Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Δηλώσεις δημάρχου Γορτυνίας Στάθη Κούλη, Μηχανικού Γιώργου Μακρή, Γιάννη Τζώρτζη ε.α. στρ/γού της ΕΛΑΣ κ.ά.


 Στάθης Κούλης, δήμαρχος Γορτυνίας : καταδικάζεται κάθε ενέργεια σαν αυτή

που προέβησαν οι παρ'  ολίγο δολοφόνοι του Γιώργου Κανελλάκη. Τέτοιες ενέργειες είναι ανεπίτρεπτες και καταδικαστέες από όλους μας.

 

 Γιώργος Μακρής, πολιτικός μηχανικός : εγώ γι αυτούς δεν θα πάω φυλακή.

 

 Γιάννης Τζώρτζης ε.α. στρατηγός της ΕΛΑΣ : είναι ήδη καταδικασμένοι στη συνείδηση όλου του κόσμου.


 Παναγιώτης Μπαχός, ιερέας : αυτό που έκαναν είναι απαράδεκτο και απίστευτο.


 .............. (το κρατάμε για έκπληξη) : Γιώργη μπορεί να είναι πρώτα μου ξαδέλφια, αλλά μη τους λυπηθείς. Είναι αλήτες. Τσάκισέ τους. 

 

  .............. (το κρατάμε για έκπληξη) : ο ένας τους είναι έξω με αναστολή και για ο άλλος έχει ανάλογα ντράβαλα με τη Δικαιοσύνη στην Τρίπολη.


 .............. (το κρατάμε για έκπληξη) : ο πατέρας μου σου είχε πει ότι τον τάιζε και τον πότιζε κι αυτός δεν γύρισε να πει ένα γεια σου γέροντα. Τέτοιοι είναι.

 

  .............. (το κρατάμε για έκπληξη) : έτσι άτιμα και άνανδρα παρά λίγο να σκοτώσουν και τον Χρήστο, το άλλο το παλικάρι στα στενά του Άι Γιώργη, πυροβόλησαν το σπίτι του Σωκράτη, κτύπησαν τον ετοιμοθάνατο (από καρκίνο) Νίκο.

 

  .............. (το κρατάμε για έκπληξη) : γιε μου τα ίδια έκαναν πάππου προς πάππου.


  .............. (το κρατάμε για έκπληξη) : σου έχω 7 φωτογραφίες με κατασκευές τους. Και οι 7 κολυμπάνε στις παρανομίες. Και έτσι κρατάνε τον κόσμο που φοβάται πως αν μιλήσει θα τους πάρει η μπάλα της πολεοδομίας και τους ιδιοκτήτες των κατασκευών.


  .............. (το κρατάμε για έκπληξη) : εξακολουθούν και απειλούν και τραμπουκίζουν. Και νομίζουν ότι με τα κεράσματα θα τους ξεχάσουμε ή ότι έπιασαν από ΜΕΓΑλο σβέρκο.


  .............. (το κρατάμε για έκπληξη) : του έλεγα να το γκρεμίσει για να μην έχω προβλήματα και αυτός αρνιόταν μόνο και μόνο για να περάσει το δικό του.


  .............. (το κρατάμε για έκπληξη) : δεν είναι άξιοι ούτε να περνάνε έξω από το σπίτι σου. Ο παππούς σου τους ήξερε.


gkanellakis.blogspot.com

 

Συνεχίζεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου