Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα στοιχεία για τις ΜΑΥΡΕΣ αμοιβές της Attica bank κκ Εισαγγελεύ & Πρόεδρε του Θ' Μονομελούς

Την 2-5-2018 δικάστηκε στο Θ'  Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ώρα 13:50 μμ μια εκ των δικών της Attica bank σε βάρος μου, που αφορούσε ανάρτηση και δημοσίευση σε κάποια blogs (που ΔΕΝ μου ανήκουν !) και  σε κάποια sites (που εννοείται πως δεν μου ανήκουν !) για τις ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ της Attica bank. Μισθοδοσίες προς το σύνολο του προσωπικού της τράπεζας που υπάγονταν στην επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας (Ε.Σ.Ε.) της τράπεζας Αττικής.

Κατά την δίκη, η Έδρα, Εισαγγελέας και Πρόεδρος κατοπινά, δέχθηκε αγόγγυστα την "άποψη" της τράπεζας, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να επαναλάβει αυτολεξεί την ρήση του δικηγόρου της τράπεζας, του Αδαμάντιου Μπασαρά (βοηθός του δικηγορικού γραφείου Ιωάννη Μαντζουράνη) ότι : "όλες οι επιχειρήσεις δίνουν λειτουργικά έξοδα στο προσωπικό τους".

Κ.κ. Εισαγγελεύ και Πρόεδρε της Έδρας,

1. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ οι εταιρείες, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ του προσωπικού τους (που υπάγονται στην Ε.Σ.Ε.). Και αν δίνουν τα δίνουν ως "εκτός έδρας" ή ως "έκτακτα έξοδα" σε αποστολές υπαλλήλων τους σε άλλη πόλη.

2. Δεν δίνουν επαναλαμβανόμενα ποσά τέτοιου ύψους στο προσωπικό τους, χωρίς να δικαιολογούνται τα ποσά αυτά ως έξοδα, με την απαιτούμενη προσκόμιση αποδείξεων εξόδων από μέρους του προσωπικού που έλαβε αυτά τα ποσά.

3. Όταν τα ποσά αυτά δίδονται σταθερά, ως κάποιο επίδομα, τότε αυτά τα ποσά υπόκεινται σε κρατήσεις για ένσημα και για εφορεία και δεν είναι χωρίς κρατήσεις (για ένσημα Ταμείων) και χωρίς φόρους ! Όπως συνέβαινε για πλέον των 20 ετών στην τράπεζα Αττικής.

4. Τα ποσά που έδινε η Attica bank, στο 85% του προσωπικού της, δεν υπόκειντο σε κρατήσεις για ένσημα και για εφορεία. Ήταν ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ.  Και μάλιστα σε σημαντικό ποσοστό υπαλλήλων - στελεχών ήταν σημαντικότατου ύψους ΜΗΝΙΑΙΑ ποσά ! Επί σειρά πλέον των 20 ετών !

5. κ.κ. Εισαγγελεύ και Πρόεδρε, με την άποψη και κατοπινά την απόφασή σας, διαφωνεί ριζικά και μάλιστα έντονα ΟΛΟΣ ο εισπρακτικός μηχανισμός του Κράτους. 
Ναι ! Δεν έμεινα άπραγος όλο αυτό το διάστημα.

6. Για την απόφασή σας, θα κρίνει η Δικαιοσύνη. 

7. Για τους λόγους που την συγκεκριμένη Δικάσιμο, σε προηγούμενες χρονικά δίκες της ημέρας, κάνατε 3 διακοπές αρκετών λεπτών σε υποθέσεις τετριμμένης δικανικής ουσίας, με άμεσο αποτέλεσμα ΝΑ μη προλάβει να εκδικαστεί η επόμενη της δικής μου υπόθεσης που ήταν δίκη στελεχών της Χρυσής Αυγής, είναι θέμα άλλων. Των προϊσταμένων σας. 

8. Κ.κ. Εισαγγελεύ και Πρόεδρε της συγκεκριμένης δίκης, σας παρέχω ΚΑΘΕ δικαίωμα να ερευνήσετε τα του τραπεζικού μου λογαριασμού σε βάθος 36ετίας και να διαπιστώσετε ΑΝ τα ποσά που αναφέρονται στις κατωτέρω φωτογραφίες, στην βεβαίωση της Attica bank, έχουν γίνει οι νόμιμες κρατήσεις υπέρ των Ταμείων και υπέρ του Κράτους. 

Ποσά που δίδονταν μόνο και μόνο για να κρατούν δέσμιο το προσωπικό της τράπεζας, φοβούμενο να μιλήσει. Για εκμαυλισμό ψυχών και ως φόβητρο ή και επιβράβευση όσων τα επιζητούσαν ...
Ο τρόπος που δίδονταν αυτά τα ποσά, περιγράφεται στο υπόμνημα πιο κάτω.











Γιώργος Θ. Κανελλάκης


Υπόμνημα : 
σχετικά με καταγγελία μου στο ΣΔΟΕ για το θέμα των ΜΑΥΡΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΩΝ κάνε κλικ στο : Οι μαύρες μισθοδοσίες από την Attica bank. Ερωτάται η Οικονομική Εισαγγελία, ο ΣΔΟΕ, η Οικονομική Αστυνομία και η κυβέρνηση και τα Ταμεία (2) καταγγελιών που οι "λειτουργοί της Δικαιοσύνης" έθεσαν τον σχετικό φάκελο στο Αρχείο !

Σημειώσεις : 
1. για όσα απευθύνω ανωτέρω προς τις κ.κ. Εισαγγελέα και την Πρόεδρο της Έδρας, υπάρχει και σχετικός αδιάψευστος μάρτυρας καθόσον στα πρακτικά της δίκης είθισται να μη γράφονται τα πάντα ...

2. Το ανωτέρω θα κοινοποιηθεί σε ΣΔΟΕ - ΑΔΑΕ - Υπουργείο Δικαιοσύνης - Οικονομική Αστυνομία - Εισαγγελία Διαφθοράς, μαζί με σχετική βεβαίωση του Ν. 1599 σύμφωνα με την οποία παραιτούμαι ΑΠΟ ΚΑΘΕ δικαίωμα χρήσης του "νόμου" περί Προσωπικών Δεδομένων (δηλαδή αυτού που επικαλείται η πλευρά της Τράπεζας). 

3. Μηχανικοί του ΤΣΜΕΔΕ, σας ενδιαφέρει το πως διανεμήθηκε σημαντικό τμήμα από τα 800 εκ/ρια € που επενδύσατε στην Attica bank ; 
Είμαι στην διάθεσή σας !

Το αυτό ισχύει και για τα μέλη των Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ,  ΕΦΚΑ κλπ. 

Αρκεί να κληθώ από ομάδες σας (συνδικαλιστικές, μαχητικές, αγωνιστικές) και όχι κατά μόνας μιας και αριθμείτε πολλές χιλιάδες ασφαλισμένων και συνταξιούχων. 


Γ.Θ. Κανελλάκης
τηλ : 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου