Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η αξία της ψήφου και η αποχή. Γιατί πρέπει να ψηφίσεις ΟΧΙ καθεστωτικά κόμματα


11 Γενάρη του Σωτηρίου Έτους 2019 είχαμε αναρτήσει το Με στοιχεία, το έγκλημα του "μη πας να ψηφίσεις"
Σήμερα δανειζόμαστε ξανά στοιχεία από τη σελίδα του jodi.graphics για να κάνουμε ακόμη πιο αντιληπτό το έγκλημα της αποχής.

Σήμερα θα δούμε μέσα από γραφήματα και στοιχεία, πως το έγκλημα του ... Νόμου 3434/2006 (Νόμος Προκόπη Παυλόπουλου) ήταν διαρκές και κατά της Δημοκρατίας και κατά της Πολιτικής Θέλησης - Βούλησης της Ελληνικής Κοινωνίας.


Ποιος ωφελείται από την αποχή ;

Το πιο τρανταχτό παράδειγμα του ποιος βοηθείται από την αποχή ήταν στις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015 όπου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 19,4% επί του εκλογικού Σώματος, αλλά ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ( : 41,44%) και των Λευκών ( : 2,42%) , κατέληξε να ... λάβει ποσοστό 35,46%. 


Πως ωφελούνται τα καθεστωτικά κόμματα από την αποχή ;
Το ποσοστό του 35,46% που ... έλαβε μέσω της "αναγωγής" ο ΣΥΡΙΖΑ, του έδωσε το περιθώριο να λάβει ΚΑΙ 50 έδρες bonus (πάλι λόγω του εκτρώματος ... Νόμου Παυλόπουλου) κι έτσι ... κυβερνά ελέω Γερμανών, Τραπεζιτών και Τοκογλύφων.
Αποχή που όπως είπαμε ανήλθε στο συντριπτικό ποσοστό του 41,44%, αποχή που αντιστοιχεί σε ~4.100.000 Πολιτών που άφησαν στα χέρια πολιτικών εγκληματιών, τη μοίρα τους. 


Αξίζει να παρατηρηθεί ότι στην σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών με τα αποτελέσματα των εκλογών ΔΕΝ αναφέρεται διόλου το ποσοστό της αποχής μιας και στα καθεστωτικά κόμματα τους αρκούν όσοι ψήφισαν ...






Η διαχρονική εξέλιξη της αποχής των Πολιτών από τις Εκλογικές Διαδικασίες. 

Αποδεχόμενοι ότι στους εκλογικούς καταλόγους περιλαμβάνονται και συμπολίτες μας που έχουν αποδημήσει ή ίσως και κάποιοι διπλοεγγεγραμμένοι, δεν παύει να αποτελεί τρομακτικό αριθμό οι Πολίτες που, 
είτε λόγω πίκρας από την προδοσία της Πολιτικής Ελπίδας, 
είτε λόγω του ότι κάποιοι συμπολίτες μας έχουν πεισθεί πως "όποιον και να ψηφίσεις, εκλέγονται οι ίδιοι και οι ίδιοι πολιτικοί εγκληματίες", απέχουν και δεν πάνε να ψηφίσουν, επιτρέποντας έτσι σε "κόμματα συμφερόντων" όπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ (με όλα τους τα πολιτικά εξαπτέρυγα ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-ΧΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΕΝΚΕ κλπ) να :
  • ... κυβερνούν (σύμφωνα με τις εντολές φονικές του IMF και της Ε.Ε.), 
  • να εκπλειστηριάζουν κατοικίες, 
  • να κόβουν συντάξεις και μισθούς (ενώ αφήνουν απείραχτες τις δικές τους απολαβές),
  • να στηρίζουν με πακτωλό χρημάτων τις Τράπεζες, 
  • να μη τιμωρούν Τραπεζίτες και απατεώνες ... επιχειρηματίες, 
  • να μεταβιβάζουν Εθνική Κυριαρχία σε ξένα παράκεντρα εξουσίας και καταδυνάστευσης του Ελληνισμού, να αφήνουν κόσμο μέσα στην φτώχεια, στην πείνα, στην κακουχία 
αφού ~4.100.000 Πολίτες (: εκλογικό Σώμα * 41,44% αποχή) ΔΕΝ πήγαν να ψηφίσουν επιτρέποντας στους καθεστωτικούς απατεώνες να διαλύουν τα πάντα στην Επικράτεια !

Υπάρχει λύση ; Ναι υπάρχει !

Ο κόσμος, ο Ελληνισμός, ΝΑ ΠΑΕΙ στις Εκλογές και να ψηφίσει κόμματα ΠΟΥ δεν είναι ανάμεσα στα υφιστάμενα της Βουλής, που δεν είναι "τσόντες" και εξαπτέρυγα των υφισταμένων.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα ψηφοδέλτια που θα υπάρχουν στις επερχόμενες εκλογές θα είναι περί τα 25-30 και δεν θα περιορίζονται στους γνωστούς πολιτικούς εγκληματίες !

Η Λευτεριά στον Τόπο και στον Λαό δεν θα έλθει μέσα από την αποχή αλλά από τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !


Επιστάτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου