Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Στρατηγός Γιώργος Βακλατζής. Είναι ωραίο να καμαρώνεις για τους Φίλους σου

Upd. Οι Αγγλοσάξωνες έχουν έχουν ένα ρητό, το "let's rock & roll". Μπορεί στα αυτιά, στα μάτια και στα μυαλά απαίδευτων, άξεστων και αθλίων αυτή η ρήση να φαντάζει ως κάτι που αποτελεί μια απλή κουβέντα, στην πραγματικότητα όμως περιγράφει το Ελληνικό ρητό "όποιος περπατεί μυρίζει κι κάθεται βρωμάει". 
 
Κι ο Γιώργος Βακλατζής, ο Στρατηγός Γιώργος Βακλατζής, είναι από τους ανθρώπους που περπάτησαν και κυρίως, που θα συνεχίσουν να περπατούν επαγγελματικά και Πολιτικά με άξια και σταθερά Πατριωτικά βήματα.

 

Όπως και ο Γιάννης Τζώρτζης. Ο άλλος αγαπημένος και Φίλος Στρατηγός, ο εξίσου Άξιος και ακέραιος Στρατηγός Γιάννης Τζώρτζης, αποτελεί επίσης παράδειγμα προς μίμηση, αλλά δεν είναι της παρούσης να

κάνω αναφορά σ' εκείνον.

 

Γιώργη που αποστρατεύτηκες προ ολίγων ημερών, όντας Διοικητής της ΣΣΑΣ, ξέρεις πως τα χρόνια μπορεί να περνάνε σαν το νερό, αλλά τα καλύτερα είναι εμπρός κι έτσι η αποστράτευσή σου αποτελεί αρχή μιας νέας πορείας. Εκείνη του Πολίτη. Στην οικογένεια σου. Στην Κοινωνία. Στην Πολιτεία πιθανόν (*).

 

1979. Από πίσω αριστερά προς εμπρός : Αντώνης Βαμβακάρης, Σωτήρης Νάνος,
Αριστοτέλης Χατζής, Γιώργος Βακλατζής, Γιώργος Κανελλάκης

 

Upd * Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και "σκέψεις" σε ... ορισμένους, η έννοια "Πολιτεία" στα κατά του Πλάτωνα Πολιτεία και όχι στα "όνειρα" (ορισμένων).


 Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου