Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Βαγγέλη αν υπήρχε ισότητα ένας πολιτικός σαπιοκοιλιάς δεν θα απαιτούσε ένα εκατομμυρίο+

UPD. Απολαμβάνοντας την συντροφιά μου και τον καφέ μου κάπου στην ΒΑ Αττική, δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι ώριμων ανθρώπων που συζητούσαν. Θέλοντας και μη άκουγα άκουγα Βαγγέλη μιας και οι συγκεκριμένοι μιλούσαν loud and clear. Όπως κάνεις κι εσύ Βαγγέλη.

 

-άντρας ακούει το τηλέφωνό του να χτυπάει και μονολογεί : ... όπα, είναι ο ... (σ.σ. είπαν ένα παρατσούκλι, όνομα, επώνυμο, δεν ξέρω ακριβώς. Πάντως είπαν ένα ουσιαστικό ή επίθετο που παρέπεμπε σε "καπέλο").

Κάτι λέει στο τηλέφωνο και μετά από λίγο το κλείνει.

- άντρας : αυτό το παιδί στην Attica bank έχει κότσια. Θυμήθηκα τότε που μπήκε ο χοντρός (σ.σ. είπε το όνομα του χοντρού) στο γραφείο του και του ζήτησε επιτακτικά να του εγκρίνει - να απαιτήσει έγκριση από τη διοίκηση ένα δάνειο 1.000.000 € ; 1.200.000 € ;

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Παναγιώτη Στάθη, τι σημαίνει "ένας δημοσιογράφος είναι στο payrοll της Attica bank" ; *

 Παναγιώτη, θες να κάνεις μια έρευνα, ένα θέμα με τους δημοσιογράφους που ήταν στο payroll της Attica bank ; Τότε. Της περιόδου που υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ... τράπεζας ήταν ο αγωνιστής Τάκης Μουσσάς ...

Αυτού για τον οποίο ο Λεωτσάκος έγραφε το 23-2-2016 : "... Ο Τάκης Μουσσάς ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Attica bank - έως πρότινος - φέρεται με βάση την δικογραφία ότι είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος εκβιαστών και κανόνιζε τις διαφημίσεις στα μέσα ενημέρωσης ..."

 

Ψάχνοντας Παναγιώτη ίσως να βρεις ορδές από δημοσιογραφούντες, επώνυμους και