Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Προς τους Μηχανικούς. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Ενημέρωση για κάτι που σας/μας αφορά. Ανοικτή επιστολή. Εξώδικη δήλωση.


Την 18η Ιουλίου του έτους 2020, εις Μηχανικός, αγαπητός φίλος και συναγωνιστής Μηχανικός, απέστειλε -εξ όσων γνωρίζουμε- σε πλειάδα Σωματείων των Μηχανικών, αλλά και αλλού, ηλεκτρονική επιστολή ζητώντας οικονομική συμμετοχή για την τον Δικαστικό του Αγώνα με τους απατεώνες της Attica bank.

 

Τότε συγκεκριμένα, σε τμήμα αυτής της ηλεκτρονικής του αλληλογραφίας, καταλήγοντας, ανάφερε (αυτολεξεί και χωρίς δικές μας διορθώσεις και αλλαγές) :

... μου
ΖΗΤΩ
ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ στην συγκεντρωση των Α[ΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ
ΧΡΗΜΑΤΩΝ
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ
ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ
ΓΙΑ ΝΑ  ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ
ΟΠΟΟ ΠΟΣΟ
ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ  ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΚΑΙ ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ
ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΝΑΝ ...

Έκτοτε, όσο κι αν προσπάθησε και επέμεινε ο Κανελλάκης στον αγαπημένο φίλο για να μάθει αν και ποίοι και με τι χρηματικό ποσά στήριξαν το αίτημα αυτό, 

α) απάντηση δεν έλαβε 

β) δεν έμαθε ουδέποτε ΑΝ δημιουργήθηκε ή ΑΝ χρησιμοποιήθηκε κάποιος τραπεζικός λογαριασμός γι αυτό τον σκοπό και 

γ) φθάσαμε στο σήμερα όπου -εκ των πραγμάτων- κρίνεται ότι πρέπει να σας ενημερώσουμε ανοικτά διότι  φθάσαμε στο σημείο όπου ο Κανελλάκης γίνεται αποδέκτης "εκφράσεων" και απειλών από "τρίτους" που δεν περιποιούν τιμή στην ιδιότητά τους.

 

Εμείς επιδεικνύοντας Καλή Πίστη και ελπίζοντας πως το προσφάτως εμφανισθέν ... "θέμα" οφείλεται σε άγνοια και αψυχολόγητη ενέργεια της στιγμής ή σε ατελή ή πλημμελή ενημέρωση ΕΝΟΣ, σταματάμε εδώ, όμως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επαγρυπνούμε και πως δεν θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη ΑΝ αυτό χρειαστεί.

 

Επιστάτης, Γιώργος Θ. Κανελλάκης, Μνήμων, Νέο Αίμα, Ε.Κ., Α.Γ., Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου