Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τράπεζες, sites, πασοκίλα και παραδικαστικό πειραιά (φλου)

... επιτέλους δείχνει να πιάνουν τόπο η "κόπωση και ο κάματος" της προσπάθειας του "πρωθυπουργού" για την σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης (Σύριζα, ΑνΕλ, Ν.Δ., Πασοκ, Ποτάμι) μετά την επικείμενη (ξανάαααά) ανακεφαλαίωση των τραπεζών.
Συνάντηση Τσίπρα με την ένωση ... Ελληνικών τραπεζών την 22-7-2015
Μιας και έτυχε να ακούσω (και "ακούω" πολλά) τον Γ.Γ. του υπουργείου για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Γιώργο Βασιλειάδη, μιλώντας στο «Κόκκινο» και τον Στάθη Σχινά για δάνεια που δεν έπρεπε να έχουν δοθεί ποτέ http://www.stokokkino.gr/details.php?id=1000000000013595

Όμως με την ευκαιρία μου έστειλε ένας φίλος-συνάδελφος μια απορία του και την μεταφέρω. Πως γίνεται στο άρθρο του "αχόρταγος" που έχει αναδημοσιεύσει άρθρο από το "press-gr" να φαίνεται ένα κείμενο και τίτλο : "Καλείται ο πρόεδρος της Τρ. Αττικής για τα δάνεια στα κόμματα. Προς άσκηση διώξεων..."
κλικ για μεγέθυνση
http://www.axortagos.gr/kaleitai-proedros-tis-attikis-gia-daneia-sta-kommata-pros-aski.html
άρθρο που που το ίδιο -επίσης- εμφανίζεται και στο "inewsgr"
κλικ για μεγέθυνση
http://www.inewsgr.com/61/kaleitai-o--proedros-tis-tr--attikis-gia-ta-daneia-sta-kommata-pros-askisi-dioxeon.htm
και να έχει "πηγή" αλλά ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΌ ΤΟ ... πρωτότυπο του "press-gr" όπου δεν
υπάρχει ΚΑΜΙΑ αναφορά σε ονόματα τράπεζα ;;;;
κλικ για μεγέθυνση
http://www.press-gr.com/2012/05/blog-post_8463.html

Ρε, λες να έπεσε καμία "παρέμβαση" και να αλλάχτηκε το κείμενο στο "press-gr" ;;;

Ας είναι καλά ο άνθρωπος όμως για να συνεχίσει τις (ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΤΟΥ) αγαθοεργίες  (ελεημοσύνες) του με τον ΠΑΣΟΚΟ Αντωνόπουλο βλέπε, θυμήσου και μάθε ... κάτι εδώ : http://gkanellakis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_24.html προς την Ιερά Μητρόπολη του Ν. Ηρακλείου και τον σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=708880

Του μητροπολίτη Γαβριήλ που ήταν δεξί χέρι του Ιερώνυμου, καθηγητή στο κολέγιο Αθηνών (βλέπε εδώ : http://www.parapolitika.gr/article/126305/gavriil-enas-ierarhis-daskalos ) και εκπαιδευτικός (στο κολέγιο) των παιδιών  των Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Λαλιώτη, του γιου του Πέτρου Ευθυμίου, του γιου της Άννας Διαμαντοπούλου, της κόρης του Γιώργου Παπανδρέου, όπως και του μικρότερου γιου του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Ήταν επίσης και πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής επί Χριστόδουλου, ενώ έχει διατελέσει συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο γραφείο της (βαθέως πασόκας) Άννας Διαμαντοπούλου. (βλέπε εδώ : http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/o-agnwstos-mexri-xthes-mitropolitis-gabriil) Δες το άρθρο με τον υπέροχο τίτλο : "Ο άγνωστος μέχρι χθες Μητροπολίτης Γαβριήλ" και τον πιο υπέροχο υπότιτλο : "Ποιος είναι ο 38χρονος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας που κατάφερε να ενώσει τη δεξιά και την αριστερά του Κυρίου".


 Ευλόγησον δέσποτα (την πασοκίασή σου).

Υ.γ. Θα επιστρέψω με ηχητικά soon  (λαμόγιο ... αγγλομαθή). Μέχρι τότε, ένας "φλου".



-----------------------------------
Μιας και έχω λίγο ακόμη μελάνι, ας προσθέσω και κάτι ακόμη. Ξεκάρφωτο ! Για το ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ στα τέλη του 2007.


Συγκεκριμένα, με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, εκτός από την Αντωνία Ηλία, τον Ι. Γιοσάκη και τον Σάκη Κεχαγιόγλου, παραπέμπονται να δικαστούν οι πρώην δικαστές Παναγιώτα Τσέβη, Νικόλαος Ποταμιάνος, Αννα Κοροβέσση, Ασπασία Μπαστά, Αναστάσιος Σάββας, Γεράσιμος Διονυσάτος, ο εισαγγελέας Νικόλαος Αθανασόπουλος, οι δικηγόροι Νικόλας Εμμανουηλίδης, Γιώργος Νικολακόπουλος, Νεκτάριος Αθανασόπουλος, Μαρία Βραχά, Σταυρούλα  Ψύρρα, Ιωάννα Κοσυβάκη, Μαρία Σφέτσου, οι δικαστικοί υπάλληλοι Αθανάσιος Καλαμάρας και Αναστάσιος Καρατζάς, ο  πρώην στρατιωτικός γιατρός Εμμανουήλ Νιώτης, αλλά και η… αστρολόγος Ευαγγελία – Μελπωμένη Μολφέτα
http://www.protothema.gr/greece/article/473/sto-akroathrio-to-paradikastiko/ 

Επιστρέφω ... 

upd TO ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΥΡΟ και κυριολεκτικά ΜΑΧΗΤΙΚΟ lobbystas.gr στην αναδημοσίευση του ανωτέρω, κάτι αναφέρει για MI6, ή (M16 ...). Tι να εννοεί άραγε ; Μιας και, όταν λέει κάτι αυτή η πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ σελίδα, ΠΟΤΕ δε μιλάει στην τύχη !
Κάνε κλικ για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου