Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Τι θα 'θελα από ένα Μέτωπο Εθνικής Απελευθέρωσης

Τι θα περίμενα από ένα Μέτωπο ενάντια στον ναζισμό ; Καθημερινή μαχητικότητα σε κάθε επίπεδο απέναντι σε όσους πρόδωσαν και πούλησαν την Χώρα μου και όχι μια οργάνωση που παρουσιάζεται σε κάποιες δράσεις, σε κάποιες γειτονιές. Ένα Μέτωπο Παλιγγενεσίας πρέπει να να πρωτοστατεί παντού. 

Αδιακρίτως των αριστερών και δεξιών ταμπελών που θα επιδιώξουν τα τέρατα του χθες (πασοκ και ν.δ.) να προσάψουν, αλλά και τα ανάλογά τους (ποτάμι, τελεία, ρίζες, χ.α. ένωση κεντρώων), περιμένω ένα Μέτωπο που θα δημιουργεί εστίες επανάστασης απέναντι στην κτηνωδία της Ευρωπαϊκής ναζιστικής ένωσης. Απέναντι στις αθλιότητες φιλελεύθερων και νεοφιλελεύθερων ναζιστών, που έχουν βάλει το καπέλο που γράφει "τεχνοκράτης", λες και η πείνα και ο ζόφος που έφεραν οι απόγονοι των σχολών του Σικάγο, της Θάτσερ και του Μητσοτάκη είναι θέμα αριθμών καθορισμένων από ΝΟΥΜΕΡΑ και όχι το διακεκριμένο "ΠΕΙΝΑΩ και ΠΟΝΑΩ ΡΕ" που νιώθει ο κάθε Πολίτης !

Περιμένω από ένα Μέτωπο να έχει τα αντανακλαστικά εκείνα που θα του δώσουν (είτε αρέσει είτε όχι σε μερικούς, λίγους,
κεντρικών γραφείων) να αντιληφθεί πως, οι προϋπάρχοντες πυρήνες του κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο ή έστω εξαφανίζονται τα μέλη που τους απαρτίζουν ενώ, παραμένει "ο ... ένας" εκείνος (στον πυρήνα) που κατέχει ένα mail και θεωρεί πως κάτι κάνει, ενόσω δε βγαίνει ποτέ από το σπίτι του να μιλήσει σε κόσμο, δεν εγείρει επαναστατικότητα, δεν συνεπάρνει με τα όσα λέει και όπως τα λέει (την ίδια ώρα που "λέει" μόνο μέσα από μέσα μαζικής δικτύωσης ... ).

Ας κάνουν όλοι επιτέλους τον κόπο να σκεφτούν τι ήταν αυτό που ανάγκασε τα παρελθόντα μέλη να επανέλθουν στο "κεντρικό" προσκήνιο και τι είναι αυτό που οδήγησε το Μέτωπο να αναζητεί κλακαδόρους που θα πατάνε (όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι) ένα εικονικό πλήκτρο "μ αρέσει" σε κάθε φράση κάποιων. Ας κάνουν όλοι τον κόπο να σκεφτούν ποιος κερατάς είπε "όχι" όταν, πυρήνες επιδίωξαν να φέρουν ξανά στις τάξεις του Μετώπου άτομα μαχητικά, δυναμικά και Δημοκρατικά.

Τι είναι αυτό που δεν επέτρεψε να διαχυθεί η μαχητική και αγωνιστική πρόταση του Αρχικού Καταστατικού στον κόσμο και έτσι προκλήθηκε η μαζική αποχώρηση μελών, φίλων πυρήνων και συναγωνιστών. 

Τι είναι αυτό που καπελώνει την κάθε κίνηση του Μετώπου όταν ομάδες των 5 και 10 συγγενών και παλαιοκομματικών εμφανίζονται ως πρωτοστατούντες των πάντων. 

Τι είναι αυτό που δεν επέτρεψε την δημιουργία πυρήνων στην μισή Πελοπόννησο όταν συστήθηκαν μέλη για να δημιουργηθούν πυρήνες νέοι, τα οποία όμως, πότε ο "ένας" και πότε ο "άλλος" τα είχε στο περίμενε και ποτέ ΚΑΝΕΙΣ δεν επικοινώνησε μαζί τους απ΄ όσους έπρεπε να το κάνουν.

Τι είναι αυτό που έκανε μερικούς, λίγους, να αποφασίζουν για το σύνολο, μέσω της εκλογής και των πλειοψηφούντων ως ορίζει το Καταστατικό πως δεν πρέπει να αποδεχθούμε ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ την ΚΑΘΕ οικονομική προσφορά ατόμων και επιχειρήσεων που διάκεινται φιλικά απέναντι στο Μέτωπο Εθνικής Απελευθέρωσης.

Ας αναλογιστεί ο καθένας τι είναι αυτό που καθόρισε 3-5 μονάδες να εμφανίζονται ως "τα πάντα γνωρίζοντες" την ίδια ώρα που ΟΛΟΙ ξέρουν πως δημιουργούν "παρεούλες" και φύσεις της μορφής "μιλώ με χειροκροτάς, μιλάς σε χειροκροτώ", απαξιώνοντας την πραγματική δύναμη. Τον κόσμο. Αυτόν που περιμένει μια σπίθα έναρξης σκληρής αντιπαράθεσης με ότι κτηνώδες σκιάζει την Πατρίδα. Αν δε ξέρετε για τι μιλώ τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξτε "σύμβουλους" ορισμένοι ... συναγωνιστές !

Περιμένω να εμφανιστεί ένα Μέτωπο στην Κοινωνία που όσα μέλη του λένε : τι τους θέλεις τους πολλούς να μαζεύονται σε συγκεντρώσεις, αφού δημιουργούν χάβρα" θα έχουν την απάντηση πως "κανείς δεν περισσεύει σε τούτο τον αγώνα".

Θα θελα να εμφανιστεί ένα Μέτωπο όπου τα μέλη του, θα χωρίζονται ανά επαγγελματική δραστηριότητα και γνώση (το αναφέρω μιας και πάρα πολλοί είναι άνεργοι) και θα δημιουργούν ομάδες εργασίας όπου, επί παραδείγματι, οι εκπαιδευτικοί, οι ιατροί, οι μηχανικοί, οι τεχνίτες, οι μάγειρες, οι αστυνομικοί, οι εργάτες, οι υπάλληλοι και γενικά ΟΛΟΙ που θα είναι σε μια ομάδα συναφών γνώσεων όποτε κρίνεται αναγκαίο, αφού επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσα από πλατφόρμες συζήτησης (forum) θα βγάζουν μια ανακοίνωση για τον Τομέα που γνωρίζουν καλά ή και που δραστηριοποιούνται μιας και Χώρα δεν είναι μόνο η οικονομία
Το Μέτωπο πρέπει να γεννηθεί από τις στάχτες του άμεσα και όλοι να βγουν πόρτα πόρτα, σπίτι σπίτι για να ενώσουν κόσμο μαζί με τους υφιστάμενους, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να συγκεντρωθούν και χρήματα. Όχι για να υπάρχουν "μουράτα" γραφεία ή "σταθμοί" που τους ακούνε μεταξύ τους και που πληρώνουν ΑΕΠΙ (σ.σ αν είναι δυνατόν !!!!) αλλά που θα προάγει τέτοια ήθη που θα κάνουν τον Λαό να νιώσει πως έχει που να ακουμπήσει και να συστρατευθεί και να λιώσει τον κοινό εχθρό. Που δεν έχει χρώματα και κομματικές ταμπέλες, αλλά έχει μόνο μια έννοια. Την εξαφάνιση των ανθρώπων πέραν της τάξης των τραπεζιτών, των μεγαλοεπιχειρηματιών και των αυλικών πολιτικών τους.

Τολμήστε να κάνετε το επόμενο βήμα, πέρα από τα μέχρι τώρα ειωθότα μιας και είδατε και εσείς πως ότι έγινε μέχρι τώρα, στην καλύτερη, κατέληξε σε ένα μικρό ποσοστό.
Και μην ακούσω εξυπνάδες της μορφής "με τις εκλογές δε λύνονται τα προβλήματα" μιας και υπάρχουν δύο τρόποι επίλυσης στην Δημοκρατία. Ο κοινοβουλευτικός και .... τα βουνά. Για την ώρα (και απ  ότι ακούγεται όχι για πολύ) έχει επιλεχθεί ο κοινοβουλευτικός.

Οι μόνιμα μηδενιστές, όσοι ... μόνιμα κωλυσιεργούν, όσοι απαξιώνουν τις όποιες προτάσεις των γειτονιών, οι ονειρευόμενοι πως θα υπάρχει "κεντρική" διοίκηση και "πιόνια" κατά τόπους και κυρίως όσοι ενστερνίζονται την ρήση "το έχω γραμμένο το Καταστατικό" καλύτερα να φύγουν από μόνοι τους, ΠΡΙΝ ο κόσμος αντιληφθεί το τι ρόλο είχαν και εξακολουθούν και έχουν.Το αυτό και για όσους προτάσσουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ως σημείο αποδοχής ή μη όσων θέλουν να ενταχθούν στο Μέτωπο !

Υ.γ. Καλοί οι 50άρηδες και οι 65άρηδες, αλλά τον αγώνα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ τον σηκώνουν οι νέοι. Και εκεί υπάρχει τεράστιο κενό μιας και δεν έχει περάσει στις νεανικές μάζες πως ένα Μέτωπο θέλει την Λευτεριά της Χώρας. Που θέλει, όχι μόνο να παύσει τον ξεπούλημα, αλλά και να απαιτήσει και να πάρει πίσω και ότι ξεπουλήθηκε - χαρίστηκε (αεροδρόμια Ελληνικού, λοιπά αεροδρόμια, υποδομές, λιμάνια, τρένα, ΔΕΗ κλπ).
Ένα Μέτωπο πρέπει να πει στους νέους πως ο Οικουμενισμός των αριθμών και η παγκοσμιοποίηση, το μόνο που θέλουν είναι, οι επόμενες γενεές να είναι γκαρσόνια των πλουτοκρατών.
Λευτεριά σύντομα στην Πατρίδα και στον Λαό. 
Ας κάνουμε ξανά ότι έκαναν οι προπάτορες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου