Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

2015 Λευτεριά Ελλάδα, Λευτεριά Έλληνες

Τελείωσε άλλο ένα Κατοχικό και χουντικό έτος όπου χιλιάδες Ελλήνων πήραν τον δρόμο της ξενιτιάς, χιλιάδες καταστημάτων έκλεισαν και οι μαγαζάτορες και οι εναπομείναντες υπάλληλοί τους τρέχουν στα συσσίτια προστιθέμενοι στις ... στρατιές αυτών που "έρχονταν" από το 2013, από το 2012 κ.ο.κ.

Την ίδια περίοδο, επιχειρήσεις μεγάλες έκλεισαν, αφήνοντας στους 5 δρόμους, τους εργαζόμενους τους, ενώ χιλιάδων Ελλήνων αδυνατούν να σκεφτούν, όχι το "αύριο", αλλά το "τώρα". Το σήμερα. 
Στον αντίποδα, επιχειρήσεις και οντότητες βιοπαλαιστών που το προσπαθούν, δέχονται "επισκέψεις" τακτικές του ... κρατικού μηχανισμού, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για εκφοβισμό και για να ξεπουλήσουν όσο - όσο τις δραστηριότητές τους σε αλητο-γερμανούς και σε διεθνή τοκογλυφικά κτήνη. Στον αντίποδα επίσης Έλληνες που ντρέπονται να πουν την λέξη "νοικοκυριό" μιας και την
καπηλεύτηκε ο ψεύτης - κλέφτης και σωτήρας του σημιτιστάν με τα ... Ζάππεια του. Έλληνες που δεν έχουν πετρέλαιο να ζεσταθούν στο καταχείμωνο.

Στις Κρατικές δομές, νοσοκομεία έκλεισαν στην χειρότερη ή στην ... καλύτερη δεν έχουν ούτε γάζες, αντιστοίχως, η κοινωνική μέριμνα ... αφέθηκε στα ... χέρια των ελεημόνων κυριών της κρεαταγοράς (κάθε παραμονή εορτών) ενώ η νοσοκομειακή περίθαλψη πλέον ανήκει σε ιδιώτες, όπου, σαφώς θεραπεύονται οι έχοντες και κατέχοντες, μιας και το κατ΄ ευφημισμό ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ υπάρχουν μόνο για να υπάρχει ο ροβέρτος του σημιτικού πασοκ, και η παρέα του, ως διοικητής.

Παίρνοντας αφορμή από την γιορτάρα μέρα και λαμβάνοντας υπόψη τον πόλεμο προπαγάνδας που κάνει η φερόμενη ως κυβέρνηση στις μάζες μέσω των ΜΜΕ και των παπαγάλων της, εύχομαι το 2015 να είναι μια χρονιά διαφοροποίησης από το παρελθόν και κυρίως ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ για την Πατρίδα και για τον Λαό. 

Εύχομαι τα κόμματα (όχι αυτά που ονομάζει ο βενιζέλος ως "δημοκρατικό τόξο") να αντιληφθούν πως με επαγγελματίες πολιτικούς στις τάξεις τους αυτό που θα πάρουν είναι, με λίγη καθυστέρηση, είναι "αποκόμματα" ψήφων όπως θα πάρουν τα ν.δ. - πασοκ -  δημαρ - λάος.

Τέλος εύχομαι ο Λαός να αντιληφθεί πως πρέπει να περιθωριοποιήσει τα μιντιακά εξαμβλώματα της ... δημοκρατίας τύπου "ποτάμι", "τελεία" ή ακόμη και τα νεοφιλελέ "δράση" και "δημιουργία ξανά - τζήμερος" κ.ά. 
Επίσης θα πρέπει να γίνει σαφές σε όλους μας πως, η περίοδος που ψηφίζαμε με οργή και αγανάκτηση τελείωσε  αμετάκλητα, μη δίνοντας την ευκαιρία σε ... κόμματα όπως οι "ρίζες" του μπαλτάκου (εθελόδουλο δεξί χέρι του γερμανόδουλου ... κυβερνητικού εκτρώματος) να πάρουν κάτι παραπάνω από τις ψήφους των σογιών τους ...

Λευτεριά Έλληνες, Ευθυκρισία, Ομόνοια και Αξιοπρέπεια για να φύγει από την μέση ΟΤΙ πιο δουλικό και εκβιαζόμενο πέρασε από την Χώρα μας, που είχε το θράσος να καταλύσει την Εθνική ΜΑΣ κυριαρχία, να καταντήσει το Σύνταγμα, κουρελόχαρτο και να στηρίζει με ... νόμους και νομοθετικά διατάγματα ... μεγαλο-επιχειρηματίες εργολάβους.

Με λατρεία στον Ελληνισμό όπου και αν κατοικεί και με απαίτηση από την Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των αναγκών και των περιστάσεων.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου