Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Θανάση δώσε κι άλλο Τραπεζικό σανό στους χαχόλους. Είμαστε όλοι μαζί σου.


Θανάση γίγαντα έμαθα δικέ μου ότι ήσουν (ξανά) πρόεδρας του 2ου συνεδρίου του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ. Του Ταμείου τραπεζοϋπαλλήλων. Και χάρηκα αδερφέ απίστευτα. Ένα τόσο άξιο και βαθέως ΠΑΣΟΚικό παλικάρι -λέω- δε μπορεί να μη έχει μεγάλες χαρές. 

Ρε φίλε έχω όμως να σου συστήσω να προσέχεις τι γράφεις μπας και έχεις ντράβαλα. Και δε θέλω μέλος του Δ.Σ. της Attica bank (σ.σ. όπως είσαι εσύ) και φίλος των Τσοχατζόπουλου, Σημίτη, Σπίρτζη, Κατρούγκαλου, Πετρόπουλου, Κοτζιά, Δραγασάκη (σ.σ. όπως είσαι εσύ) να έχεις θέματα. Και εννοώ τα εξής :

1. Είπες πως το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ είναι ο δεύτερος τη τάξη μέτοχος. Δεν είναι Θάνο μ'. Οι ιδιώτες είναι και όχι το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ! Το λένε και τα κιτάπια της Τράπεζας. Να ! (σ.σ. δε σε μουτζώνω). Δες εδώ.


2. Θανασάκη μου άρχοντα, master of disaster του τραπεζικού συστήματος και πηδαλιούχε της Attica bank, παρατήρηση Βου. Λες πως δίδονταν τυφλά και άκριτα χιλιάδες (πολλέεεες χιλιάδες) στους συνταξιούχους. 
Δηλαδή Νάσο μου, εσύ Μπεμπέτο μου (σ.σ. σύμφωνα με τον κοινό φιλάρα τον
Ν. Χαλκιά και τον Τάσο Καρατζά) ΕΣΥ, όταν τίθετο θέμα να δοθούν 350άρες, 500άρες και βάλε χιλιάδων κωλοeuro σε "κάποιους" συνταξιούχους της Attica, ως μέλος του Δ.Σ. αυτής, ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕΣ ; Καταγραφόταν αυτό Νάσο μ΄ κάπου ; 
Απορία έχω αδερφέ και ρωτώ μη βρεθείς σε κανένα σκαμνί δικέ μου, μιας και οι καιροί έρχονται, αλλά ΚΑΙ παρέρχονται ...

3. και το λουρί του παπά. Είναι απολαυστικό μεν, αλλά δεν συνάδει με το ήθος σου το διακεκριμένο στα πέρατα της ανθρωπότητας να βγάζεις Δελτίο Τύπου (ανακοίνωση) όπου εκθειάζεται η Τιμή να οριστείς πρόεδρος του συνεδρίου του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, ενόσω υπογράφεις, εκδίδεις και γράφεις μόνος σου την ανακοίνωση. Άσε ρε αδερφέ να λέμε εμείς οι τρίτοι τα καλά λόγια για σένα. Όχι εσύ για εσένα ...

Εκτός αρίθμησης μιας και το θέμα είναι μεγάλο νούμερο ... Ρε συ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ είσαι απόλαυση. Μετά την εντολή Σπίρτζη να ρίξεις 55.000.000 € στην Attica bank, αγόρασες (με τα λεφτά των συνταξιούχων) 183.333.000 μετοχές με 30 cents. Με μια διαφορά όμως ... Σήμερα αυτές οι μετοχές αξίζουν 5.500.000 € (μιας και η κάθε σαπουνόφουσκα, μετοχή ήθελα να πω, αξίζει 3 cents). 
Μανώλη Πετράκη του ΤΑΠΙΛ-ΑΤ ακόμη περιμένω το τηλέφωνό σου, όπως μου υποσχέθηκες (προ 2 ετών ...).


Γιώργος Θ. Κανελλάκης 
με απύθμενη λατρεία, σεβασμό και θαυμασμό στους προέδρους, στο (εγκληματικής έμπνευσης) ΠΑΣΟΚ και στα λαμόγια ακούγοντας perfect love affair


Perfect love affair σαν τη σχέση μας Νάσο μ΄. Αυτή που δημιούργησες όταν ζήτησες - απαίτησες από τον κολλητό του Τσοχατζόπουλου, τον (ξηλωμένο πλέον πρόεδρο της Attica και υπόλογο για τα χαμένα 1,6 δισ €) Γαμβρίλη, να με ξηλώσει. Και με ξήλωσε.

Αυτά ! Μέχρι κάποιος Εισαγγελέας  με κότσια, να ανοίξει τους φακέλους. Αυτούς που "κάποιοι" έβαλαν στο αρχείο ή άλλους που πάνε από γραφείο σε γραφείο (πολιτικό). Ή μήπως άνοιξαν ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου