Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Δήλωση Γιώργου Θ. Κανελλάκη

Σύμπτωση είναι το γνωστό αποτέλεσμα αγνώστων αιτιών (Βολταίρος). 


Εμείς στο gkanellakis.blogspot.com και στο kontovazaina.gr δεν πιστεύουμε σε συμπτώσεις. 

Ειδικά όταν οι "άγνωστες αιτίες", γίνονται γνωστές. 

Ειδικότερα όταν έχουν προηγηθεί νικηφόρες δικαστικές πορείες απέναντι σε τράπεζες, απατεώνες, επίορκους, funds, ιδρύματα, επίορκους, αλλά και απέναντι σε επιλήσμονες, τεράστιους οργανισμούς κλπ.

 

Δήλωση Γιώργου Θ. Κανελλάκη για τον τόπο μας

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Η αποχή που πρότειναν οι ελεεινοί, οδήγησε την Θράκη στην αγκαλιά της Τουρκίας ;

 Ξάνθη και Ροδόπη : αποχή άνω του 65%. Αποτέλεσμα ; Πήρε (όχι βραχεία) κεφαλή το κόμμα που αποκαλείται Τουρκικό και συμμετέχουν σ' αυτό ΚΑΙ Σκοπιανοί. 



Εσύ όμως μη δίνεις σημασία σ΄αυτά. Να 'κούς εκείνους τους ελεεινούς που σου προβάλουν την αποχή ως ... πολιτική πράξη εναντίωσης.



Άκουγε τους και όταν θα δεις τα Βόρεια μας σύνορα, στην Λάρισα, και τα Δυτικά μας στις παραλίες της Μυκόνου, να μην βγάλεις κιχ. Να σκάσεις διότι κυριολεκτικά δεν δικαιούσαι να μιλάς.



Σίγουρα όμως, φταίει εκτός από την ηλιθιότητα σου και σύσσωμο το πολιτικό Σώμα, καθώς έκανε ότι μπορεί για να σιχαθεί ο Ελληνισμός τις εκλογές και τη συμμετοχή στα Κοινά. 

Μεταξύ άλλων δεν άφησε τραγουδιάρα, βιζιτού και ηλίθιο, που να μην ενέταξε στα ψηφοδέλτια του. Δηλαδή ότι γουστάρει ο κάθε κλαρινογαμπρός και ο κάθε άθλιος.


Υγ. Τι ποσοστό πήρε η Ν.Δ. επί του εκλογικού Σώματος ; Όχι μετά την αναγωγή, αλλά επί του εκλογικού Σώματος. 10% !


 

Να ρωτήσω την ίδια ερώτηση και για τα λοιπά κόμματα που καμαρώνουν ή να σ' αφήσω αγράμματε να κάνεις μόνος σου τις αριθμητικές πράξεις ;


Νέο Αίμα


Δυστυχώς συνεχίζεται. Από τον Ερντογάν ...

Αλλά, "δε γαμιέται ; Έτσι ξεπουλήσαμε και την Μακεδονία ΜΑΣ !" ...


Σχόλιο ΓΘΚ :  Νίκο κόψε τις μαλακίες με τα "καφενεία των επενδυτών" και τα λοιπά συναφή. Πες στους δικούς σου, είτε να βάλουν πλάτη, είτε ας σιωπήσουμε όλοι μας (και ας πάμε για τσίπουρα στο Βερολίνο, διότι το εδώ ζελέ, δεν βάζει μυαλό).

Στους δικούς σου λογίζω και τον "πρώτο".

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Ψηφοφόρε, 25 ερωτήσεις που θα ρώταγα τον κάθε υποψήφιο ευρωβουλευτή - κόμμα, που σκέφτομαι να ψηφίσω

 

  Υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι όλα τα κόμματα της Βουλής, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είναι όμοια και ίδια μεταξύ τους, αποκλίνοντας σε κάποια μικρά σημεία, μόνο και μόνο για να μη είναι πασιφανής η Μνημονιακή τους υποτέλεια και "κουλτούρα". 

 

Η περίτρανη απόδειξη ότι είναι ίδιοι και όμοιοι μεταξύ τους

 

Υπάρχει όμως και κόσμος που πιστεύει ότι "δεν είναι όλοι ίδιοι". Άνθρωποι που είναι αγαθών προθέσεων. Ειδικά γι αυτούς θα τους προτείνουμε να ρωτήσουν όσους σκέπτονται να ψηφίσουν, τα εξής :