Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Τα σκουπίδια της Ελλάδος (κι όχι μόνο)

 "Δεν υπήρξε χώρα που να μπήκε το IMF (ΔΝΤ : διεθνές νομισματικό ταμείο) και να μην εκτοξεύθηκαν η πορνεία, ο τζόγος, η τοκογλυφία και ο κοινωνικός ξεπεσμός".

 

upd. Αυτή η κοινωνική παράμετρος είναι διεθνώς καταγεγραμμένη και αποτυπωμένη σε ιστορικά βιβλία.  

Εκτός από εκείνα της Ελλάδος όπου τα παιδιά των Μνημονίων (όσα γεννήθηκαν από το 2010 και μετά) δε γνωρίζουν πως όσα γίνονται στην χώρα τους, δεν είναι πρωτότυπα αφού έχουν ξαναγίνει σε Λετονία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Ισημερινό, Αϊτή, Ρουάντα, Νίγηρα, αλλά και Ρωσία, Βρετανία, Τουρκία, Μεξικό, Σερβία, Βραζιλία, Αργεντινή, Ισλανδία (που τους πέταξε έξω φυλακίζοντας τραπεζίτες) και άλλες πολλές.


Παράλληλα δεν υπήρξε χώρα που να μπήκε το IMF και να μην είχε προετοιμάσει

το έδαφος από πολύ πιο πριν, βρίσκοντας και προωθώντας ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ πολιτικούς, ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ καναλάρχες και δημοσιογράφους, ΔΙΚΑ ΤΟΥ ... ΠΡΟΤΥΠΑ κοινωνικής αποχαύνωσης, όπως είναι εκείνα των σκουπιδιών των τηλεοπτικών realities.


  • Οι πουτάνες βαφτίστηκαν μοντέλα, 
  • οι αλήτες δημοσιογράφοι, 
  • οι άεργοι πολιτικοί, 
  • οι μαφιόζοι τοκογλύφοι τραπεζίτες
  • ο ωχαδερφισμός τάξη και  
  • η σκέψη τρομοκρατία, φασισμός συντηρητισμός.


Συχνά τον τελευταίο καιρό διαπιστώνουμε το "σοκ" που προκαλείται στην ελληνική κοινωνία όταν συλλαμβάνεται κάποια "μοντέλα" που μετέφερε και πούλαγε ναρκωτικά. 

Συχνά διαπιστώνουμε το σοκ που απορρέει στην κοινωνία από τη σύλληψη μπάτσου, που ως πάρεργο έκανε τον αχθοφόρο και τον διακινητή ναρκοεμπόρων ή ακόμη και τη σύλληψη "καθηγητών" που απαιτούσαν "κοκό" από τις φοιτήτριες τους, αν εκείνες ήθελαν να περάσουν το μάθημά του. 

 

διαφήμιση που περιφέρεται στις ΗΠΑ, δανεισμένη από εδώ

Βέβαια δε θα πρέπει να λησμονηθούν και οι περιπτώσεις σκατόψυχων "δασκάλων" που ασελγούσαν σε ανήλικα κοριτσάκια και γενικότερα σε παιδάκια, ή ψυχασθενών (όπως είναι όλοι τους) των ΜΑΤ που επιτίθενται σε κάθε τι που κινείται, αναπνέει ή και όχι (όπως στην πρόσφατη επίθεση και καταστροφή τζαμαρίας μαγαζιού από "άντρα" των ΜΑΤ).

 

Για το τέλος άφησα τις "πρόσχαρα αναφερόμενες ως γυναικοκτονίες" από επίσης ... "άντρες" που στην πραγματικότητα υποβαθμίζουν την υπόσταση της γυναίκας ως Άνθρωπο, κατατάσσοντάς την ως "γυναίκα" κι όχι ως άνθρωπο ...

Όπως ευτελίζουν και οι κάθε λογής ψυχασθενείς χαπάκηδες "ξιαρχό" την ανθρώπινη υπόσταση.

 

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν ΣΕ ΟΛΕΣ τις χώρες που μπήκε το IMF ! ΣΕ ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως ! 

 

Και στην Ελλάδα το IMF δεν έφυγε όπως έλεγαν τα συριζόπανα που βάφτισαν ως "επιτροπεία" την εδώ παραμονή των τεράτων του ΔΝΤ. Της επιτροπείας που, για να κλάσουν οι 300 της ... Βο(υ)λής, θα πρέπει να πάρουν άδεια από τ' αφεντικά τους (τους "δανειστές").

 

Η πρόκληση τρόμου (σημ Μνήμονα : με εκφράσεις όπως "τα επιτόκια δανεισμού εκτοξεύτηκαν", "τα cds είναι σε δυσθεώρητα επίπεδα" ή και "επιβαρυμένη η κατάσταση από τον covid", "κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα" κλπ) :  στις μάζες μέσω των ερτζιανών και των τηλεοπτικών συχνοτήτων είναι αναγκαία για τα κτήνη έτσι ώστε η πουτανιά, η παλιανθρωπιά, η ληστεία δημόσιας περιουσίας και Η ΔΙΑΛΥΣΗ της Επικράτειας και του Λαού, να είναι οριστική.


Μνήμων

 

Υγ  : όχι δεν ξέχασα τους φακελάκηδες ... γιατρούς που έγιναν πανόπτες της ανθρωπότητας, μαζί με τους απατεώνες των τραπεζών και τους "θεσμούς" που ονόμασε ο Τσίπρας τους τοκογλύφους της τρόικας.

Αλήθεια πολιτικέ αλήτη και πουλημένε πράκτορα Τσίπρα, με ποιο ... τρόπο σου ανάθεσε ο Αλαβάνος τη συνάσπιση, την οργάνωση του κάθε άπατρη και του κάθε τιποτένιου ή του κάθε ηλίθιου αυτής της χώρας ; 

 

Συνεχίζεται.

 

Επιμύθιο Μνήμονα : άλλη στιγμή θα ασχοληθούμε πιο επισταμένα  με τον ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. σto παιχνίδι που ονομάζεται "κοινωνική συνοχή και κοινωνική μηχανική". Όπως και με τις "μανάδες" που φτιασιδιώνουν τις ανήλικες κόρες τους ως να είναι ...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου