Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ρωτήσαμε την τεχνητή νοημοσύνη της Microsoft με ποιο τρόπο μπορεί να επιτευχθεί ΑΜΚ στην Attica bank και ιδού απάντηση ...

Συνταγή ομελέτας και ΑΜΚ Attica bank από την ΤΝ.

 

 Αφού διαβάσαμε ότι μπούκαρε η ΤτΕ για έλεγχο στα τέρατα, συγνώμη στο κοράκι, συγνώμη ξανά, στην ... εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων και στην εισπρακτική της Attica bank (βλέπε εδώ : Διαχειριστικό έλεγχο στη «Θεά Άρτεμη» Ellington – Attica bank πραγματοποιεί η Επιθεώρηση της ΤτΕ.... σημεία και τέρατα), ζητήσαμε από την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) της Microsoft (MS)  να μας προτείνει μια συνταγή για ομελέτες και να μας απαντήσει για το τι μέλλει γενέσθαι με την νέα, νέα, νέα, ... νέα (σ.σ. 20 τα τελευταία χρόνια) Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Attica bank.



Ερώτηση μας : Με ποιο τρόπο μπορεί να επιτευχθεί μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Attica bank ;

Απάντηση της ΤΝ της MS : Μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Attica bank
μπορεί να επιτευχθεί με την έκδοση νέων μετοχών με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων. 
Η Attica bank έχει προγραμματίσει μια τέτοια αύξηση κατά ποσό έως 240 εκατ. ευρώ, αλλά η διαδικασία έχει καθυστερήσει λόγω διαπραγματεύσεων με την Thrivest, μια αμερικανική επενδυτική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην αύξηση. 
Η συμμετοχή της Thrivest προϋποθέτει ένα πλάνο για την εκκαθάριση των κόκκινων δανείων, που φθάνουν τα 2,6 δισ. ευρώ. 
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αποτελεί μέρος του νέου επιχειρηματικού σχεδίου 2022-2025 της Attica bank, που στοχεύει στην επιστροφή της τράπεζας σε κερδοφορία.
 


Στο σημείο αυτό, λυπηθήκαμε την κακομοίρα την ΤΝ, την ευχαριστήσαμε για τη συνταγή ομελέτας και ΔΕΝ την ρωτήσαμε ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ του ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ λείπουν τα χαμένα 2,6 δισ. € στην Attica bank.
 


Υγ. η πρόταση της ΤΝ για συνταγή ομελέτας, ίσως να ενδιαφέρει κάποιες (άθλιες) ... νοικοκυρές της τραπεζικής κι έτσι την παραθέτουμε.
 

 

Συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου