Σε συνέχεια του Γιατί υπάρχει τόση ακρίβεια ; ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ! διάβασα Κίτσο μου σήμερα στο έγκριτο in gr πως οι αγρότες (εκείνοι που κατέκλεψαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και οι άλλοι) θα γεμίσουν τάλαντα τις τσέπες τους, λόγω του Χρηματιστήριο Ενέργειας.
Δηλαδή εκείνου που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και εκμεταλλεύεται στο έπακρο η Ν.Δ. και προκάλεσε εκτόξευση της τιμής του ρεύματος από τα 6-7 cents την κιλοβατώρα, στα 15-20 cents.
Μετά από 10 φορές διάβασμα του τίτλου για να χωνέψω όσα διάβαζα, και αφού παρατήρησα ότι η στήλη και το άρθρο του in gr είναι powered (δηλαδή χρηματοδοτημένη) από την ΔΕΗ, δεν άντεξα και κατουρήθηκα από τα γέλια, μένοντας με την απορία «σε ποιους απευθύνεστε ρε παιδιά ;» Στον κόσμο που του καίγεται, που
εξαφανίζεται ο μισθός του και η σύνταξη του τις πρώτες 10-15 ημέρες από τότε που εισπράττει ή στους βουλευτές των καθεστωτικών κομμάτων ;
Παιδιά κόψτε λίγο με τα παραμύθια των δελτίων τύπου, διότι στο τέλος θα καταντήστε εφημερίδα ΑΥΓΗ που την διαβάζουν μόνο οι της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλαδή καμία 50αριά άνθρωποι.
Μνήμων
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου