Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Σας ευχόμαστε να μη το σκεφτείτε καν !

Διαβάστε συμπατριώτες τι πάνε να περάσουν ! Διαβάστε ενόσω θα είστε καθιστοί και ξαναδιαβάστε μιας και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας !!!
Έχουν βάλει σε "διαβούλευση" το θέμα : φύτεψε δήμαρχε στην περιοχή που έχεις εκλεγεί ραδιενεργά απόβλητα και πάρε ανταμοιβή !!!
Αναλυτικότερα και πιο συγκεκριμένα, στην σελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει αναρτηθεί (μεταξύ των άλλων) για διαβούλευση το κάτωθι : 

Άρθρο 22
Αντισταθμιστικά οφέλη
Αντισταθμιστικά οφέλη παρέχονται στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης α’ βαθμού της περιοχής
στην οποία θα δημιουργηθεί εγκατάσταση διάθεσης ραδιενεργών αποβλήτων. Τα αντισταθμιστικά οφέλη έχουν κοινωνικό, οικονομικό, αναπτυξιακό, περιβαλλοντικό, πολιτιστικό, ή άλλο χαρακτήρα, ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής. Ο αρμόδιος για την ΕΕΑΕ υπουργός συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης  για τη μορφή και το ύψος των αντισταθμιστικών οφελών, τα οποία καθορίζονται με κοινή απόφαση του αρμόδιου για την ΕΕΑΕ υπουργού και των καθ’ ύλην αρμόδιων υπουργών.
κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση
 βλέπε : http://www.opengov.gr/ypepth/?p=2574#comments

Πατριώτες, συμπατριώτες, κάτω από το κείμενο του ανωτέρω δεσμού, υπάρχει χώρος και δυνατότητα να γράψετε σχόλια. Φροντίστε το ... ! μιας και έχουμε ΜΟΝΟ 1 ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ !!!

Τονίζω πως : ο κυριολεκτικά ανώμαλος νους (που 99,9% είναι εντολή των ξένων ναζιστών της Ε.Ε.) που σκέφτηκε να καταθέσει -έστω για συζήτηση- θέμα : δέξου να φυτευτούν ραδιενεργά απόβλητα (άλλων χωρών) και εσύ Δήμε θα έχεις το "κάτι τις σου στο Δήμο", είναι πέραν κάθε νοσηρής φαντασίας.
Όπως το ίδιο θα είναι και όποιος Δήμαρχος δεχθεί ΕΣΤΩ να συζητήσει κάτι συναφές.


Για να μη χορέψουμε ... συρτάκι όλοι παρέα, φροντίστε να τους στείλετε από εκεί που ήλθαν όποιοι -ΈΣΤΩ- δεχθούν να το συζητήσουν !




upd. Στα δεξιά της σελίδας της διαβούλευσης, όπου αναφέρει σε ροζ παράθυρο : "σχετικό υλικό", κάνοντας κλικ επάνω στο "Προεδρικό διάταγμα" και πηγαίνοντας στην τελευταία σελίδα του, βλέπουμε ποιοι έχουν συνυπογράψει το "άνοιγμα της ... συζήτησης" αυτής, από την οποία αντιλαμβανόμαστε όλοι (συνεκτιμώντας και τις αναφερόμενες "οδηγίες" των πρώτων αράδων του κειμένου, που αναφέρουν νόμους και οδηγίες από το 1983 μέχρι και προ 3 μηνών) το τι συνέβη και πως πόντισαν ανοικτά της Κρήτης βαρέλια με ραδιενεργά κατάλοιπα, προ μηνών !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου