Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

T1-11. Άλλη μια αμετάκλητη απόφαση κατά του συκοφάντη υβριστή Χρήστου Μάραντου. Και μία διευκρίνηση, στο τέλος του παρόντος

Upd. Όπως διεξοδικά αναφέραμε σε παλαιότερο κείμενό μας (*), το 2008, ο τότε διευθυντής λογιστηρίου της Attica bank, ορμώμενος από εντολές της αποπεμφθείσας από το 2016 διοίκησης της τράπεζας Αττικής και από εμπάθεια, με τον συνήθη γι αυτόν "τρόπο ζωής του" και λειτουργώντας ως αιχμή του δόρατος των απατεώνων της τράπεζας Αττικής σε βάρος του Κανελλάκη, μεταξύ πάμπολλων άλλων ! απέστειλε δημόσια, σκαιό κείμενο, υπό μορφή εξωδίκου (στον Γιώργο Θ. Κανελλάκη, σε βάρος του Κανελλάκη). 

Σημ: μια μέρα μετά την απόλυση Κανελλάκη, ο Μάραντος προήχθη σε γενικό δ/ντή λογιστικού της Attica bank (μέχρις ότου τον ξήλωσαν). Απόλυση που επιδόθηκε στον Κανελλάκη, αφού του μετέθεσαν 13 φορές μέσα σε διάστημα 15 μηνών ...

 

Για το κείμενό του αυτό, ο Κανελλάκης την 25-6-2008 κατέθεσε Αγωγή κατά του Χρήστου Μάραντου. 

 

Την επόμενη 14ετία ακολούθησαν τα εξής τραγικά καθώς και ενδεικτικά του ποιού του υβριστή και πρωτοπαλίκαρου (αιχμή του δόρατος) της τράπεζας Αττικής,  Μάραντου :

 

  • Ο Μάραντος έχασε την πρωτόδικη δίκη.
  • Κατέθεσε Έφεση.
  • Στο Εφετείο δεν προσήλθε. Δεν παραστάθηκε διά δικηγόρου.
  • Έχασε την Έφεση και καταδικάστηκε εκ νέου.
  • Στην εκδίκασή της, ο Μάραντος δεν προσήλθε. Δεν παραστάθηκε διά δικηγόρου.
  • Καταδικάστηκε εκ νέου.
  • Κατέθεσε νέα έφεση με κλαυσίγελη ... αιτιολογία "δικάστηκα ερήμην"
  • Στην εκδίκασή της -ξανά- δεν προσήλθε. Δεν παραστάθηκε διά δικηγόρου.
  • Καταδικάστηκε αμετάκλητα και ίσως ο Μάραντος να συνειδητοποίησε ότι το θέμα μπορεί να στραφεί εναντίον του ΚΑΙ για δόλο







Η ανωτέρω καταδικαστική σε βάρος του Χρήστου Μάραντου απόφαση, έρχεται να προστεθεί στις εξής καταδικαστικές Αποφάσεις σε βάρος του :

 

  1. Ένοχος κρίθηκε ο Χρήστος Μάραντος, από το Γ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που του επέβαλε ποινή 4 μηνών φυλάκιση με τριετή αναστολή, για απλές σωματικές βλάβες κατά του Γιώργου Θ. Κανελλάκη. Βλάβες που έλαβαν χώρα κατά την 22/3/2009. Η καταδίκη αφορά το ότι την 22/3/2009 ο καταδικαστείς Χρήστος Μάραντος κτύπησε με το Ι.Χ. τον Γιώργο Θ. Κανελλάκη ενόσω ήταν πεζός.

  2. Ένοχος κρίθηκε ο Χρήστος Μάραντος, από το Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που του επέβαλε ποινή 8 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή, για το έγκλημα της δυσφήμησης και της προσβολής της προσωπικότητας του Γιώργου Θ. Κανελλάκη. Έγκλημα που έλαβε χώρα κατά την 22/9/2008. Η καταδίκη του αφορά την διασπορά σε τρίτους σκαιών, ψευδών και συκοφαντικών γραπτών αυτού κατά του Γιώργου Θ. Κανελλάκη.

  3. Ένοχος κρίθηκε ο Χρήστος Μάραντος, από το Ζ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών που του επέβαλε ποινή 5 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή. Η παρούσα αφορούσε έφεση του κατηγορουμένου Χρήστου Μάραντου για την απόφαση που αναφέρεται στην παράγραφο 2.

Τέλος, αθώοι κηρύχθηκαν οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης, από το Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για την μήνυση που είχε υποβάλει ο Χρήστος Μάραντος για παράβαση του 232 Α του Π.Κ. (περί παράλειψης συμμόρφωσης σε δικαστική απόφαση).

 

3 καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του Χρήστου Μάραντου και αθώωση Κανελλάκη


Μόνο ως ιλαροτραγικά για τον Μάραντο μπορούν να χαρακτηριστούν οι επικλήσεις και τα παρακάλια του, όπως αυτά στο κάτωθι SMS του :

 

 

Θέλοντας άλλη μια φορά να ευχαριστήσω δημόσια τον Δικηγόρο και Φίλο μου Αναστάσιο Κώνστα που δεν έπαιξε -όπως άλλοι προκάτοχοί του- σε βάρος μου "παιχνίδια" (σ.σ. "είσαι δικομανής" μου είπαν 2 εκ των πάλαι ποτέ δικηγόρων μου, "με εκβίασαν" είπε άλλη, "δεν τα βάζω με την τράπεζα" είπε άλλος, "θα χάσεις από χέρι" είπε άλλος κλπ),

ευχαριστώντας από την καρδιά μου όλους όσους με στήριξαν ποικιλοτρόπως όλα αυτά τα χρόνια,

αναζητώντας πάντοτε το Δίκαιο, 

πιστεύοντας σε Θεό, είτε ονομάζεται Θεός, είτε Αλάχ, είτε Βούδας, είτε Μάνα Φύση, με το χέρι στην καρδιά, 

με μπέσα και δύναμη, εμπιστευόμενος την Δικαιοσύνη, ασχέτως αν κάποιοι της ... λειτουργοί ευτέλισαν τον όρκο τους προς Αυτήν,


Συνεχίζεται

 

Γιώργος Θ. Κανελλάκης και άλλοι συναγωνιστές 

 

* Απόφαση Εφετείου κατά του οικονομικού πρωτοπαλίκαρου της τράπεζας, για συκοφαντική δυσφήμιση - Σύντομο ιστορικό



Σημαντική διευκρίνιση


Και μια πρόσθετη διευκρίνηση : Προσοχή  ! Οι εκδικάσεις Γιώργου Θ. Κανελλάκη στο πενταμελές Εφετείο Αθηνών (βλέπε : Δικάζομαι την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 στον Β Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων από την Attica bank και το πρωτοπαλίκαρό της. Ελάτε) εδώ και χρόνια πλέον, δεν αφορούν υπόθεση της Attica bank κατά του Κανελλάκη μιας ΟΛΕΣ οι ΕΔΡΕΣ απέπεμψαν το αίτημά της για παράσταση πολιτικής αγωγής, μιας και -κατά τον Νόμο : "δεν βλάφθηκε" !

Αφορούν διμερή υπόθεση μεταξύ Κανελλάκη και Μάραντου. 

Του Μάραντου που αρχικά τον έβαλε η τράπεζα να κινηθεί σε βάρος μου ως αιχμή του δόρατος της και μεταγενέστερα τον ξήλωσε κι αυτόν (όπως και όλη της την τότε διοίκηση).

Και γι αυτό, ο Μάραντος, σύμφωνα με την "προσφιλή τακτική" κάθε θρασύδειλου, παριστάνει πλέον τον καλό σύμμαχο μου ...

 


 

Εν ολίγοις, οι απατεώνες της Attica bank με απέλυσαν την 18-1-2011 παράνομα αντικαταστατικά και εκδικητικά, για δύο λόγους. Που τους έχουν -σε δίκες- χάσει και τους δύο ! 

Τώρα πλέον απομένει μόνο ΜΙΑ Δικαίωση και αυτή δεν άπταιται της Ηθικής μιας και αυτή επήλθε ΚΑΙ με την πτώχευση της τράπεζας. 

 

Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου