Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Οδύνη. Έφυγε ο Αλέκος του Τσουκάτου, του Σημίτη και της τράπεζας. Θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του η τράπεζα Αττικής ;

Θεέ μου, μας πήρες το καλύτερο παιδί,
αλλά μας έμειναν ο Καμίνης και ο Γαμβρίλης
(και ο κινέζος επενδυτής)

Με βαθύτατη θλίψη μάθαμε ότι χθες αναχώρησε για άλλη διάσταση ο βαθύτατα ΠΑΣΟΚος Αλέξανδρος (Αλέκος για τους φίλους του) Πουλαρίκας.

Ο αρχισυνδικαλιστής της ΟΤΟΕ Πουλαρίκας που αφού τα έσπασε με τον Κωστόπουλο της Alpha bank (τότε τράπεζας Πίστεως), 

  • άνοιξε δική του χρηματιστηριακή επιχειρησάρα, την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΧΕΠΕΥ (αναλυτικά θυμόμαστε από εδώ) με αρχικό κεφάλαιο 3.000.000 € (σημ από τον υπογράφοντα : πολλά τα λεφτά Άρη), 
  • ανέλαβε και την Attica Finance μπαίνοντας στο εταιρικό της με 45% (το 2010) μέσω της εισόδου της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΕΠΕΥ (του Πουλαρίκα) στο
    εταιρικό κεφάλαιο της Finance (μπαγάσα Γαμβρίλη, τις καλύτερες συμφωνίες είχες κλείσει, πριν εξαϋλωθούν εκείνα τα 2 δισ. € από το μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας Αττικής, στην οποία ήσουν πρόεδρος)
     
    Κι όλα αυτά εν΄ όσο  η κινέζικη εταιρεία SUMEC που θα έκανε σημαντικότατες μπίζζζνες το 2013 με την Ελλάδα, ποσού 200 εκατ € (αρχικά), υπέγραψε με τον Πουλαρίκα και έναν κινέζο, στο υπουργείο εσωτερικών (βλέπε εδώ).

    Θεέ μου, δώσε μας δύναμη να αντέξουμε κι αυτό το κακό που μας βρήκε, τώρα που εκτός από τα δάση, το Σύνταγμα, τον Λιγνάδη, την Πελώνη και τον Μίχαλο, χάσαμε και τον Αλέκο μας. 

    Ανδρέα, οι κλαδικές ζητούν να προσέχεις τον Αλέκο

    Καλό ταξίδι σύντροφε Αλέκο και είθε να συναντηθούμε ξανά σε κάποια κλαδική του ΠΑΣΟΚ, τ' ουρανού. Και να ξέρεις ότι βάλαμε όλα μας τα μέλη να ζητήσουν στον Αντρέα, να σε έχει κοντά του. Να σε προσέχει.
     
    Μέχρι τότε, θα παρηγορηθούμε και θα σε μοιρολογάμε με τον σύντροφο Μπένο και τον Λοβέρδο.



    Για την κλαδική κάτω Γκαρτσιγκαντζούλας 
    Βασίλης  - Μαρθα και Κάρολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου