Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Γνωρίζετε τι συμβαίνει στη Γαλλία με τα Κίτρινα Γιλέκα ;

Αν όχι, σας παραπέμπω στα κάτωθι video της 29-6-2019 και στην "περιποίηση" που παρέχει η εκεί αστυνομία σε αναξιοπαθούντα Πολίτη που βρισκόταν επάνω

Τι εστί fund ; Είναι αληθινές οι πωλήσεις δανείων από τις Τράπεζες ; ΜΟΝΟ ΕΔΩ !

Το πρώτο τμήμα του παρόντος περιλαμβάνει ΤΟ ΘΕΜΑ ενώ στο δεύτερο τμήμα περιλαμβάνονται εξηγήσεις και επεξηγήσεις που δημιουργούν εύλογες απορίες ή Αποφάσεις !

ΤΜΗΜΑ Α' 

 Η Τράπεζα Αττικής, ενώ πούλησε την πιστοδότηση (Visa καρτα εν τω προκειμένω) στο fund "Artemis securitisation" ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ στην επίμαχη περίοδο να έχει στη διάθεσή της την προ ετών αίτηση χορήγησης Visa !




Είχε παραδώσει την Σύμβαση η Τράπεζα στο Fund ; Και αν την είχε παραδώσει, τότε, το fund την επέστρεψε στην Τράπεζα όπου σύμφωνα με

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Όσοι έχετε δάνεια ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !

Αντίθετα με τους δανειολήπτες που πάνε στα κουτουρού οι τράπεζες κάθε κίνηση που κάνουν, την έχουν ψάξει από 15 μεριές.

Για παράδειγμα αν δεν πληρώνεις τίποτα για πάνω από 6 μήνες ή 3 ανάλογα με σύμβαση, απαγορεύεται ο υπολογισμός εξωλογιστικών τόκων. 
 
Ένα Ευρώ να βάλεις αυτόματα τους νομιμοποιείς.

Αυτός είναι ο λόγος που τραπεζοϋπάλληλοι και εισπρακτικές λένε

Αυτά χρυσό μου, ήταν τα προκαταρκτικά, με σκηνοθέτη την Αλουμίνιον της Ελλάδος


Upd. ΔΕΔΔΗΕ: Περισσότερες από 500.000 εντολές διακοπής ρεύματος λόγω χρεών εκδόθηκαν το 2018 

Περισσότερες από 500.000 εντολές διακοπής ρεύματος λόγω χρεών εκδόθηκαν το 2018 και άλλες περίπου 200.000 από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα 
... και καμαρώνουν για το ... επίτευγμά τους ...

Ψαχτήρι

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε η ΔΕΗ που δημιουργήθηκε με τα χρήματα των Ελλήνων Πολιτών, εξαπλώθηκε μέσα από θάλασσες και επάνω σε βουνά σε κάθε γωνιά της Επικράτειας, έδωσε την δυνατότητα σε κάθε σπίτι και σε κάθε "μαντρί" να αναπτυχθεί και γενικά -η χώρα μας- αναπτύχθηκε δυνάμει των έργων της ΔΕΗ.


Κάποια στιγμή, τα "μαντριά" σήκωσαν κεφάλι και άρχισαν να διορίζουν στη ΔΕΗ κάθε καρυδιάς καρύδι μόνο και μόνο επειδή ήταν του κόμματος ... (...

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Πως ανεβάζω κατά 500% τη μετοχή μιας ανύπαρκτης Τράπεζας και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σφυράει ανέμελα ;

Σήμερα πήγα μια βόλτα στον Ναυτικό όμιλο. Κάθισα παρήγγειλα ένα Ελληνικό καφεδάκι και απολάμβανα τη θέα. Γενικώς ...


Στο διπλανό μου τραπεζάκι 3 κύριοι που είχαν μια κουβέντα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και γι αυτό "έστησα αυτί".

Α ομιλητής, Β ομιλητής, Γ ομιλητής :

Α : ωραία μαγκιά στήσαμε.

Β : ναι, είχαμε μεγάλο τμήμα μετοχών της Τράπεζας στα χαρτοφυλάκια μας και γράφαμε μεγάλες ζημιές στους ισολογισμούς μας αφού τις αγοράσαμε στα 30 cents και έφτασε στα 10 ...

Γ : πετύχαμε πάντως αφού με 50.000 - 200.000 μετοχές ο καθένας μας το στήσαμε όμορφα και διότι η Τράπεζα αυτή έχει μικρό free float (σ.σ. διασπορά. Οι μεγαλομέτοχοι έχουν το 75%-85% και η ... "πλέμπα" το υπόλοιπο)

Β : όντως. Εγώ είπα στο "δικό μου" να αγοράζει μέχρι το +20% ότι έβρισκε εμπρός του στο ταμπλό απ' αυτή τη μετοχή. Μετά έβαζα τις ίδιες μετοχές για πούλημα αλλά σε ψηλότερη τιμή απ ότι αγόρασα και τις αγοράζατε εσείς.

Γ : και μετά αγόραζα εγώ και τις έβαζα για πώληση με πιο μεγάλη τιμή που τις

Μια ακόμη απόφαση που κόβει τα (πήλινα) πόδια των Τραπεζών *

Τον Φλεβάρη που μας πέρασε τονίσθηκε από αυτό τον χώρο πως πρέπει "οι δικηγόροι να επαληθεύουν τα extre των τραπεζών". καθόσον ... κάποιες φορές, η "τακτική" των Τραπεζιτών και των Τραπεζών τους, διαφέρουν ελάχιστα απ' εκείνες των απατεώνων του κοινού Ποινικού Δικαίου ...

Σε επίρρωση αυτών των απατών των τραπεζών και των κορακιών ( : funds) έρχεται ο Δικηγόρος παρ'  Αρείω Πάγω Δημήτρης Αλβανός που με Απόφαση ( : 6512/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης) κέρδισε στα Δικαστήρια : τον επαναϋπολογισμό των χρεών του δανειολήπτη (πιστούχου) καθώς η Τράπεζα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εκτόκιζε το δάνειο υπολογίζοντας

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Κύριε Γιώργο, έχω δύο ερωτήσεις. Μια για εισπρακτικές και μια για τον ρόλο της Χ.Α. στην τράπεζα Αττικής

Αγαπητέ καλησπέρα. Όπως λέει ο τίτλος, έχω δύο ερωτήσεις. 
 

Πρώτη : μήπως ξέρεις πως μπορώ να δημιουργήσω μια εισπρακτική εταιρεία (βασανισμού Πολιτών) ; Αν έχεις κάποια στοιχεία και οδηγίες, πες μας σε παρακαλώ. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Δεύτερη : τι ρόλο παίζουν κάτι σκύβαλα της δημοσιοκαφρίας, που όλα τους

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Χρήστο, δε ξέρω αν το έμαθες. Ο Ροβέρτος έφυγε ...

Το ήξερα από χθες πως πέθανε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, αλλά ήθελα να μάθω κάτι από τα "παιδιά" στην Τρίπολη. 
Για την ακρίβεια ήθελα να μάθω αν τελικά τους είχε δώσει (ή όχι) μια μίνι συνέντευξη για την υστεροφημία του ή αν τα πήρε μαζί του. 

Έμαθα τελικά πως "κάτι" έγινε. Όχι με κάμερες, φωτισμούς και συνεργεία λήψης, αλλά με 2 άτομα με δύο κινητά και ένα τρίποδο μικρό, όλο κι όλο.

Μίλησε όμως πιο ανοικτά για το δάνειο των 5.000.000 € που πήρε το ΠΑΣΟΚ από την Attica bank (βλέπε εδώ), ενώ ήταν περίοδος που δε θα έπρεπε να περνάει ούτε καν έξω από τράπεζα (το ... κόμμα).

Άραγε, πόσο καιρό θα χρειαστώ για να πάρω αντίγραφο όσων είπε ; Κι

Ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ. Αποζημίωση θα πληρώνει η κάθε τράπεζα στον κάθε Πολίτη που δόθηκαν τα στοιχεία του σε εισπρακτικές, χωρίς την συγκατάθεση του

Με βάση τις αποφάσεις : 

α) ΜΠΑθ 1319/2019 της 31/1/2019 και 
β) ΜΠρΑθ 5825/2019, Τμήμα Εφέσεων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών της 15/5/2019 
και δυνάμει του Νόμου 2472/1997 άρθρο 11 παρ 3 και 
το άρθρο 932 του ΑΚ, επιβλήθηκαν αποζημιώσεις εκ ποσού 5.869,40 € στην κάθε περίπτωση διότι, ενώ δεν προβλεπόταν στην σύμβαση πιστοδοτήσεων (στεγαστικού, καταναλωτικού δάνειο - πιστωτικής κάρτας) που είχε υπογράψει με την Τράπεζα ο Πολίτης, εκείνη, η Τράπεζα μεταβίβασε τα στοιχεία του δανειολήπτη σε εισπρακτική (κοράκι) εταιρεία.
 
Σύμφωνα με τα σκεπτικά των αποφάσεων, η μεταβίβαση των προσωπικών δεδομένων

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Είναι αμαρτία

Ξέρω πολύ κόσμο που παρακαλάει να έλθει το σαββατοκύριακο για να μην τον καλούν από εισπρακτικές Τραπεζών και ΔΕΚΟ, και από δικηγορικά τους γραφεία.

Όμως, ο κόσμος αυτός δεν καταλαβαίνει πως έτσι παρακαλάει ενδόμυχα να

Νέο ηχητικό. Πρότεινα στην εισπρακτική να την πληρώσω σε bitcoin. Το αρνήθηκε. Τότε λοιπόν πρότεινα να ...

Εις το όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος και του Κοινού Καλού, αναρτώ το κάτωθι.



Προ 3 ημερών ανάρτησα τηλεφωνική ... επικοινωνία με ηχητικό (βλέπε εδώ) με την εισπρακτική - κοράκι First Call, στην οποία ηγείται κάποιος Αναστάσιος Ραπακούλιας (σ.σ. Τάσο είσαι συμπατριώτης από Γορτυνία ; ).
Σήμερα λοιπόν αναρτώ νέα ... επικοινωνία με την First Call η οποία έλαβε μέρος την 7-11-2017 και ώρα 15:01 το μεσημέρι. Πάλι δηλαδή σε ώρα κοινής ησυχίας όπως και η ανωτέρω αναφερόμενη ... επικοινωνία. 

Το παράδοξο ήταν πως ενώ η ταγμαλήτης που με κάλεσε αυτή τη φορά, μου έδωσε άλλο όνομα από εκείνη της προχθεσινής ανάρτησης, ενώ κατά 90% ήταν το ίδιο και το αυτό πρόσωπο.

Στην ... επικοινωνία αυτή πρότεινα στο κοράκι να το αποπληρώσω με 1 Bitcoin και να μου δώσει ρέστα περί τα 3.000 € (με την τότε ισοτιμία). Δεν το δέχθηκε ... και μάλιστα θεώρησε ότι της έκανα φάρσα.
Αφού μου επανέλαβε την γνωστή αλήτικη ατάκα των εισπρακτικών : "δεν έχετε αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης" της πρότεινα να την

Η εργαζόμενη της εισπρακτικής aka "το παράσιτο αρκείται απλά στην επιβίωση" ... (*)

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια γερμανίδα νταρντάνα. Ας την πούμε η Κατερινούλα.

Αυτή, ήλθε από την Γερμανία που ζούσε από μικρή, την έπιασε ο άντρας της με άλλον, χώρισε, παντρεύτηκε έναν τύπο που μετά από λίγο έπαθε νεότατος έμφραγμα. "Πάνω στο πήδημα", όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες.

Μετά λοιπόν η νταρντάνα Γερμανίδα την έπεσε από κοντά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (ας πούμε τον Χρήστο) που με τη σειρά του αυτός, την πήρε από την εισπρακτική που ... δούλευε (σ.σ. οι κακές γλώσσες έλεγαν πως την είχαν βαρεθεί, χωρίς να ξέρω τι εννοούν) και την έβαλε στην εισπρακτική της τράπεζας (όπου η γυναικούλα του - πατσαβούρα  ήταν διευθυντικό στέλεχος).  Θες η γυναικούλα του την ήθελε για σοσιαλιστικό τρίο ; Θες να ήταν αφελής ; ηλίθια ; 
Δε ξέρω. Πάντως, ηλίθια δεν νομίζω να ήταν αφού την είχε σκαπουλάρει (μέσω του βουλευτή άντρας της και των βουλευτάδων συγγενών της) στη τεράστια ρεμούλα των Δυτικών Προαστίων.

Η Κατερινούλα είχε ένα ταλέντο, όπως έλεγαν όσοι την ήξεραν. Τις πίπες. 

Προσωπικά δε το ξέρω μιας και αρνίομουν κάθε της γλυκιά ματιά, απέκρουα

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Παρακαλείται η τηλεφωνήτρια της εισπρακτικής - κοράκι που μου έστειλε mail με παράπονα ή ...

... να αλλάξει αντικείμενο δραστηριότητας μιας και αυτό που κάνει [απασχολείται στην εισπρακτική First Call] δεν είναι εργασία ή να μου απευθύνει τον λόγο μέσω των νομίμων διαδικασιών.



Εν συνεχεία του : https://gkanellakis.blogspot.com/2019/06/first-call.html  παρακαλείται ο αποστολέας του mail για τα κάτωθι :

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Συζητώντας με την εισπρακτική εταιρεία (κοράκι) First Call, της ΕΤΕ. (Ηχητικό)

Εν συνεχεία του Τραμπουκισμός από δικηγορική εισπρακτική Ευτυχίδου. Κοινοποίηση στον ΔΣΑ (ηχητικό) και πάντοτε εις το όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος και του Κοινού Καλού, αναρτώ το κάτωθι.

Χθες, Τετάρτη μεσημέρι, την 15:57μμ δέχθηκα τηλεφώνημα από τον αριθμό 2112001543. 

Δεν πρόλαβα να απαντήσω καθόσον κτύπησε 2 φορές και μετά το έκλεισαν κι έτσι αποφάσισα να καλέσω σήμερα στον ίδιο αριθμό όπου διαπίστωσα ότι αντιστοιχεί στο κοράκι (εισπρακτική) ΜΕΛΛΟΝ Α.Ε.
Αφού υπενθύμισα σε αυτήν που απάντησε στο τηλέφωνο μου ότι όταν

Απαράδεκτη η ποινική δίωξη Attica bank κατά Γιώργου Θ. Κανελλάκη, για συκοφαντική δυσφήμιση

Από την 18-1-2011 βρίσκομαι σε μια τιτάνια για τις δυνάμεις του μέσου πολίτη μάχη με τους παλιανθρώπους που διοικούσαν (και κάποιοι εξ αυτών συνεχίζουν) την Τράπεζα των Μηχανικών. Την Attica bank.

Μέσα σ' αυτά τα χρόνια 16 δικηγόροι (*) εναλλάχτηκαν από συνήγοροι μου καθώς, άλλοι απειλήθηκαν (σ.σ. ναι, έχω ηχητικά και στοιχεία με τις δηλώσεις τους) από την πλευρά της τράπεζας, άλλοι παραδέχθηκαν πως "εγώ είμαι μια περίπτωση, ένας φάκελος, ενώ η τράπεζα τους προσφέρει περισσότερες ... δυνατότητες", άλλοι ... κουράστηκαν κι άλλοι ήταν "λίγοι". Πάρα πολλή λίγοι !
Όπως "λίγοι" ήταν και όσοι ... δικηγόροι μου (;;;) προσπάθησαν να με

Έπεσε Η ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΗ των τραπεζών, των εισπρακτικών και των funds, ενώπιων των Δικαστηρίων

Εδώ και 10 χρόνια φωνάζουμε, λέμε σε κάθε μας ευκαιρία, με κάθε τρόπο και σε κάθε μας στιγμή πως, οι εισπρακτικές που ... απέκτησαν τα δάνεια, στα οποία οι πιστούχοι - δανειολήπτες, συνομολόγησαν πράξη δανείου (βλέπε υπογραφή σύμβασης) με τις διεφθαρμένες Τράπεζες κι όχι με τους προαναφερόμενους τοκογλύφους, ΔΕΝ νομιμοποιούνται για όσα κάνουν. 
Είτε κατά των Πιστούχων, είτε εμπρός στα Δικαστήρια (κατά των Πιστούχων) καθώς, ο νόμος για τις εταιρείες διαχείρισης δεν έχει δώσει σε αυτές τη δυνατότητα να παρίστανται στο δικαστήριο ως αμυνόμενες.

Αυτό ακριβώς ήλθε να επιβεβαιώσει και η 1596/2019 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σύμφωνα με την οποία :

Προσωπικά δεδομένα. Η αγαπημένη δικαιολογία των τραπεζών. Αποζημίωση σε κάτοχο πιστωτικής κάρτας.

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 5.869,40 ευρώ σε πελάτη τράπεζας-κάτοχο πιστωτικής κάρτας για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (N. 2472/1997).


Η υπόθεση αφορά σε πελάτη τράπεζας, ο οποίος σύναψε σύμβαση χορήγησης πιστωτικής κάρτας, κατά την οποία η εναγομένη τράπεζα συνέλεξε προσωπικά

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Παρακαλώ να στηρίξουμε κόμματα που προτάσσουν την Ε.Ε. #μένουμε_ευρώπη


Ποσοστό των ανθρώπων οι οποίοι αδυνατούν να τα

Ένα χρήσιμο link σε όσους έχουν χάσει την γαλήνη της ζωής τους, λόγω των κατ' επανάληψη κτηνωδιών της βρωμερής και αχρείας ζωής τους


Επί τη ευκαιρία του σημερινού εορτασμού του Αγίου Πνεύματος και μιας και το Χρηματιστήριο και οι Τράπεζες (ως ... υποστάσεις του Πνεύματος) είναι κλειστές, ένα χρήσιμο link για την επανάκτηση της Γαλήνης.  Για το χρήσιμο link κάνε κλικ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Δε πληρώνεις τα λιανά που χρωστάς ; Πλειστηριασμός. Δεν πληρώνει 120 εκ ; Ε, δεν τρέχει και τίποτα ...

"ζητάει κι άλλα" ...


Μόνο ως ειρωνεία προς την Κοινωνία μπορεί να γίνει αποδεκτό το αίτημα του Καλογρίτσα προς το υπουργείο Υποδομών (βλ. Δημοσίων Έργων) σύμφωνα με το οποίο ... δεν μπορεί να πάρει Εγγυητικές Επιστολές (Ε/Ε) καλής εκτέλεσης (Κ/Ε) διότι είναι ακέφαλη από ηγεσία η λατρεμένη όλου του Ελληνισμού τράπεζα Attica bank.
Και αφού ο Καλογρίτσας δεν μπορεί να πάρει Ε/Ε, μένει έκπτωτος από τα έργα του Οδικού Άξονα Πάτρα - Πύργος, ως εργολήπτης κι έτσι καθυστερεί Δημόσια Έργα ...


Τώρα, μέσα στα της ανωτέρας παραγράφου, προκύπτουν αρκετά θέματα ...

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Τα τρίγωνα των κομμάτων και τα κατ' επίφαση αδιέξοδα των πολιτών

Αν έχουμε κάποια περιουσία στη ζωή, αυτή δεν είναι άλλη από τις σχέσεις μας με ανθρώπους που έχουν καλή κρίση, γνώση, παρατηρητικότητα και διαχρονική μνήμη.


Ένας από αυτούς τους φίλους είναι ο Νίκος που έχει πολυετή δραστηριοποίηση στο εξωτερικό, στο χώρο της διαφήμισης και της κοινωνιολογίας.

Σε τηλεφωνική συζήτηση με τον Νίκο μας δόθηκε το έναυσμα να συναντηθούμε και να συζητήσουμε από κοντά μια λεπτομέρεια που σε όλους μας είχε περάσει από εμπρός μας χωρίς να δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή. 

Αυτή η "λεπτομέρεια" δεν είναι άλλη από τα "τρίγωνα της πολιτικής" ζωής . 
Παρατηρήστε τα τρίγωνα που έχουν οξείες γωνίες και βρίσκονται πλέον όλο και

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Η αποκαθήλωση της δολοπλόκου ατομίστριας Αυγής

Οι ρόλοι είναι απλοί και καθημερινοί. 

Η "γατούλα" Αυγή που λειτουργεί και κάνει την παρουσία της έντονη, εκ φύσεως ναζιάρικα, παιχνιδιάρικα, δήθεν ομαδικά για το κοινό καλό (της) αλλά πάντοτε ωφελιμιστικά και απέναντί της τα δύο "σκυλάκια", τον Έκτορα και την Κανέλλα, που είναι πλάσματα εκ φύσεως έξυπνα, παρατηρητικά, υπομονετικά και κυρίως που λειτουργούν ως ομάδα, ακόμη κι όταν δε το θέλουν αλλά το θέλει η ομήγυρης τους.

Εν ολίγοις, η Αυγή ξέρει τους τρόπους να γίνεται αρεστή ενώ ο Έκτορας και η Κανέλλα είναι αρεστοί.

Οι δράσεις και των 3 ανωτέρω είναι λίγο πολύ γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Η Αυγή φερ'  ειπείν, για να πετύχει αυτό που θέλει, χρησιμοποιεί ΚΑΘΕ τρόπο για να μάθει, να αντλήσει πληροφορίες

Δεν μας αρέσουν τα λάθη. Ούτε όσοι -στο δια ταύτα- βιάζονται.

Προ 32 ημερών μια πολύ δεμένη ομάδα Πολιτών από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Επικράτειας, έχοντας διαπιστώσει το μη περαιτέρω της κατάστασης στη Χώρα μας, βάλαμε σε ένα κοινό τραπέζι μια Ιδέα.

 

 

Σ' αυτή την Ιδέα το κυρίαρχο συστατικό, "η γραμμή" μας, είναι η αρχική εφαρμογή στην πράξη των πιστεύω μας, η συνεισφορά με σκέψεις και γνώσεις εκ των αρχικά ενόντων και η σταδιακή μεν, ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ της δε, εμφάνιση προς τον Ελληνισμό, παράλληλα με τους συμπολίτες που μας στηρίζουν ποικιλοτρόπως.

 

Έκτοτε, το εγχείρημα αυτό, την Ιδέα αυτή, την επιμερίσαμε σε δύο άξονες. 

 

Στον πρώτο που περιλαμβάνει την επικοινωνία σε (αρχικά) στενό κύκλο προτείνοντάς στους συνομιλητές μας α) συμπόρευση και β) στήριξη κάνοντας σαφές πως "υλικά του παρελθόντος δεν χωράνε" και 

στον δεύτερο άξονα που περιλαμβάνει επαφές με Έλληνες του εξωτερικού αλλά και με άλλες φίλιες δυνάμεις, άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

 

Σημειώνεται δε πως ήδη, προ 16 ημερών, όλα άρχισαν να μπαίνουν στο στάδιο της από κοινού υλοποίησης.

 

Κάποιοι, προφανώς λειτουργώντας προσωποκεντρικά, αποδεικνύεται πως "βιάζονται", φθάνοντας εξ αρχής στο στάδιο της "παρουσίασης", ενώ θα έπρεπε να  θυμηθούν την υπόσχεσή του σύμφωνα με την οποία, ό,τι συμβεί θα συμβεί συλλογικά. Από κοινού και μάλιστα με την υποστήριξη επαγγελματιών του χώρου της παρουσίασης.


Δεν μας πειράζει καθόλου η βιάση τους. Αντιθέτως μάλιστα αφού όλοι και όλα κρίνονται κάθε στιγμή καθώς για εμάς η Ελληνική πραγματικότητα δεν είναι μέσα μαζικής δικτύωσης και καιροσκοπισμοί. 

Φορολογικά έγγραφα Γ.Θ.Κ. Θα αναρτήσουν τα δικά τους και τα στελέχη των Τραπεζών ;

Αυτές είναι οι φορολογικές μου δηλώσεις από το 2018 μέχρι και το έτος 2010.




Αυτές είναι το ... αποτέλεσμα που επέφεραν σε έναν εργατικό άνθρωπο οι συμμορίτες της διοίκησης της τελευταίας τράπεζας που εργαζόμουν (*). Της Attica bank, "της τράπεζας των Μηχανικών" του ΤΣΜΕΔΕ που ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι (πλην φωτεινών εξαιρέσεων), κρύφτηκαν στα λαγούμια τους στηρίζοντας τον πρόεδρο του ΤΣΜΕΔΕ που ήταν ΚΑΙ πρόεδρος της Attica bank, του Γιάννη Γαμβρίλη
Αυτόν δηλαδή που "μοίραζε" δις € σε "ημέτερους" Καλογρίτσες και σε κόμματα,

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Τι είναι πιο τραγικό ; Οι δηλώσεις Μακέδου ή τα κάγκελα του site ;

Τα παλιά χρόνια, τότε που οι εφημερίδες και τα περιοδικά είχαν την πρωτοκαθεδρία στην ενημέρωση, όταν γίνονταν κάποιο λάθος, με το που διαπιστώνονταν το λάθος, την αμέσως επόμενη μέρα το ... ανέθεταν στον δαίμονα του τυπογραφείου. 

Σήμερα λοιπόν το site zougla.gr φιλοξενεί δελτίο Τύπου από το Αθηναϊκό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ) με τις δηλώσεις του Μακέδου ο οποίος "διαπίστωσε" κάπως καθυστερημένα το θέμα της καθυστέρησης έκδοσης (δημοσιοποίησης) του ΣτΕ και αφορά το μη Συνταγματικό της μεταφοράς του Ταμείου ΤΣΜΕΔΕ στο Ταμείο ΕΦΚΑ. 

Για το θέμα αυτό το εδώ blog έχει κάνει συχνές αναφορές. Αρχικά προ 1 1/2 έτους με το Προσοχή ! Σας ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ ! Η Attica bank σε ποιον ανήκει ; Στον ΕΦΚΑ ή στο (τέως) ΤΣΜΕΔΕ ; και πρόσφατα (προ 5 ημερών) με το Με το συμπάθειο αλλά, αυτή η απόφαση του ΣτΕ, πότε θα δημοσιευτεί ; Προ ή μετά των εκλογών ; ο Μακέδος τώρα κάνει αναφορές στην "περιουσία" του ΤΣΜΕΔΕ που κατάπιε το ΕΦΚΑ. Την attica bank ...

Μέχρι εδώ -θα πει κανείς- "τέλος καλό, όλα καλά" αφού άργησε μεν, συνειδητοποίησε δε το τι συμβαίνει στο Ταμείο με τα (.... χαμένα) δεκάδες δισ €.

Εντάξει, να δεχθούμε ότι κοτζάμ διοίκηση του ΤΣΜΕΔΕ δεν διαβάζει το εδώ blog. 
Δεν διάβασε όμως και προ 2 1/2 ετών όσα έλεγε ο (δικός τους πολιτικά) Χρήστος Κώνστας ; (βλέπε πλαϊνή φωτογραφία).


ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΜΩΣ σήμερα εστιάζεται στο ότι το site zougla προ ολίγου

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Οικτρό ηχητικό ! Η κατάντια του ΤΑΤΟΥΛΗστάν. "Ε, δεν ντρέπομαι, τώρα το έμαθες αυτό ;"

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που κάποιος ΟΦΑ (σ.σ. Όπου Φυσάει ο Άνεμος) συγγενής μου τοπικός κοινοτάρχης 50 Πολιτών με ... ενημέρωνε πως : "ρε, εσείς που δε χωνεύετε τον Πέτρο Τατούλη να ξέρετε ότι αυτός θα είναι ο επόμενος κυβερνήτης της Ελλάδος".


Για την ακρίβεια, αυτό είχε ειπωθεί από τον ΟΦΑ το 2006 και έκτοτε όχι μόνο έδωσα μεγάλη προσοχή σε δαύτους, αλλά στεκόμουν πάντοτε παρατηρητής στις κινήσεις και στα ... έργα τους, καθώς ήταν συντριπτική η ρήση του Δασκάλου μας Κωνσταντίνου Καψάσκη που είχε πει : "όταν παιδιά μου βλέπετε κάποιον που δεν παίρνει άδειες και δε λείπει ποτέ από τη δουλειά του και γενικά δεν αφήνει ούτε για λίγο τη θέση του, να ξέρετε πως έχει κάτι να κρύψει". 

Πάρτε βαθειά ανάσα, ακούστε και δείτε το ... μνημείο (και όχι μόνο) καθεστωτικής συμπεριφοράς της αντιπεριφερειάρχου του Τατούλη, της Ντίνας Νικολάκου :

Ανακύκλωση τροφίμων. Πως την κάνουμε ;

Όλα ξεκινούν από μια μεγάλη γλάστρα ή ένα δοχείο πλαστικό λαδιού, που θα του έχουμε κάνει τρύπες στον πάτο αλλά και στα πλάγια.

Ρίχνουμε στον πάτο του χώμα και από επάνω προσθέτουμε σταδιακά ότι μας περισσεύει από ΩΜΑ φρούτα, λαχανικά, πατατόφλουδες, κουκούτσια, τσόφλια από αυγό θρυμματισμένα (που είναι καθαρό ασβέστιο) μυρωδικά (σέλινο δυόσμο κλπ), τα ξερά κλαδάκια από τους λουλούδια μας, το πάνω μέρος από κρεμμύδια που φύτρωσαν στην ραφιέρα με τα τρόφιμα, φλούδες από φρούτα και λαχανικά, καρότα κλπ που, είτε έχουμε καταναλώσει, είτε έχουν μαραθεί ή/και σαπίσει άδικα στο κάτω συρτάρι του ψυγείου μας ...

Όταν όσα τα "πρόσθετα", τα σκουπίδια μέχρι χθες, γίνουν περί τα 15 εκατοστά, τότε ρίχνουμε άλλη μια στρώση από χώμα πάχους περί τα 3-5 εκατοστά.


Όταν κάποια στιγμή βρούμε σε κάποια μας γλάστρα, σε κάποιο μας

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Οι εργοδότες δεν πρωτοτυπούν καθόλου. Μα, καθόλου !

Η συναδέλφισσα είχε προσληφθεί και εργαζόταν ως αρχιτέκτονας για τρεις μήνες στην εταιρία, με σταθερό μισθό. 


Η εργοδοσία της «ΠΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ» μόλις τον τρίτο μήνα της πρότεινε τη μείωση του συμφωνημένου μισθού ώστε να δεχτεί να

Γιάννη, τι από τα δύο ισχύει ;


Σε δημοσιεύματα παπαγάλων και μη των τελευταίων ημερών, ο Γιάννης Μαντζουράνης (ο γνωστός από τις υποθέσεις "σκάνδαλο Κοσκωτά", υπεράσπισης τραπεζιτών, υπεράσπισης του Βαξεβάνη, υπεράσπισης της Attica bank, σύμβουλος του Τσίπρα κλπ), εμφανίζεται ως υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές του Ιουλίου 2019.

Αναρωτιέμαι όμως τι συμβαίνει. Για ποιο λόγο ο 70χρονος πλέον Γιάννης να

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Με το συμπάθειο αλλά, αυτή η απόφαση του ΣτΕ, πότε θα δημοσιευτεί ; Πρό ή μετά των εκλογών ;

Για περισσότερους από 14 μήνες κυοφορείται μια ΜΗ δημοσιευμένη, αλλά ειλημμένη, απόφαση του ΣτΕ όπου σύμφωνα με αυτή : 
"με ψήφους 17 υπέρ και 8 κατά, σύμφωνα με την οποία κρίθηκε ως παράνομη η ένταξη των ελευθέρων επαγγελματιών στον ΕΦΚΑ".

Η απόφαση αυτή του ΣτΕ αλλάζει συλλήβδην όχι μόνο την εργασιακή κατάσταση στην Αγορά αλλά επηρρεάζει και άλλες καταστάσεις. 

Όπως είχα ρωτήσει και προ 14 μηνών εδώ, αν διαλυθεί το ΕΦΚΑ, οι μετοχές της τράπεζας Αττικής που κατέχει το Ταμείο ΕΦΚΑ, θα

U.S. Department of State for Greece

The United States and Greece launched an annual Strategic Dialogue in December 2018 that focuses on the areas of regional cooperation, defense and security, trade and investment, energy, law enforcement and counterterrorism, and people-to-people ties. As a leader in the region, Greece has been an ally to the U.S. in promoting Balkan stability and economic development, supporting Turkey’s bid for accession to the European Union, and supporting the diversification of Europe’s energy supplies. Greece’s geostrategic position also makes it an important ally in engagement and dialogue throughout the Eastern Mediterranean.

Greece occupies a strategic location in the Eastern Mediterranean on the southern flank of the North Atlantic Treaty Organization (NATO). The U.S.-

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ξήλωσαν τον έναν, +100%. Απεβίωσε ο άλλος +150%

Στα παράδοξα αυτής της ζωής είναι η ύπαρξη των (ουσιαστικά ανύπαρκτων) τραπεζών στο Χρηματιστήριο, τα χρόνια των Μνημονίων.  


Από τα 9,5 cents στα 20.
Ενδεικτική περίπτωση παράδοξου είναι η τράπεζα Αττικής όπου, μετά τις φήμες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Στιγμές ζωής με τον Αποστόλη

40 χρόνια πριν ο πατέρας μου είχε μια επιθυμία. Να μάθω ακορντεόν. Ίσως γιατί του θύμιζε την Κατοχή όπου έπαιζε στα Ελληνοαλβανικά σύνορα φυσαρμόνικα, για το λόχο του. Τότε, προ 40 ετών, με έστειλε σε μια σχολή πίσω από το Πολυτεχνείο. 
Σε κάποια μαθήματα που έκανα στο ωδείο αυτό διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη πως έρχονταν για μαθήματα, σε άλλες από εμένα ώρες, και ο παιδικός μου φίλος ο Αντώνης Βαμβακάρης που μάθαινε πλήκτρα (αρμόνιο). 

Με τον Αντώνη δεν χρειαστήκαμε πολύ σκέψη κι έτσι φτιάξαμε ένα γκρουπάκι. Τους "Limited" όπου στην κιθάρα ήταν ο αυτοδίδακτος Σωτήρης Νάνος και στο

Ποια θα είναι η συνέχεια με τον Βενιζέλο ;

Από τις αρχές των τερατουργημάτων - Μνημονίων, "κάποιοι" ("πηγές" όπως αυτοπροσδιορίζονται) είχαν φροντίσει να μας "ενημερώσουν" για διάφορα μελλούμενα ...



Φερ'  ειπείν για το ότι "θα πάνε υπουργοί στη φυλακή" και ότι "δεν μπορούμε να μην υπογράψουμε τα μνημόνια διότι θα μας επιτεθεί η Τουρκία, μιας και θα την αφήσουν ελεύθερη η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ-IMF". Αυτό ΟΝΤΩΣ ήταν το "αφήγημα" ΟΛΩΝ των μνημονιακών ... κυβερνήσεων. Βεβαίως όλα αυτά δεν ήταν τίποτα περισσότερο πομφόλυγες. Φούσκες !

Την αρχή του εγκλεισμού την είδαμε με τον Τσοχατζόπουλο και η συνέχεια δόθηκε με τον Παπαντωνίου. Τώρα είναι η ώρα του Βενιζέλου !

Οι ίδιοι "κάποιοι" μας είχαν ενημερώσει εδώ και δύο έτη πως στην επόμενη ...

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Εν τω μεταξύ, τα funds (που ανήκουν σε Τραπεζίτες και Δημόσια Ταμεία) συνεχίζουν τη ...δουλειά τους

Την ίδια ώρα που κάποιοι ψηφίζουν (ή καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε) καταστροφικά ... κόμματα όπως τα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΧΑ κλπ, ... οι δολοφόνοι με τα κοστούμια, τις γραβάτες και τα ακριβά τους στυλό συνεχίζουν τις ... εργασίες - δολοφονίες ψυχών και ηθικής.

Όπως το Fund Qquant, που είναι θυγατρική της Qualco, που και οι δύο εταιρείες ανήκουν στον εξάδελφο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, τον Ορέστη Τσακαλώτο που ... πήραν τα δάνεια από την εταιρεία Metexelixis που είναι με τη σειρά της θυγατρική της "Θεά Άρτεμις", που με τη σειρά της ανήκει στην Attica bank ... Την τράπεζα δηλαδή του Δημόσιου Ταμείου των Μηχανικών, του