κώνστα, τι υπηρεσίες παρέχατε στην Attica bank ;

Είπαμε αφεντικό μηχανικέ. Πάνω στην λυκοφαγωμάρα τους, θα μάθεις και που πήγαιναν -επί σειρά ετών- τα φράγκα σου. Βεβαίως, δεν θα μάθεις ακόμη που πήγαιναν όλα σου τα λιανώματα, αλλά, τα αναρτώ για να αρχίσεις να έρχεσαι στα ίσα σου μέχρι ...

Και που σαι ; Τις μπουρδίτσες της Νουί από τον SSM, μην τις παίρνεις και πολύ τοις μετρητοίς. Σε προετοιμάζω για να μη σου έλθει και κανένας "ντουβρουτζάς".

Σημειώσεις (για να μη τρελαθούμε κι όλας) : 1) Ο Τάκαρος έδωσε αβάντα, βάζοντας διαφημίσεις, μόνο και μόνο μη χαθούν τα μπανεράκια.

2) Ο Τριανταφυλλίδης θα πρέπει να αισθάνεται μεγάλο καμάρι που ... νομοθετεί ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (βλέπε ΕΝΦΙΑ και λοιπούς συγγενείς).

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Τι επιλέγεις ; #Δεν_πάει_άλλο

Ραγιά, που σε φτύνει στα μούτρα η κάθε πατσαβούρα λέγοντάς σου "αντέξαμε 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς", αριστερά Γαλλία. Δεξιά Ελλάδα. Διαλέγεις και παίρνεις τι πορεία θα συνεχίσεις.

Εσύ δε, ... Ευρωπαϊστή μου, μάθε πως, σύμφωνα με το Ιατρικό περιοδικό Lancet, οι θάνατοι από καρκίνο, στα χρόνια της ύφεσης, αυξήθηκαν κατακόρυφα καθώς μειώθηκαν δραματικά οι πόροι για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την πρόνοια και γενικότερα για την Υγεία.

Διαλέγεις και παίρνεις. Ευρωπαϊκή ναζιστική ... Ένωση ή Κράτος, Χώρα, Έθνος αυτάρκες, με Εθνικό νόμισμα, Εθνικό Δίκαιο, Εθνική Παιδεία και υποδομές, ή τοκογλύφους και (σύγχρονες)

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Σχέσεις Attica bank - Χάρη Παμπούκη και Πασοκ ; Μη μου λες !!!!

Τι είπατε ; Πάρτε το μηδέν. Δεν σας ακούω καλά και δε θέλω να κάνω κάποιο λάθος. Παίζει ρόλο ο άνθρωπος του ΓΑΠ, του βαθέως ΠΑΣΟΚ, στα της Attica bank ;;;; Πείτε το ξανά παρακαλώ για να σας δώσω -και εγώ- ότι έχω.

Όχι τώρα γιατί βαριέμαι. Μετά. Όχι πολύ μετά. Σε λίγο. Και όλα αυτά ... αφού τώρα πήρατε πρέφα πως σας έριξαν στην μοιρασιά

Ξανά μπας και το μάθετε. "Τα καλύτερα έρχονται", που λέει και ο ... Ποιος ;;;
Με την ευκαιρία, πάρτε άλλη μια ... επιτυχία σας από το παρελθόν, που συμπτωματικά

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Τραπεζίτες, συνεργάσιμοι ήταν στην Κατοχή οι κουκουλοφόροι γερμανοτσολιάδες. Γκέγκε ;

Πατριώτες, σας παραθέτω μια ... ενημερωτική επιστολή των λατρεμένων τραπεζιτών. Δε θα σας πω "και στα δικά σας", όμως, "φωτιά στου γείτονα, περίμενε και στο δικό σου".



Με εκτίμηση, ο ... "68329"
(όπως με λέει η Attica bank) 

Τα ανωτέρω, σε συνέχεια του κατωτέρω :  Attica bank, στην 3η ειδοποίηση τι θα γίνει ; Θα με εκτελέσεις ;

Upd. Πάρε και άλλη μια γεύση από "ενημέρωση κατηγοριοποίηση δανειολήπτη".

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο λαός μας θα ανασυγκροτηθεί. Τότε θα τα πούμε !

«Η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας. Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε –και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση.

Η κυβέρνηση σας, αλλά κι εσείς που, θριαμβολογώντας ή με "βαριά καρδιά", βάζετε την ταφόπλακα στο λαό μας και βγάζετε την Ελλάδα στο σφυρί, θα λογοδοτήσετε παρέα

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Μουσσάς. Tο επί 2ετία (*) κορυφαίο στέλεχος επικοινωνίας της Attica bank & οι σχέσεις του με την Attica bank

Μέσα από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενήργησε η υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών για τον Τ. Μουσσά, το περιεχόμενο της οποίας είναι σε γνώση του «Έθνους της Κυριακής», προκύπτει ότι ο δημοσιογράφος «έλυνε και έδενε» σε μία από τις πιο κομβικές και ευαίσθητες δημόσιες υπηρεσίες, έχοντας πάρει «πάσο ελευθέρας» από την τότε γενική γραμματέα, Κατερίνα Σαββαΐδου.

Ο Τ. Μουσσάς εμφανίζεται να απασχολείται ως προϊστάμενος του Αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΓΔΕ, για όλο το χρονικό διάστημα της θητείας της πρώην γενικής γραμματέως, χωρίς ωστόσο να έχει σύμβαση εργασίας. Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον ακριβή ρόλο του Τ. Μουσσά είναι πολλά και αμείλικτα, καθώς εμφανίζεται να χαράζει την κύρια επικοινωνιακή πολιτική της ΓΓΔΕ ως... απλός ιδιώτης.

Η ΕΔΕ ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά τις συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. για το κύκλωμα εκβιαστών. Με βάση όσα είχαν δει το φως

... 153 χρειάζονταν

...153 ήταν ... οι αναγκαίοι για να πάει η Χώρα εκεί που ήθελαν -κάποιοι- απ' αρχαιοτάτων χρόνων ...

Τσιφτετέλληνες, αράξτε. Όλα καλά.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ !!!

Καμαρώνεις ελληνάκο για τους αρχαίους ημών προγόνους ; Καμαρώνεις εσύ που έχεις σπουδάσει δικηγόρος, ενώ δεν προσφεύγεις σε Διεθνείς Οργανισμούς για το έγκλημα που συντελείται στην Χώρα. Καμαρώνεις εσύ συνδικάλα ενώ ως βαλβίδα εκτόνωσης βγάζεις κορώνες κάθε ... όποτε, ίσα ίσα για να δικαιολογείς τον καθιστικό σου μισθό.  Καμαρώνεις εσύ γηγενή για τα "δώρα του Θεού" σ' αυτή την γωνιά της Γης -που τολμάς και την ονομάζεις πατρίδα σου- αδιαφορώντας αν τα ξεπουλάνε για 100 έτη ; Καμαρώνεις εσύ φιλαράκο και συγγενή που έχεις ακόμη την "υγειά" σου όπως λες, μη σκεπτόμενος πως όταν δεν θα την έχεις και αυτή, δε θα μπορείς να πλησιάσεις σε νοσοκομείο. Καραμώνεις εσύ ... θρήσκε λέγοντας, "έχει ο Θεός. Καμαρώνεις εσύ αρχαιολάτη λέγοντας "οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έκτισαν τούτα και κείνα"

Και για την γενιά μας ΡΕ ποιος θα καμαρώνει ; Έχεις σκεφτεί τι φτύσιμο στους τάφους μας έχουμε να φάμε  από τους νεώτερους που θα πουν το αυτονόητο !!! "Οι παλαιοί έφτιαξαν, έκτισαν, δημιούργησαν, έδωσαν το αίμα τους, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΕΣΕΙΣ (εμείς δηλαδή) ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ 153 ;;;;"


Έκοψαν μισθούς. Έκοψαν συντάξεις. Αύξησαν φόρους, ξεπούλησαν τα πάντα. Υποθήκευσαν τα πάντα για 5-6 γενιές. Και εμείς ; 
Εμείς εεεε .... ;;; Ας ακούσουμε το "κωλοέλληνες", 10 φορές να το ... χορτάσουμε !!! Καληνύχτα Ελλάδα.



Τιμωρός καιρός
πέντε αιώνες δύσης
εθνικής θα ζήσεις
από δω και μπρος
με αγγλικές αλφαβήτες
μαλλιαροί μου Ελλαδίτες
θλιβερές μου πορδές.

Πνεύμα αλήτικο
Ελλαδίτικο
σε μικρά Ασία,
Κύπρο, Λευκωσία
Βόρειο Ήπειρο,
δεν ακούει κανείς
στο χειρότερο
του Ελληνισμού κομμάτι
στην Ελλάδα ζεις

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Είμαστε θύματα μιας τραγικής φαρσοκωμωδίας


Το γεγονός ότι σήμερα έχει καθήσει στην πλάτη μας ένα αριστεροδεξιό πολιτικό μόρφωμα συντριπτικής εκλογικής και λαϊκής μειοψηφίας, το οποίο υπακούοντας στις εντολές των ξένων καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας αδίστακτα, άβουλα, υπεροπτικά και χωρίς ντροπή και έχοντας -όπως φαίνεται- συνείδηση, δηλαδή γνωρίζοντας απολύτως το κακό που προκαλεί, το γεγονός αυτό βασίζεται πάνω σε μια  πρωτοφανή στρέβλωση της κοινοβουλευτικής τάξης.



Στο Σύνταγμα του 1974 υπήρχε άρθρο με το οποίο οριζόταν σαφώς ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όφειλε σε περίπτωση που υπήρχε δυσαρμονία ανάμεσα στην Κυβέρνηση και στη λαϊκή θέληση, να διαλύσει την Βουλή και να προκηρύξει εκλογές. Το άρθρο αυτό το έβγαλε ο Ανδρέας Παπανδρέου στην αναθεώρηση του Συντάγματος

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ζώο, aka (*) ηλίθιε ψηφοφόρε ΤΟΥΣ, θέλω άλλα 20 δις

Λένε τα αλάνια : "στα μπουρδέλα υπάρχει τάξη. Εδώ, στο Ελλαδιστάν, δεν υπάρχει τίποτα". 20 δισεκατομμύρια ακόμη θα χρειαστούν σύντομα οι τράπεζες και τα θέλουν σβέλτα. Μάντεψε ποιος θα τα πληρώσει ΚΑΙ ΑΥΤΑ, αδιακρίτως του μηχανισμού που θα χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν πρωτογενώς (EKT, TτΕ, Εsm κλπ). Μάντεψε ψηφοφόρε των νεοπασόκων των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ή και των παλαιοπασόκων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, από που θα βγει ΚΑΙ αυτή η 20άρα.

Μέχρι όμως να πιέσεις λίγο τον καμμένο από τα κοψίδια, το life style και τον καφέ, εγκέφαλό σου, ρίξε μια ματιά αρχικορόιδο σε τι "παρέες" θα πάνε τα δάνειά σου και ποιοι θα είναι οι αφεντάδες σου. Αυτά τα δάνεια που οι γερμανοτσολιάδες του ΣΥΡΙΖΑ σου έλεγαν πως θα τα μηδενίσουν μέσω Σεισάχθειας. Όπως σου

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Οι διορισμένες γερμανικές κυβερνήσεις που κατάστρεψαν την Ελλάδα

Κυβέρνηση Γεωργίου Τσολάκογλου 1941


Η Κυβέρνηση Γεωργίου Τσολάκογλου 1941 ήταν η πρώτη διορισμένη κυβέρνηση της Ελληνικής Πολιτείας από τις Γερμανικές δυνάμεις Κατοχής. Ανέλαβε στις 29 Απριλίου 1941, δυο ημέρες μετά την κατάληψη της Αθήνας από τους Γερμανούς, ενώ η νόμιμη κυβέρνηση Τσουδερού είχε ήδη καταφύγει στην Κρήτη. Πρωθυπουργός ήταν ο στρατηγός Γεώργιος Τσολάκογλου. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χρύσανθος αρνήθηκε να ορκίσει την κατοχική Κυβέρνηση και στις 2 Ιουνίου του 1941, με Συντακτική Πράξη της κατοχικής κυβέρνησης, καθαιρέθηκε και σύντομα αντικαταστάθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό.

Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Λογοθετόπουλου 1942


Η Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Λογοθετόπουλου 1942 ήταν η δεύτερη διορισμένη από τις Γερμανικές δυνάμεις κατοχής κυβέρνηση της Ελληνικής Πολιτείας μετά την Κυβέρνηση Τσολάκογλου. Ανέλαβε στις 2 Δεκεμβρίου 1942 και έμεινε στην εξουσία μέχρι τις 7 Απριλίου 1943, όταν αντικαταστάθηκε από την Κυβέρνηση Ιωάννη Ράλλη 1943.

Κυβέρνηση Ιωάννη Ράλλη 1943


Η Κυβέρνηση Ιωάννη Ράλλη 1943 ήταν η διορισμένη από τις Γερμανικές Δυνάμεις κατοχής κυβέρνηση της Ελληνικής Πολιτείας. Διοίκησε από τις 7 Απριλίου 1943 – 12 Οκτωβρίου 1944. Στις 7 Απριλίου 1943 αντικατέστησε την Κυβέρνηση Λογοθετόπουλου του 1942.

Πρωθυπουργός ήταν ο Ιωάννης Ράλλης (και προσωρινά Υπουργός Γεωργίας, Επισιτισμού και Εθνικής Αμύνης).

Συνεχίζεται.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

"Παλάτι" for ever ρε μάγκες ;

Πάει καιρός που όλοι ΜΑΣ, πάνω στην λυκοφαγωμάρα ΤΟΥΣ συνειδητοποιούμε τι μέρος του λόγου ήταν (και παραμένει) το κάθε τμήμα του "παλατιού". Της Βο(υ)λής. Αναλυτικότερα : 

  • ΚΑΤΑ της εξεταστικής για τις διαφημίσεις των τραπεζών στα μέσα ενημέρωσης (;;;), τάχθηκε η Ν.Δ. ενώ ΠΑΡΩΝ (ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι) δήλωσαν ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. Κανείς ΜΑΣ βεβαίως δεν ξεχνά πως οι εξεταστικές αποτέλεσαν και πιθανότατα θα αποτελέσουν, πλυντήρια ανομιών οι εξεταστικές της Βο(υ)λής. Σύμφωνα δε με αναφορά εντός του κοινοβουλίου "η διαφημιστική δαπάνη των τραπεζών το 2015 στα πέντε "συστημικά μαγαζιά" "ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΣΚΑΪ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ REAL NEWS" ανήλθε στο 70% της διαφήμισης"
  • υπέρ της παραμονής της Αγγλίας στην Ευρωπαϊκή (ναζιστική) ... Ένωση τάχθηκε με

Σεβασμός και σκέψη, με την κάτωθι φωτογραφία

Προσωπικά δεν έχω ενασχόληση ως οπαδός με καμία ομάδα. Δεν πορώνομαι δεν τρελαίνομαι και δεν αγχώνομαι για καμία ομάδα, θεωρώντας και έχοντας κατασταλάξει εδώ και χρόνια πως ΟΛΕΣ οι ΠΑΕ είναι ανώνυμες εταιρείες, με σκοπό το κέρδος μα και το ... ξέπλυμα. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΕ που ο πρόεδρός της να μην έχεις "στενές σχέσεις" με ... ότι κάτσει σε παραεμπόριο, λαθρεμπόριο, υπόκοσμο, νταραβέρια με ... διάφορες εισαγωγές (από ναρκωτικά και όπλα μέχρι και σκλαβοπάζαρα). Η όποια εξαίρεση, απλώς επιβεβαιώνει τον "κανόνα" (;;;;).

Μ΄ όλον τούτου, το ποδόσφαιρο, δεν παύει να είναι ένα όμορφο και δυναμικό άθλημα και

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Η εβδομάδα που πέρασε έκανε ξεκάθαρο τον τρόμο του καθεστώτος

Προσωπικά δεν έχω κρύψει ποτέ τις απόψεις για το πως μπορεί να λυθεί ο ζόφος που αντιμετωπίζει η Χώρα και ο Λαός. 

Θα μου πεις, ποιος Λαός ; Αυτός που πασίδηλα απουσιάζει από τα τεκταινόμενα ; Αυτός που εξακολουθεί και στέκεται αποσβολωμένος και τρεμάμενος στο σπίτι του αντί να βγει έξω και να τα κάνει όλα "Γης Μαδειάμ" ; Αυτός που εξακολουθεί μέσα στην ηλιθιότητα του να στηρίζει πρακτικές εξαφάνισης του, λειτουργώντας ως αυτόχειρας ή ως έχων το Σύνδρομο της Στοκχόλμης όπου, ο βασανιζόμενος εκφράζει αγάπη στο πρόσωπο του βασανιστή του ; 



Ε, ναι ! Ακόμη και σ' αυτόν τον Λαό αξίζουν τα καλύτερα δεχόμενος πως, δεν έχουμε όλοι μας τις ίδιες αντοχές και κυρίως, δεν έχουμε όλοι τα ίδια μέτρα κρίσης και σύγκρισης. 

Μέσα στην εβδομάδα αυτή είδαμε κουκουλοφόρους (;;;) που αποκαλύφθηκαν και απολογούνταν στο ένστολο πραίτορα (γιατί άραγε ;;;;)


Όπως είδαμε και την αυτονόητη -κατά πολλούς- "κρίση" στο σκιτσάκι :

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Κόφτης στον "κόφτη" από την Ένωση Διοικητικών Δικαστών

Πρόλογος - σχόλιο Γιώργου Θ. Κανελλάκη : Κύριοι της Δικαιοσύνης, αν δεν θέλετε ο κόσμος να σας θεωρεί δικηγόρους που απλά βολεύτηκαν στο Δημόσιο και αν θέλετε να πιστέψει ο κόσμος πως -όντως- επιτελείτε Λειτούργημα και πως δεν είστε "δημόσιοι υπάλληλοι" (με ότι άσχημο ακολουθείται της έννοιας αυτής) βιαστείτε και σταθείτε ΕΝΕΡΓΑ στο πλάι του ΛΑΟΥ !!!!)


Η ανακοίνωση έχει έχει ως εξής :
Μετά την ψήφιση του νόμου για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος, και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες την Κυριακή 8.5.2016 (χωρίς δυνατότητα πλήρους διαβούλευσης, επαρκούς συζήτησης στη Βουλή, στοιχειώδους ενημέρωσης του λαού και δυνατότητας ακρόασης όλων των ενδιαφερόμενων φορέων), δηλαδή με διαδικασία απαράδεκτη για νομοθέτημα κρίσιμο για τη ζωή όλων των πολιτών, δεδομένου ότι με αυτό ανατρέπονται θεμελιώδεις κατακτήσεις της Κοινωνικής Ασφάλισης, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να εισαχθεί στη Βουλή προς ψήφιση νέο πολυνομοσχέδιο με το οποίο, μεταξύ άλλων, θα επιχειρηθεί να θεσπιστεί ο λεγόμενος μηχανισμός αυτόματης περικοπής δαπανών του Δημοσίου («κόφτης») που, όπως διαφαίνεται, θα αφορά και συντάξεις, μισθούς και παροχές κοινωνικής ασφάλισης, αλλά αντιστρόφως και επιβολή φορολογικών βαρών.
 
Δηλώνουμε την απόλυτη αντίθεση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών με την προώθηση προς ψήφιση διατάξεων που θα θεσπίσουν τον παραπάνω μηχανισμό. Ένας τέτοιος μηχανισμός, ανεξάρτητα από τα επιμέρους τεχνικά του

Ψυχολόγος ταράνδων. Imf speaking

Αυστηρή προειδοποίηση στους Βρετανούς πολίτες απηύθυνε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ-IMF), σύμφωνα με την οποία, αν ψηφίσουν αρνητικά στο Δημοψήφισμα για την παραμονή τους στην Ε.Ε. θα υπάρξει πτωτικός πανικός στο χρηματιστήριο τους, με καταβαράθρωση των μετοχών τους καθώς και με άμεση πτώση των τιμών του ακινήτων τους.

Εδώ βεβαίως γεννάται η εξής απορία. Ποιος τα λέει αυτά ; Το ΔΝΤ, το ξοφλημένο εδώ και χρόνια ΔΝΤ το οποίο ανέκαθεν διοικούνταν από άτομα του κοινού ποινικού Δικαίου και έχοντα άμεσες σχέσεις με ότι χούντα, ξέπλυμα και μπουγάδα μαύρου χρήματος υπήρχε ανά την υφήλιο. Το ΔΝΤ, που αν δεν υπήρχε ο σύγχρονος Εφιάλτης της Ελλάδος, ο προδότης Γιώργος Παπανδρέου, θα είχε κλείσει. Λουκέτο !!!

Συνδυάζοντας τα δύο ανωτέρω και με δεδομένο πως το Μega channel έχει οικονομικά θέματα, μήπως θα ήταν καλά να χρηματοδοτήσει (το ΔΝΤ) την μετεγκατάσταση του Mega στο Ηνωμένο Βασίλειο έτσι ώστε να ... φωτίσει τους εκεί, όπως ... φώτισε και τους Έλληνες, επί έτη και έτη ; 

Μήπως θα ταν καλά να πάρει μαζί του (το mega) και όλο το "πλέγμα" ... bloggers και δημοσιοκάφρους παρακρατικών και τρομολαγνικών ... δημιουργικών σταγονιδίων, που θα κάνουν τους Εγγλέζους να χεστούν από τον φόβο τους, όπως οι εδώ κάτοικοι ; Μήπως να πάει και ο τσιπροκαμμένος έτσι ώστε, αν βγει στο δημοψήφισμα : "φεύγουμε" να το μετατρέψουν σε "μένουμε" ;

Και τώρα η ώρα του παιδιού. Μετά τον τάρανδο που έγινε λογιστής γιατί είχε κόμπλεξ κατωτερότητας, έρχεται στις οθόνες μας η νέα "αμερικανία" όπου, ο υποχόνδριος οργίλος λογιστής, πήρε τα όπλα για να ξεκαθαρίσει (τα του οίκου του).


 
p.s. Πολάκη, όλα καλά ; Τι έγινε με τον Γιαννόπουλο ;

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Σάρα είσαι κούκλα και κυρίως, δεν είσαι "σάρα, μάρα & το κακό συναπάντημα"

Χαίρεται. Τι θα πάρετε ;
Ένα special καφέ, χωρίς γάλα και με λίγη ζάχαρη.
Εσείς ;
Το ίδιο με τον αδελφό αλλά θέλω το δικό μου να ναι πιο special από το δικό του και μάλιστα από τα χεράκια σου
Χαμόγελα δώθε κείθε, κουβέντα και να σου οι καφέδες.
"O special του κυρίου, όπως τον ζήτησε και πιο special του κυρίου, όπως επίσης τον ζήτησε".
Ζήλιες ο δίπλαααα. Πως σε λένε ; ρωτώ.
Σάρα.
Μμμμμ όμορφο !!!!
Σαν το χαμόγελό της, συμπληρώνει ο αδελφός

Η Σάρα φεύγει τρομερά χαρούμενη από τις φιλοφρονήσεις (που δεν ήταν ψέματα) και λέει ο αδελφός : "ρε συ, έχει ακόμη κάτω, κοίτα γύρω. Πίτα το μαγαζί από νεολαία με ποτά και αστακομακαρονάδες. Να ξέρεις πως δε θα έχει πιο κάτω όταν θα βλέπεις πτώματα -που θα τα μαζεύουν κάρα- έξω από βιτρίνες φούρνων και ζαχαροπλαστείων. Ετοιμάσου σύντομα να δεις τι έχει να γίνει με το bail in".
Πολλά ;
Τόσα (είπε ένα νούμερο το αδέλφι)
Μου πέφτει η μασέλα !!! Πλάκα κάνεις !!!!
Όοοοοχι !!! Καθόλου. Σου έχω πει κάτι και να πέσω έξω ;
Όχι. Ποτέ !

(Nτριιιιν το smartphone) Έλα ρε συ τι κάνεις ; Τι χαμπάρια από τα Ηνωμένα Πελοποννησιακά

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ποτέ δεν έκανα καμία υποχώρηση. Λειτουργούσα πάντα μέσα στο Δίκαιο

Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους.

"Σωκράτη, αν δεν σε απασχολούσαν πράγματα που δεν απασχολούν άλλους, δεν θα είχες τέτοια φήμη".

"-Δε μπορείς Σωκράτη να ζεις κάπου ήσυχα, χωρίς να μιλάς ;
-Δε μπορώ. Ζωή που δε μιλάει κάποιος, δεν είναι ζωή".
Aς ακούσουμε μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία του Κώστα Καστανά, ΤΙ ακουγόταν στην Αγορά, σε στοές, ΤΙ λεγόταν σε παράκεντρα και TI ίσχυε, προ 2500 ετών στην Αθήνα. Βουλευτές, πολιτικές φατρίες, δικαστές, πρυτάνεις και διαφθορά, όλοι απέναντι στο Δίκαιο.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Να χαίρεσαι τα πρότυπά σου Πασόκε Κατρούγκαλε

Ας τον ενημερώσει κάποιος τον Δημήτρη Ρέππα του ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Κατρούγκαλο του Σύριζα ήθελα να πω πως, οι Ούννοι ψήφισαν μόνοι τους, για την πάρτι τους, κάτι που γούσταραν (όπως γούσταραν 2 φορές και την σφαγή της ανθρωπότητας) και δεν τους την επέβαλαν (όπως κάνουν σε εμάς) τρίτοι !!!

Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Star ο Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε : "Αυτός ο περίφημος δημοσιονομικός "κόφτης" υπάρχει από το 1949, όταν θεσπίστηκε το Ομοσπονδιακό Σύνταγμα της Γερμανίας και τότε έφερε το όνομα "χρυσός δημοσιονομικός κανόνας"», ενώ πρόσθεσε πως : «το 2009, στο Σύνταγμα της Γερμανίας, πήρε πιο αυστηρό χαρακτήρα και μετά ενσωματώθηκε στα Συντάγματα της Ιταλίας και της Ισπανίας».

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Panama papers. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕ

Πλέον είναι σαφέστατο στο μυαλό μου. Ξεκάθαρο. Μαζί τα φάγαμε. Κοιτάζοντας εν συντομία 345.595 αράδες (σε μια από τις λίστες) με τα ονόματα που αναφέρονται στα Panama Papers, είναι ηλίου φαεινότερο πως, μαζί τα φάγαμε. 

Μεγαλοδικηγόροι,  μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοβουλευτέεεες που μας κούναγαν και κουνάνε το χέρι, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοασφαλιστές, μεγαλοκατάσκοποι, εφοπλιστές, συγγενείς στενοί του πιο ... "γαμάτου" πολιτικού μεγάλες επιχειρήσεις, τράπεζες, τραπεζίτες βρίσκονται εντός των κατεβατών. 

Σκεπτόμουν να βάλω ως τίτλο το "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" που μου 'πε πιο πριν Αδελφός, αλλά σκέφτηκα πως θα σοκαριστείς φίλε μου αναγνώστη και θα σκεφτείς πως είναι στις λίστες οι καστανάδες και οι τυροπιτάδες που

Αν η αντιπολίτευση ήθελε το καλό του Λαού και της Χώρας ...



Αν η αντιπολίτευση (147 βουλευτές) ήθελε όντως το καλό του Λαού και της Χώρας, θα έπρεπε να αποχωρήσει σύσσωμη  από την Βουλή, αφήνοντας ... εσαεί μόνη την ... κυβέρνηση των ΣυριζΑνέλ που μετέτρεψε το 61,3% του ΟΧΙ σε ναι. Όμως ...

Η παραμονή σας στο "παλάτι" κύριοι της ... αντιπολίτευσης, νομιμοποιεί τις Αντισυνταγματικές ενέργειες της ... κυβέρνησης !!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πήρατε πρέφα πως σας έριχναν ; Όταν καμαρώνατε ήταν καλά, εεεε ;;;


"Όταν το καράβι βουλιάζει, πρώτα τα ποντίκια το εγκαταλείπουν", "χέστηκε ο Πολύδωρος και πάει στον δρόμο γρήγορος", "ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί". 
Αυτά και άλλα πολλά συναφή λέει ο σοφός λαός σε κάθε έκφανση της επικοινωνίας του, όταν αναφέρεται σε όψιμους μεταμεληθέντες. Τι έγινε λοιπόν ; Πήρατε χαμπάρι πως σας έριχναν στη μοιρασιά της ... διαφημιστικής πίτας και τα ... λέτε αλλιώς τώρα, εεεε ;;;;

http://www.fmvoice.gr/index.php/stiles/mauri-lista/item/138029-ektheti-i-attica-bank


http://www.fmvoice.gr/index.php/stiles/mauri-lista/item/138028-200-oi-synetairoi




http://www.fmvoice.gr/index.php/stiles/mauri-lista/item/138027-aleksi








Λες και ξεχνάει το γαμημένο το μυαλό (και το internet) τι λέγατε πρότερα όταν το γλύψιμο ΣΑΣ στον Γαμβρίλη είχε φτάσει στα ... σύννεφα. Τώρα λέτε ρε πως δεν ήταν μόνο ο εκβιαστής Μουσάς στην μοιρασιά ;;;;Τώρα που πήρατε χαμπάρι ΑΥΤΟ ;;;;  Λες και ξεχάσατε ... δημοσιογραφικές ... επιτυχίες σαν την κατωτέρω :
Λες και όσα γράφετε, έχουν να κάνουν με δημοσιογραφία ή με έκφραση απόψεων όταν είναι πασιφανές και στον έχοντα το πλέον αγαθό πνεύμα πως το "δελτίο τύπου" και το

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Αγαπητό ΤΣΜΕΔΕ-ΤΕΕ και εσύ ΜΗΧΑΝΙΚΕ, μήπως να αγόραζες την εφ/δα ΑΚΡΟΠΟΛΗ ; Πιο φθηνά θα σου ερχόταν το μαλλί

Τα σέβη μου αφεντικούλη μου Μηχανικέ. 131.500 € εισέπραξε για "προβολή" η Μαυρίκος ΑΕΒΕ", δηλαδή η εφημερίδα "ΑΚΡΟΠΟΛΗ", από την Attica Bank. Με άλλα λόγια, πήρε 45.000.000 εκατομμύρια Δραχμές για να προβάλει την τράπεζα ΣΟΥ, την Attica. 



Θα μου πεις, και που είναι το περίεργο ; Τράπεζα είναι και προβάλλεται μέσω των εντολών των μελών του Δ.Σ. της.
Ναι δε λέω, αλλά ρε παιδί μου, όταν προβάλλεται σε μια .. εφημερίδα που έχει τιράζ 250 φύλλα