Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Οι Ρώσοι, οι ΗΠΑ, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, η Ε.Ε., το Φυσικό Αέριο, η αλλαγή πληθυσμού και οι αναποφάσιστες ...

Ένα από τα φλέγοντα θέματα που "καίνε" τον φτωχοποιημένο ελληνισμό είναι και εκείνο της προμήθειας Φυσικού Αερίου (ΦΑ).

 

Και τον "καίνε" διότι, ΕΝΩ διαθέτουμε τρομακτικά μεγάλες ποσότητες υδρογονανθράκων κάτω από τη λεκάνη της Μεσογείου αλλά και του Ιονίου, εμείς (οι δειλοί ... πολιτικοί μας) στεκόμαστε/στέκονται εδώ και δεκαετίες αναποφάσιστοι, αδρανοποιημένοι ως άλλες κότες πίσω από τις πειρατικές αλητείες των Τούρκων και των αφεντικών τους στη Β. Ευρώπη. Των Γερμανών. Και των αφεντικών αυτών των τελευταίων. Των Αμερικανών.

 

Α) Οι αυξήσεις στις τιμές του Φυσικού Αερίου

Με στοιχεία τελών Νοέμβρη 2021, στο 426% ανήλθε η αύξηση της τιμής του Φ.Α. για τη θέρμανση ενώ για το μαγειρειό και για το θερμοσίφωνο η αύξηση της τιμής

έφτασε στο 380%.

Αυτονόητο είναι λοιπόν πως, η εξαγγελθείσα επιδότηση στην τιμή του Φ.Α. κατά 15% δεν αποτελεί ούτε καν "καθρεφτάκια στους ιθαγενείς", αφού η επιδότηση είναι κυριολεκτικά μια σταγόνα στον ωκεανό.

Αυτονόητο είναι επίσης το ότι, ότι μόνο δεν λειτουργεί προς όφελος των μαζών η περιώνυμη "ελεύθερη αγορά" αλλά αντιθέτως λειτουργεί ως φονική καπιταλιστική αγορά. 


Η στάση των μεγάλων δυνάμεων και ο κοινός παρανομαστής της Τουρκίας.

Ξεκινώντας από τη Ρωσία, θα περιοριστούμε στη πρόσφατη δήλωση του Ρώσου εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Πέσκωφ, σύμφωνα με την οποία "η Τουρκία επιμένει ότι η συνθήκη για το δίκαιο της θάλασσας και οι απαιτήσεις της Ελλάδας να κατοχυρώσει ένα διεθνώς αποδεκτό εύρος υφαλοκρηπίδας των κατοικημένων νησιών του Αιγαίου, και συγκεκριμένο εύρος ΑΟΖ, θα πλήξει καθοριστικά τα εθνικά τους συμφέροντα και θα τους στερήσει το δικαίωμά τους να εκμεταλλευτούν τους φυσικούς πόρους της περιοχής".

Βάζοντας μια άνω τελεία στη δήλωση Πέσκωφ, θα συμπληρώσουμε πως ... συμπτωματικά (!) προ μηνός, για άλλο φλέγον θέμα για τον Ελληνισμό, η Γερμανίδα Μέρκελ, δήλωσε πως "Η Τουρκία έχει επιφυλάξεις για την αποχώρηση των στρατευμάτων από τη Λιβύη".

 

Εν ολίγοις, Ρωσία και Γερμανία λειτουργούν ως "εκπρόσωποι Τύπου της Τουρκίας ; Όχι βέβαια ! Απλώς, ως εκπρόσωποι των συμφερόντων τους !

 

Επανερχόμενοι στο θέμα του Φ.Α. θα παραθέσουμε κάτι ακόμη. Τη δήλωση Πέσκωφ για την τιμή του, όπου ξεκάθαρα τόνισε "αποκλείεται παρέμβαση του Κρεμλίνου ώστε να υπάρξουν ευνοϊκότερες τιμές για την Ελλάδα στην προμήθεια φυσικού αερίου, μετά την εγκατάσταση ισχυρών δυνάμεων των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη". 

 

Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του Ερντογάν και εμείς

Ποιο είναι το "κλειδί" των δηλώσεων Πέσκωφ για τις σχέσεις Ρωσίας - Τουρκίας ; "στο πρόσωπο του Ερντογάν, ο πρόεδρος μας Πούτιν βλέπει αποφασιστικότητα". 

Η αποφασιστικότητα είναι το στοιχείο που εμείς (οι ... πολιτικοί μας για την ακρίβεια έχουν) έχουμε απεμπολήσει εδώ και χρόνια ! εις το όνομα της Αγίας Τριάδος και ομοουσίου Θεού. 

Της πάντοτε Ναζιστικής Ε.Ε. που ως πιστό σκυλάκι των ΗΠΑ θυσιάζονται τα πάντα, επιτρέποντας όμως στους Γερμανούς να κάνουν παιχνίδι με τους Ρώσους και με φθηνό Φ.Α.


Β) Η (άμοιρη) Γαλλία και η αλλαγή πληθυσμού της Ελλάδας

Στον τίτλο αναφέρουμε και τη Γαλλία αλλά και την αλλαγή πληθυσμού.  Και δεν κάναμε λάθος αφού τις τελευταίες ώρες οι ΗΠΑ εξέφρασαν την επιθυμία να μας προμηθεύσουν φρεγάτες έτσι ώστε να μη τις αγοράσουμε από τη Γαλλία. 

Αν η Γαλλία δεν ήταν η "μικρή Γαλλία του ελάχιστου γεροντόφιλου Μακρόν" αυτά δε θα συνέβαιναν αφού θα επανερχόταν με νέα χαμηλότερη και ευμενέστερη για εμάς προσφορά. Τώρα όμως ...

 

Όπως τις τελευταίες ώρες μάθαμε επισήμως πλέον την αλλαγή του Ελληνικού (αλλά και του Ευρωπαϊκού) πληθυσμού που οι γηγενείς αντικαθίστανται με το κάθε καρυδιάς καρύδι ... μετανάστη.

Εν συντομία, την 6ετία 2014-2019 για κάθε 10.000 Ελλήνων χάθηκαν 37 άτομα, την ίδια ώρα που "εμπλουτίστηκε" η Ελλάδα με 13 "μετανάστες".

Κάντε αναγωγή επί των ~10,5 εκατομμυρίων κατοίκων που έχει η χώρα μας και θα διαπιστώστε πόσο μικρύναμε και πόσοι από όλες τις φυλές του Ισραήλ μπούκαραν από τα ουσιαστικά αφύλακτα σύνορά μας.

 

Κλείνοντας διευκρινίζουμε τα εξής :

Και το "Α" και το "Β" θέμα αφορούν την Επικράτεια μας. Τη χώρα μας. Τα Συμφέροντά μας και το Λαό μας. 

Και καταγράφηκαν σε ενιαίο κείμενο μήπως και ξυπνήσουν ορισμένοι πεπλανημένοι συμπολίτες μας, ορισμένες αναποφάσιστες κότες που εξακολουθούν να βλέπουν τη ζωή στην Ελλάδα μέσα από το πρίσμα της βλαχοκυρίζικης μικροκομματικής σκοπιμότητας και μέσα από το επίπεδο "γυαλί" της τηλεόρασης τους.


 

Νέο Αίμα

Υγ. Μέσα στη Ε.Ε. δεν υπάρχει ζωή και χώρος για τους Έλληνες της Ελλάδας. Ή κηρύσσουμε πτώχευση εντός Ε.Ε. και εντός ευρωζώνης και αμέσως μετά αποχωρούμε και από τις δύο "οντότητες" ή τελειώσαμε σε λιγότερο από 10 χρόνια. 

Και ως άνθρωποι και ως Έθνος. Και δεν θα εξαφανιστούμε μόνο από το κρύο, ελλείψει Φυσικού Αερίου και ζέστης αλλά λόγω μοιρασιάς μας σε "δεξιά & αριστερά μαγαζιά" ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου