Ενώ η Σαπφώ θεωρούνταν από τον Πλάτωνα, «σοφή και δέκατη Μούσα», ορισμένες σύγχρονες θιασώτριες της Σαπφούς ήταν τέρατα. Και όταν λέμε τέρατα, δεν εννοούμε τον χαρακτηρισμό του Στράβωνα για την Σαπφώ που την ονόμαζε ως «θαυμαστόν τέρας».
- ... ενώ είχα περάσει τα πάνδεινα από αυτή διότι δεν της καθόμουνα, κάποια στιγμή
επιχείρησε να μου δημιουργήσει πρόβλημα ακόμη και στην παραίτησή μου, μη κάνοντάς την δεκτή. Είχα σιχαθεί τα πάντα. Δεν έτρωγα από το άγχος, από την πίεση του αφόρητου στρές.Δεν είχα κανονική ζωή και γενικά ζούσα έναν εφιάλτη για πάρα πολλά χρόνια. Μέχρι που συνειδητά αποφάσισα να φύγω απ αυτό το περιωπές τραπεζικό ίδρυμα και από αυτή την περίοπτη (για τους τρίτους) θέση που είχα.
Και όλα αυτά επειδή το «δόντι» της ήταν ένας «μεγαλόσχημος νάνος της τραπεζικής».
Μάλιστα της είχα κάνει σαφές ότι δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας και η καθεμία στο κρεβάτι της. Το μόνο που ήθελα ήταν να εργαστώ και να ζήσω μια ανθρώπινη ζωή. Όμως εκείνη ανηλεώς, καθημερινά και σε μόνιμη βάση με μείωνε, με καταπίεζε αφόρητα και δεν δίσταζε να ...
Η Αγία Τράπεζα
Σχόλιο 1 : Και να δεις που κάτι τέτοιοι ξεφτίλες, ψυχικά άρρωστοι, διανοητικά ανάπηροι και άτομα «ειδικών αναγκών στο κρεβάτι τους», στήριζαν και στηρίζουν κάθε λογής καρύδι από το κοινωνιοπαθές δυσαρμονικό σινάφι τους !
Σχόλιο 2 : η προσπάθεια να αγιοποιηθεί Η ΠΙΟ στρατόκαυλη τράπεζα στον ελλαδικό χώρο, μάλλον δεν θα βρει εύφορο έδαφος.
Συνεχίζεται
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου