Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Συζητώντας με την εισπρακτική εταιρεία (κοράκι) First Call, της ΕΤΕ. (Ηχητικό)

Εν συνεχεία του Τραμπουκισμός από δικηγορική εισπρακτική Ευτυχίδου. Κοινοποίηση στον ΔΣΑ (ηχητικό) και πάντοτε εις το όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος και του Κοινού Καλού, αναρτώ το κάτωθι.

Χθες, Τετάρτη μεσημέρι, την 15:57μμ δέχθηκα τηλεφώνημα από τον αριθμό 2112001543. 

Δεν πρόλαβα να απαντήσω καθόσον κτύπησε 2 φορές και μετά το έκλεισαν κι έτσι αποφάσισα να καλέσω σήμερα στον ίδιο αριθμό όπου διαπίστωσα ότι αντιστοιχεί στο κοράκι (εισπρακτική) ΜΕΛΛΟΝ Α.Ε.
Αφού υπενθύμισα σε αυτήν που απάντησε στο τηλέφωνο μου ότι όταν
με κάλεσαν ήταν ώρα κοινής ησυχίας, απόλαυσα την αυθάδεια της απαντώντας της με ορισμένες Γαλλικές εκφράσεις αγάπης και λατρείας. 

Εκφράσεις που πάνε κόντρα στο ταγματασφαλίτικο που επικαλούνται : "την δουλειά μου κάνω κι αν δεν την έκανα εγώ, θα την έκανε κάποιος άλλος" ...

Πρέπει να προσθέσω δε πως γνωρίζω καλά ότι  : από τη Λαμπρή και μετά τα κοράκια έχουν ξεσαλώσει με τηλεφωνήματά τους και ειδικά σε ώρες μεσημεριανής κοινής ησυχίας. 




Έτσι, σήμερα λοιπόν, δεν αναρτώ τη χθεσινή επικοινωνία, αλλά ένα παλαιότερο, της 17-4-2018 με κάποια άλλη ... εταιρεία του είδους. 
Το κοράκι First Call που και αυτή λειτουργεί ως ύαινα για λογαριασμό της "μεγάλης μας φίλης". Της Εθνικής Τράπεζας.

Μη τους φοβάστε, μη σκύβετε το κεφάλι, μη τους αντιμετωπίζετε ως ανθρώπινες υπάρξεις αφού δεν είναι τίποτα περισσότερο από ταγματασφαλίτες.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης
  Τηλ : 6977-913-924


Υ.γ. μια απορία έχω μόνο. Αυτό εδώ το άτομο, το ενοχλούν οι εισπρακτικές ; Οι μηχανισμοί του Δημοσίου μήπως το ενοχλούν για τα χρέη του σε εργαζόμενους, στην εφορία κλπ ;



upd : χθες 21-6-2019 μου εστάλη ετούτο εδώ : https://gkanellakis.blogspot.com/2019/06/mail-of-crows.html που έχει να κάνει με την ανωτέρω ανάρτηση ...          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου