Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Οι νέας μορφής Χούντες, δεν χρειάζονται τανκς. Έχουν άλλους τρόπους ...

Κλήτευση της Αυγής Βουτσινά στην ΓΑΔΑ για να δώσει "εξηγήσεις" για ποιο λόγο αμύνεται ως ορίζει το Άρθρο 120 του Συντάγματος (που θέλουν ν'  αλλάξουν τα πουλημένα καθάρματα), κατόπιν κλήτευσής της από την ... υπηρεσία προστασία πολιτεύματος !

Ναι ! αυτήν την ... υπηρεσία της ΓΑΔΑ (και της ΚΥΠ) για την οποία ο Παπαδόπουλος και ο Φράνκο, θα έκαναν πάρτι από την χαρά τους, αν την είχαν ...

Η Αυγή Βουτσινά είναι μια Ελληνίδα που δεν κάθεται στο σπίτι της αραχτή περιμένοντας το πότε θα πεθάνει βιολογικά (όπως κάνουν ... αρκετοί ελληναράδες). 

Είναι ένας αγωνιστής, μια συναγωνίστρια Πολίτης που σε κάθε ευκαιρία
κτυπάει την "σοβαροφάνεια" του εγκληματικού για την Επικράτεια και τον Ελληνισμό, καθεστώτος.

Είναι η κοπέλα που είχε κατακεραυνώσει μέσα στο κΥνοβούλιο την προδοσία (κωλοτούμπα) των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι η Πολίτης που άφησε μια κότα μέσα στο Μαξίμου, είναι η Πατριώτισσα που παλεύει κατά των πλειστηριασμών των Τραπεζιτών, η Μαχήτρια κατά των "κορακιών" και πολλά άλλα. 

Δηλαδή, η Αυγή Βουτσινά ΔΕΝ ανήκει στις τάξεις των τραπεζιτών, του παπαδαριού της "μονής Πετράκη", των πολιτικάντηδων , των κατασκευαστών εργολάβων, των ...  δημοσιογράφων, των ανθρωπόμορφων τεράτων - συμβολαιογράφων που εκπλειστηριάζουν σπίτια Ελλήνων κλπ ΚΑΙ που ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ όντας οι ψυχές της ναζιστικής Ε.Ε. !



Οι διώξεις, σε αυτό το στάδιο, εκτός της Αυγής, στρέφονται και κατά των Μαυρομάτη (της ΛΑΕ) και Γούναρη (του κόμματος πειρατών).

Προσωπικά, επί της παρούσης θα σχολιάσω με τούτο : 

Με δεδομένο πως ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ από όσους έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια τεχνάσματα φασιστοειδών.
Και ΑΝ κάποιο πουλημένο υποκείμενο θεωρήσει πως "5-10 είσαστε" τότε θα του πω ότι πλανάται πλάνην οικτράν".

Γιώργος Θ. Κανελλάκης


Υ.γ. Προσκλητήριο : όσοι νιώθουμε πως η Ελλάδα ΜΑΣ είναι πέρα από δεξιο-κεντρώο-αριστεριλίκια και πως οφείλουμε συμπαράσταση σε όσους αγωνίζονται για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, θα πρέπει να βρισκόμαστε 3 Δεκεμβρίου στις 13:00 μμ έξω από ΓΑ.ΔΑ. για να δείξουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ σε τούτους τους καιρούς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου