Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Γιάννη Μαντζουράνη, ίσχυαν οι προτάσεις σου προς εμέ ; Η μετέπειτα υπαναχώρηση ήταν δική σου ή της Τράπεζας Αττικής ;

Γιάννη Μαντζουράνη, την 4 Οκτωβρίου 2018 ήσουν στο κτίριο 4 της Ευελπίδων υπερασπιζόμενος τον πελάτη σου Κώστα Βαξεβάνη. 

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά του κτιρίου 4, σε είδα στα δεξιά μου, με κοίταξες, μου χαμογέλασες και μου είπες : "γεια σου αγόρι μου, τι κάνεις ;
Παραξενεμένος λίγο, σε ρώτησα : "με ξέρεις, με θυμάσαι ;" και μου ανταπάντησες ερχόμενος προς εμέ : "ναι μωρέ είσαι ο ..." δυσκολευόμενος να θυμηθείς ποιος είμαι. 

Σου απάντησα : είμαι ο Γιώργος Κανελλάκης, από την Τράπεζα Αττικής. Τώρα που θυμήθηκες ποιος είμαι, θα με ξαναπροσφωνήσεις ως αγόρι σου ;"

Αφού θυμήθηκες Γιάννη Μαντζουράνη το ποιος είμαι παρουσία πλειάδας μαρτύρων, συνέχισες λέγοντας προς εμέ : ρε παιδί μου, βλέπεις ότι η νέα διοίκηση της Attica bank, δεν έχει τίποτα εναντίον σου. Πρέπει να το κλείσουμε αυτό το θέμα μεταξύ εσού και της Τράπεζας".

Εκείνη την ώρα σου σύστησα τον δικηγόρο μου Αναστάσιο Κώνστα, θεωρώντας ότι πρέπει να μιλήστε ως νομικοί μεταξύ σας και συζητήσατε λίγα λεπτά κλείνοντας με το ότι "θα γίνει συνάντηση".

Χθες όμως Γιάννη Μαντζουράνη, μετέφερες στο δικηγόρο μου άλλα πράγματα, κλείνοντας την ομιλία σου λέγοντας : "με προσβάλει ο Κανελλάκης και θέλει να τον βοηθήσω ;"

Μετά από όλα αυτά, που μπορώ κάλλιστα (και το ξέρεις καλά !) ότι μπορώ να τα αποδείξω λέξη προς λέξη, σε ρωτώ :
  1. Πότε και που σου ζήτησα να με βοηθήσεις ; !!!
  2. Οι εντολείς σου σου έδωσαν την "γραμμή" να λες άλλα πράγματα έξω από την δικαστική αίθουσα την 4/10/2018 και άλλα να λες ένα μήνα μετά (την 31-10-2018) ;
  3. Ποιος υπαναχώρησε ; Εσύ ή η Τράπεζα Αττικής ;
  4. Ποιοι εκ της Τράπεζας ήταν οι εντολείς σου ; Ο πρόεδρός της ο Ρουμελιώτης, ο δ/νων σύμβουλός της ο Πανταλάκης, ο νομικός της σύμβουλος ο Μάριος Μπαχάς ; Ποιος απ'  όλους ; (αναφέρω τον Μάριο Μπαχά μιας και εσύ Γιάννη Μαντζουράνη τον κατονόμασες ως εντολέα σου, ενώ τους άλλους δύο τους αναφέρω μιας και εσύ ανάφερες επικοινωνία σου με την διοίκηση της Τράπεζας).
  5. Άραγε, υπήρχε ειλικρινής πρόθεση επίλυσης από την Attica bank ; διότι ... η πρότασή που μετέφερες στον Δικηγόρο μου, ήταν τύποις και στα όρια της προσβολής.

Έχοντας -παραδόξως- δεχθεί τις τελευταίες ημέρες ΚΑΙ πλειάδα "διαφωτιστικών" και ... ενδιαφερόντων τηλεφωνημάτων από τον τ. γενικό διευθυντή οικονομικών της Τράπεζας Αττικής Χρήστο Μάραντο, 


      Ξεκάθαρα πλέον
Γιώργος Θ. Κανελλάκης
 τηλ : 6977-913-924 
Παρανόμως απολυμένος από την Attica bank από τον Γενάρη του 2011 που μπορώ πάρα πολύ εύκολα να παραθέσω αποδεικτικά στοιχεία για κάθε τι αναφερόμενο επί του ανωτέρω.



Σημείωση : Το ανωτέρω αποστέλλεται στο mail επικοινωνίας του Ιωάννη Μαντζουράνη και στο γραφείο του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της Attica bank, ενώ επιφυλάσσομαι να το στείλω και σε όποιες Υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους κρίνω με τους συναγωνιστές μου, αν έτσι εκτιμηθεί.

Upd. Λογικό είναι κάποιοι συμπολίτες να μη γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί όλων των ανωτέρω. Ενδεικτικά λοιπόν παραθέτω προς ανάγνωση το Δείτε με ποιο τρόπο η Attica bank μου ζητά 703.624,79 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου