Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

5 ιουλίου. Η ημέρα της ξεφτίλας της ... πολιτικής και των ... άλλων

Δε ξεχνάμε !

Την 5η Ιουλίου 2015 ο Ελληνισμός, παρά το ανηλεές σφυροκόπημα που δεχόταν από τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ, έδωσε ισχυρή εντολή με το συντριπτικό ποσοστό του 61,31%, την εντολή ΟΧΙ για να παύσει η αποδοχή των μνημονίων των Ναζί και των διεθνών τοκογλύφων. 


Ήταν η ημέρα που οι ξεφτιλισμένοι των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μετέτρεψαν αυτή την ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ σε ένα ντροπιαστικό "ναι", με τρόπο που τιμωρείται
ΑΥΣΤΗΡΑ από το Σύνταγμα. 

Ήταν η ημέρα που τα διάφορα τσογλάνια των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βγήκαν στις ρούγες λέγοντας μας : δε ξέρατε για τι πράγμα ψηφίζατε. 
Ήταν η ημέρα που η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνισμού αποφάσισε ότι θα διαλύσει ΚΑΘΕ Μνημονιακό κόμμα και ΚΑΘΕ κόμμα που πρόταξε το ξεφτιλισμένο "ναι" τους. 

Ήταν η ημέρα που ΚΑΘΕ κάθαρμα, ανεπάγγελτος, απατεώνας και ξεφτίλας βγήκε στο "γυαλί" για να μας πείσει ότι πρέπει να ψηφίσουμε το "ναι" τους. 
Μεταξύ αυτών οι Κ. Καραμανλής της ΝΔ, Κ. Σημίτης του ΠΑΣΟΚ, Β. Λεβέντης της ΕΝ.ΚΕ, Στ. Θεοδωράκης του Ποταμιού και άλλοι γενικά τελειωμένοι πρακτορίσκοι της ... Βουλής - Παλατιού. 
Όπως μεταξύ αυτών ήταν και Τραπεζίτες (της ΤτΕ κλπ) και πατσαβούρες των ΜΜΕ.

Σήμερα, 3 έτη μετά, τα κάτωθι ... μεγάλα ΜΜΕ, δε βρήκαν ούτε λόγο να πουν για τη μεγαλειώδη στιγμή Παλιγγενεσίας του Ελληνισμού που ξαναείπε ΟΧΙ, της 5ης Ιουλίου 2015 :

zougla.gr
kathimerini.gr
newsbomb.gr
protothema.gr
cnn.gr
ntokoumenta.gr
documentonews.gr
tvxs.gr
enikos.gr

Υ.γ. ένα χρόνο ακριβώς μετά, την 5-7-2016, ένα άτομο που θεωρεί ότι η Δικαιοσύνη (δε μιλώ για τους ξεφτίλες που γνωρίζει) θα του δείξει οίκτο, ένα άτομο με αίμα στα χέρια του από καταχρήσεις και ληστείες ξένων χρημάτων, ... ποντίστηκε με περίεργο τρόπο στη θάλασσα μαζί με το ΙΧ του. 
Ένα άτιμο και ξεφτιλισμένο άτομο που ζήτησε από τον κόσμο, όταν βγήκε από τη θάλασσα, να μη καλέσει το 100 και δέχθηκε να πάει στο τοπικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε επί 2ήμερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου