Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις. Δεν νομιμοποιώ την ποινικοποίηση της διαμαρτυρίας

Πρώτα η Πατρίδα και όχι τα μοιράσματα σε "αριστερούς-κεντρώους-δεξιούς"

"Δεν νομιμοποιώ την ποινικοποίηση της διαμαρτυρίας. Δεν νομιμοποιώ την ηθική αυτουργία τους στις χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας που δεν άντεξαν ... 

Την βία, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία της πολιτείας που παραπέμπουν σε άλλες εποχές ... Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και της ιστορίας μας ... Δεν νομιμοποιώ ... τον διχασμό ..."

Αυγή Βουτσινά 


Σήμερα το μεσημέρι  και εν συνεχεία του οι νέας μορφής Χούντες, δεν χρειάζονται τανκς. Έχουν άλλους τρόπους ... η Αυγή Βουτσινά, ο Θανάσης
Γούναρης και ο Αντώνης Μαυρομάτης, μαζί με άλλους συναγωνιστές, ήσαν έξω από την ΓΑΔΑ όπου κλήθηκαν (;;;) από την "υπηρεσία προστασίας πολιτεύματος" (;;;) για να δώσουν ... εξηγήσεις διότι διαμαρτύρονταν για να ΜΗΝ γίνουν πλειστηριασμοί κατά πτωχών και κατακρημνισμένων οικονομικά και ψυχικά συμπολιτών μας.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη χαρά σε όλους όσους είμαστε εκεί ήταν η διαπίστωση ότι, ανάμεσα σε όλους μας υπήρχαν Πολίτες που με τα παλαιά ... δεδομένα, οριοθετούνταν ως "δεξιοί", ως "αριστεροί", ως "κεντρώοι" και ούτω καθεξής. 

Εμείς όμως αισθανόμαστε πως πάνω από οποιοδήποτε ... μοίρασμα (δεξιός-αριστερός κλπ) οφείλουμε στην Πατρίδα και συμπαραστεκόμαστε στους αδίκως διωκόμενους. Πατριώτες που λατρεύουμε την Δημοκρατία ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

Η θέση της Αυγής Βουτσινά αποτυπώνεται στο κατωτέρω :

Ας το πάρουν χαμπάρι όλοι ! Σε τούτα τα βρώμικα χρόνια ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και ΔΙΩΚΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ. Και η "επόμενη μέρα" θα μας βρει μονοιασμένους κατά όσων μας θέλουν σφαγμένους μεταξύ μας ! Και τότε θα κάνουμε Ταμείο !


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Υστερόγραφό : τα ΝΕΑ γεγονότα στη Γαλλία, με τα "κίτρινα γιλέκα" που εναντιώνεται ΔΥΝΑΜΙΚΑ κατά της ναζιστικής Ε.Ε. και θυμίζουν Μάη του '68 ας γίνουν μάθημα ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

https://jodi.graphics/2018/12/02/yellow-jackets-demos-across-europe/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου