Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Παναγιώτη Στάθη, τι σημαίνει "ένας δημοσιογράφος είναι στο payrοll της Attica bank" ; *

 Παναγιώτη, θες να κάνεις μια έρευνα, ένα θέμα με τους δημοσιογράφους που ήταν στο payroll της Attica bank ; Τότε. Της περιόδου που υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ... τράπεζας ήταν ο αγωνιστής Τάκης Μουσσάς ...

Αυτού για τον οποίο ο Λεωτσάκος έγραφε το 23-2-2016 : "... Ο Τάκης Μουσσάς ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Attica bank - έως πρότινος - φέρεται με βάση την δικογραφία ότι είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος εκβιαστών και κανόνιζε τις διαφημίσεις στα μέσα ενημέρωσης ..."

 

Ψάχνοντας Παναγιώτη ίσως να βρεις ορδές από δημοσιογραφούντες, επώνυμους και

ανώνυμους cheap-ιδες, που έβγαζαν ένα - δύο χιλιαρικάκια το χρόνο, για να παραμυθιάζουν τον κόσμο με "ειδήσεις" και με "επιτυχίες" της ... τράπεζας, τους καιρούς που εγκληματικά οργανωμένα λαμόγια εξαφάνιζαν τα κεφάλαια της.

Ψάχνοντας ίσως να πέσεις επάνω σε εκπλήξεις που για ένα ξεφτιλισμένο χιλιαρικάκι το χρόνο έκαναν το άσπρο - μαύρο, την ανυπαρξία - ύπαρξη και την διαφθορά - αρετή.


Συνεχίζεται

Επιστάτης και Μνήμων που ρωτάμε επειδή σήμερα 4-9-2024, 7:27-7:28 το πρωί είπες on air στην εκπομπή σου στον OPEN : εγώ ερχόμουν και για λιγότερα


* ο τίτλος θα μπορούσε να είναι : τα pay roll μιας τράπεζας που έγινε ο 5ος πόλος ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου