Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

T-09. Ναι κορόιδο ολκής. Έτσι είναι η ζωή. Όμως τα καλύτερα έρχονται.

Πρόλογος : Εμείς σας τα είχαμε πει προ 2 ετών εδώ : Προσοχή. ΑΝ ο νεαρός νεκρός δικηγόρος ήταν ...

Οι πολλοί, οι "κατίνες", ήθελαν να μάθουν ονόματα. 

Οι "Άλλοι" όμως (της Λεωφ. Αλεξάνδρας και της Κατεχάκη) ήθελαν και έμαθαν καταστάσεις όζουσες όπου υπάρχουν εμπλοκές βουλευτάδων, δημαρχαίων, μεγαλοδικηγορικών γραφείων και άλλων "παιδιών".

Τα καλύτερα έρχονται.

 

Μέχρι όμως να έλθουν τα καλύτερα, ΕΣΥ βλαχοκυρίζι που θεωρείς πως θα μείνεις αλώβητο, μπες στο τραπεζικό πρόγραμμα "Γέφυρα", χάσε το σπίτι σου, αυτοκτόνα, διότι οι τράπεζες έχουν ανάγκες για νέες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Και δε πιστεύω να είσαι τόσο βλάκας που να πιστεύεις ότι το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα πέφτει λόγω του covid-19 κι όχι λόγω της αφραγκιάς του, διότι θα σε μαλώσω. 


Γιάννη Στουρνάρα, ξέσκισέ τους όλους. Μην αφήσεις

-μαζί με τα ραμολιά της ΕΚΤ- τίποτα όρθιο !

Και αν κουραστείς, πες στη Γιάννα να σε εντάξει στο πρόγραμμα του 2021 ως νέο Εθνικό τροβαδούρο και ίσως να μετονομάσει την Ελλάδα σε Στουρναριάδα. Θα είναι πιο πολύ ταιριαστό αυτό το ονοματάκι.

Επιστάτης.


Και κάτι για να γουστάρουμε


Καλό ξημέρωμα (και ξενέρωμα, ζώα που θέλετε Λευτεριά, Εργασία και δικαιώματα, βλέποντας τούρκικα σήριαλς και "μεγάλες αφελφές" στα ΜΜΕ και όντας εντός της Ναζιστικής Ε.Ε.)

Υγ. ρε κοίτα τι συμβαίνει σε κάτι Ιδρύματα κι εμείς νομίζαμε πως οι "επιφανείς και το παπαδαριό" είναι πεντακάθαροι ... Τον δρόμο για τα ισόβια έδειξε η εισαγγελέας Βασιλειάδου για τον πρώην πρόεδρο του ιδρύματος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου