Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Φορολογικά έγγραφα Γ.Θ.Κ.-2- Κάνε την αντιπαράθεση Συμπατριώτη μεταξύ εκκαθαριστικού και ποσών από το βιβλιάριο

Στο όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος και του Δικαίου αναρτάται και κοινοποιείται το κατωτέρω.
 
Χειμαζόμενε Έλληνα Συμπολίτη, συμπατριώτη, συναγωνιστή, Εργοδότη των Ταμείων, κάνε την αντιπαράθεση των συνολικών ποσών στο εκκαθαριστικό της πρώτης φωτογραφίας και του αθροίσματος των 15ήμερων μισθοδοσιών στις επόμενες φωτογραφίες, δηλαδή όπου υπάρχει κωδικός (στην στήλη : ταυτότητα πράξης) : 068Ζ999. 
Ο εν λόγω κωδικός (068Ζ999) αντιστοιχεί στην μισθοδοσία των υπαλλήλων της Attica bank.
Αν συμφωνήσεις τα επιμέρους ποσά, με το τελικό ετήσιο, πες το μου !
(με κλικ επάνω σε κάθε φωτογραφία, αυτή, γίνεται μεγάλη και ευκρινέστατη).
  •  εκκαθαριστικό έτους 2009
  • και της άθροισης των ποσών κατάθεσης του βιβλιαρίου κατάθεσης Μισθοδοσίας :
    όπου στην πρώτη στήλη (ταυτότητα πράξης) αναφέρεται το : 068Ζ999 και αφορά "μισθοδοσία". Εν ολίγοις ; Σε όλες τις μηνιαίες μισθοδοσίες, υπάρχει απόκλιση καταβολής από το κεντρικό Λογιστήριο λόγω του κονδυλίου που περιγράφεται ως "Λειτουργικά" στην Επιχειρηματική Σύμβαση Εργασίας, και ήταν ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ στο προσωπικό της Attica bank, επί 20 και πλέον έτη. 
Σε αυτή δηλαδή την "σύμβαση" εκμαυλισμού και πρόκλησης άγχους, τρόμου και καθεστώτος εκβιασμού σε κάθε εργαζόμενο που θα ήθελε να μιλήσει, να αντιταχθεί !
Σε αυτή την "σύμβαση" όπου, ο πρόεδρος εργαζομένων της Attica bank και μέλος του Δ.Σ. αυτής, έπαιρνε τα περισσότερα χρήματα εξ όλων των εργαζομένων. Σε αυτή την "σύμβαση" που είχε και το "ok" του Υπουργείου Εργασίας ...

Επιστρέφω μιας και η αυτολεξεί ρήση -προς εμέ- από έναν ... συνδικαλιστή της Τράπεζας, η απόπειρα εκμαυλισμού μου, η απόπειρα εκβιασμού μου, : "και ποιος θα μιλήσει ρε μαλάκα, αφού και εσύ παίρνεις τέτοια ποσά", ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ !!!

Υπόμνημα : 
  1. ο κωδικός στη στήλη : "ταυτότητα πράξης"  : 068Ζ999 είναι ο κωδικός του Λογιστηρίου που έκανε τις μισθοδοσίες.
  2. Κάθε τέλος του μήνα ο λογαριασμός πιστωνόταν με την προκαταβολή του επομένου μηνός και κάθε μέσον του μήνα με την εκκαθάριση του προηγουμένου.
  3. Για τον κωδικό : 261Α022 κλπ, θα σου μιλήσω άμα τη επιστροφή μου. 
  4. Τα ανωτέρω, ΔΕΝ αφορούσαν μόνο εμένα ή έστω "κάποιους" αλλά σχεδόν το σύνολο του προσωπικού, εξαιρουμένων των ενοικιαζομένων υπαλλήλων και ελαχίστων με "ειδική σύμβαση". Τότε, το 2009, το προσωπικό ανερχόταν στα 1150 άτομα. 
  5. Η ανωτέρω περιγραφόμενη κατάσταση ΕΠΑΥΣΕ την 1-3-2017  και είχε ξεκινήσει περισσότερο από 20 έτη πριν. 
  6.  στην κάτω - κάτω φωτογραφία θα διαπιστώσετε πως το μεγαλύτερο ποσό το εισέπρατταν οι "εκπρόσωποι του ΣΥΤΑ" (ποιοι να ήσαν άραγε αυτοί ; ήσαν και άλλοι πέραν του προέδρου αυτού, του Αθανάσιου Σταθόπουλου ; )
Συμπατριώτες, σηκώστε κεφάλι, μη φοβάστε και ζητείστε πίσω την Πατρίδα και την Ζωή σας !

Δίδοντας το ελεύθερο ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Πολίτη να ζητήσει το άνοιγμα των διαχρονικών λογαριασμών μου και αναμένοντας την κλήση μου από τις Αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές________________________________

Γιώργος Θ. Κανελλάκης, Ξεκάθαρα πλέον
                 τηλ : 6977-913-924Απολυμένος από την Attica bank από την 18-1-2011, και αφού υπέστην  13 μεταθέσεις - αποσπάσεις - μετακινήσεις μέσα σε 15 μήνες, χωρίς καν να περάσω Πειθαρχικό Συμβούλιο. 
Και αυτά, αφού είχα εκφράσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ τις χίλιες μύριες επιστολές για ... διάφορα, προς την τότε διοίκηση !

Συνεχίζεται με πάρα πολλά περισσότερα όπου έχουν διανεμηθεί - κατατεθεί ΠΛΗΡΩΣ ΌΠΟΥ πρέπει και ΟΠΩΣ προστάζει το Δημόσιο Συμφέρον και ο Νόμος).


(Η ανωτέρω ανάρτηση, μαζί με όσα περιγράφονται - κατατίθενται στο tag ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ και μαζί με όσα ακολουθήσουν, αποτελεί την παρακαταθήκη μου στην Κόρη μου Μαρία, μαζί με ένα τεράστιο και από ψυχής : Συγνώμη που δεν μπόρεσα περισσότερα).