Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

T 05γ. Οδηγίες : πως μπορώ να πάρω δάνειο από τράπεζα, ενώ δεν το δικαιούμαι ;

Δικηγόροι, Δικαστές, Μηχανικοί και συμπολίτες (δανειοδοτημένοι και συγγενείς θανόντων δανειοληπτών), διαβάστε το. Μέχρι τέλους !

Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε αποκτώντας "όπλα" για τις όποιες ανάγκες σας ενώπιον Δικαστηρίων ή/και Ανακρίσεων !

 

Η αδικία της κατάργησης του Ν. Κατσέλη, με αιτία τη συμπεριφορά μερικών παλιανθρώπων.

τμήμα SMS από τ. γενικό δντη Attica bank
Χρήστο Μάραντο, προς εμέ

Σαν σήμερα το 2010, με αφορμή τη γιορτή του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων της τράπεζας Αττικής (ΣΥΤΑ), του Θανάση Σταθόπουλου, πήγα στα γραφεία του ΣΥΤΑ και αφού ευχήθηκα στον Σταθόπουλο για την ονομαστική του εορτή, του είπα πως είναι ντροπή του όσα επιτρέπει να συμβαίνουν στην τράπεζα, σε βάρος των εργαζομένων.

Σαν σήμερα, το 2011, τέτοια ώρα περίπου, η τράπεζα Αττικής μου κοινοποίησε μέσω του δικαστικού επιμελητή Απόστολου Κουρκούλη την απόλυσή μου. Και ήταν ο ίδιος επιμελητής με εκείνον που το 2001 μου είχε κοινοποιήσει τον πλειστηριασμό ακινήτου μου στα Μανιάτικα Πειραιά, η τράπεζα HSBC. Ακινήτου μου που είχε αποκτηθεί τότε με : 50% δικά μου κεφάλαια και 50% δανεισμό από την HSBC. 

Σήμερα λοιπόν, 10 χρόνια μετά την παράνομη, αντικανονική και αντισυμβατική απόλυση μου από την τράπεζα Αττικής,  θα σας δώσω οδηγίες για το πως μπορείτε να πάρτε δάνειο από τράπεζα, ενόσω ΔΕΝ το δικαιούστε !

Θα το κάνετε όπως ακριβώς το έκανε ο Γενικός διευθυντής της τράπεζας Αττικής Χρήστος Μάραντος. Το πρωτοπαλίκαρο της τράπεζας Αττικής, στην απόλυσή μου.

Μέσα στο κατηγορητήριο της τράπεζας Αττικής σε βάρος μου, κατηγορητήριο α) για δήθεν συκοφάντηση της από εμένα και β) για δήθεν παραβίαση προσωπικών δεδομένων του Χρήστου Μάραντου μέσω του Τειρεσία ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ (που όμως κατηγόρησαν εμένα πως το έκανα), υπήρχε το έγγραφο Τ34 (Τεκμήριο 34).

Στο έγγραφο αυτό εμφαίνεται ο Χρήστος Μάραντος να ζητά δάνειο από την τράπεζα Αττικής ενόσω, όχι μόνο είχε (*) οφειλές σε άλλες τράπεζες, αλλά και σημαντικότατες καθυστερήσεις και υπερβάσεις στις οφειλές του προς

την ίδια την τράπεζα Αττικής ! 

Σ.σ. : Μάραντε, δε λέω. Ίσως να ... ξέχναγες να πληρώσεις.



 

Πιθανολογείται ότι πάνω στη βιάση τους να εκδιωχθώ από την τράπεζα έβαλαν και το συγκεκριμένο προσωπικό δεδομένο του πρωτοπαλίκαρου της τράπεζας Χρήστου Μάραντου μιας και εκδίκαση μου στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων, το θρασίμι Μάραντος αλλά και οι δικηγόροι του τόλμησαν να πουν και να επιχειρήσουν να εξαπατήσουν την έδρα του Δικαστηρίου λέγονβτας : "ο Κανελλάκης έκλεψε και αυτό το δεδομένο του Μάραντου", ξεχνώντας ( ; ) οι γελοίοι πως περιγράφεται και στη μήνυση της τράπεζας σε βάρος μου.

 


 

Στη σελίδα 6 (από τις συνολικά 18) του Τ34 γίνεται σαφέστατο και στον πλέον αδαή πως η τράπεζα ΓΝΩΡΙΖΕ τις καθυστερήσεις σε δάνεια και καταναλωτικά προϊόντα του πελάτη της και διευθυντή λογιστηρίου της (που πήρε προαγωγή και έγινε γενικός διευθυντής 2 ημέρες μετά την απόλυση Κανελλάκη). 



 

Και η τράπεζα, ενώ το γνώριζε, εισηγήθηκε νέο πολλαπλάσιο δάνειο, με απίστευτα χαμηλό επιτόκιο παρά το "ξεχασιάρικο" προφίλ του αιτήσαντος ... !

 


 

Και όχι μόνο εισηγήθηκε, αλλά το ενέκρινε κι όλας !

Και το ενέκρινε, όχι για 170.000 € που ζητούσε ο πελάτης μεγαλοστέλεχος της τράπεζας, ο Μάραντος, αλλά για 180.000 € !!! "Ίσως επειδή εμείς στο attica bank είμαστε large ..."

 

 

Υπήρχε καμία αιτιολογία από μέρους της τράπεζας ή του αιτήσαντος για τον λόγο που ο πελάτης ζητούσε 170.000 € και η τράπεζα του πρότεινε - ενέκρινε 180.000 € ;

ΟΧΙ ! Απλά, ΟΧΙ !!!

 


 

Δεν υπάρχει ούτε μια κουβέντα, αιτιολογία από τα στελέχη της τράπεζας Αττικής που να δικαιολογεί την αύξηση του δανείου !

(*) και πως ξέρεις για τις οφειλές σε άλλες τράπεζες ;

Απλό. Από την ίδια την αίτηση - εισήγηση του ... δανείου :

 

 

 

Ένα ακόμη "περίεργο γεγονός" ; ΠΟΥΘΕΝΑ στην αίτησή του ο Μάραντος δεν αναφέρει οφειλές σε άλλες τράπεζες !!! 


 


Και με τι εξασφάλιση έδωσε την χρηματοδότηση των 180.000 € η άμωμος Attica bank ;

Με προσημείωση 233.000 € επί οικοπέδου αξίας (σύμφωνα με τον Μηχανικό του ΤΣΜΕΔΕ Γιώργο Μαρλάντη) επιφάνειας 1.734,84 τμ και αξίας (σύμφωνα με τον Μαρλάντη) 260.000 € !

 


Εκτίμηση και προσημείωση με την οποία συνηγόρησε και η νομική υπηρεσία της τράπεζας Αττικής που ως γνωστόν ανήκει ( ; ) στους Μηχανικούς του Δημόσιου Ταμείου ΤΣΜΕΔΕ ...

 



Αν όλα αυτά φαντάζουν ως ορθά και έχοντα σχέση με την τραπεζική, τότε πάω (αν και δε γουστάρω το τζόγο και τους τζογαδόρους) πάσο. Αν όμως όχι, τότε, είμαι στη διάθεση κάθε Οργάνου που θα χρειαστεί πρόσθετες λεπτομέρειες για τις ... δανειοδοτήσεις της τράπεζας Αττικής. 

 

Υγ 1. Μηχανικέ Γιώργο Μαρλάντη, αν βρω κανένα ίδιο κομμάτι γης δίπλα σε εκείνο του Μάραντου που είχες εκτιμήσει πως είχε εμπορική αξία 260.000 €, θα μου το εκτιμήσεις κάπου κοντά στα 250.000 € και το δικό μου για να πάρω δάνειο ; 

Στα 200.000 € ; Έστω ρε παιδί μου στα 150.000 €. Άντε. στα 100.000 € ...

 

Υγ 2. Χρήστο Μάραντε, αν είχες τα κότσια να αυτοκτονήσεις για όλα τα τερατουργήματα που έχεις κάνει στη ζωή σου (και πριν την Νικολέτα !!!), θα πληρώσει η ασφαλιστική το υπόλοιπο του δανείου σου ; 


Κύριοι, η εγκύκλιος 3411/695/16-10-2008 κάλυπτε σε περίπτωση θανάτου του δανειολήπτη και άλλες δανειοδοτούμενες οντότητες εκτός από τον Μάραντο ;

Δικηγόροι, αναζητήστε τηνανωτέρω εγκύκλιο. Θα βγάλετε πολύ κόσμο από την δυσχερή θέση αποπληρωμής θανόντων ανθρώπων σας !


  • Συμπολίτες, κάποια τέτοια λαμόγια σας πήραν στο λαιμό τους και προσπαθούν να καταργήσουν τον Ν. Κατσέλη.

Οι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους που έδιναν αφειδώς εγκρίσεις, δεν έφταιγαν ;

Όπως δεν έφταιγαν και οι τραπεζίτες που χρώσταγαν σε όποιον μιλάει Ελληνικά, και παρ΄ όλα αυτά, ζητούσαν (και έπαιρναν) αφειδώς δάνεια ;

  • ΤΣΜΕΔΕ, να χαίρεσαι τους υπαλλήλους σου που διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται τα 830.000.000 € που έχεις βάλει και έχεις ως διαφυγόντα κέρδη τουλάχιστον άλλα 150 εκατ. €, στην τράπεζα Αττικής.



Γιώργος Θ. Κανελλάκης

τηλ : 6977-913-924

Παρανόμως και αντικανονικώς απολυμένος από την τράπεζα Αττικής και στα δικαστήρια με τους αλήτες της εδώ και 10 χρόνια.

 

Μάραντε, όσα μου γράφεις σε SMS σου, να τα πεις εμπρός στην Δικαστική Έδρα ! Όχι σε εμένα ! 

Και επειδή δεν με άκουσες εδώ και 1+ χρόνο που σου πρότεινα από εδώ (ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΣ !) δεν μίλησες πρώτος σε Ανακριτή και Εισαγγελία για όσα συνέβαιναν στην τράπεζα Αττικής. Μάλλον βρέθηκε άλλος κι έτσι έχασες την όποια ασυλία θα είχες αν μιλούσες πρώτος !


Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου