Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ο Κώστας Μακέδος, πρόεδρος της Attica bank και του Δημόσιου Ταμείου ΤΜΕΔΕ θα καθίσει στο εδώλιο, όπως ο Πετράκης, του Ταμείου τραπεζοϋπαλλήλων ;

Η Κρίση για το ΑΝ κάποιοι που επί ημερών τους εξαφανίστηκαν πάνω από 2 δισ. ευρώ σε μια κολοσσιαία απάτη, ανήκει στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ΟΧΙ σε ξέπλυμα από οικονομικά sites ...


Παραπομπή σε Δίκη του  Εμμ. Πετράκη (πρόεδρος του Δημόσιου Ταμείου ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ)
για την εξαφάνιση 55 εκ. €


Σύντομη αναφορά με γεγονότα για την μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα :

  1. Η τράπεζα Αττικής εξαφάνισε διαχρονικά από την εποχή (σ.Μνήμωνα: το 1999) που μπήκε στο εταιρικό της σχήμα το Δημόσιο Ταμείο Μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ - ΤΜΕΔΕ, ποσό που αγγίζει τα 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ.

  2. Όλα αυτά τα χρόνια (1999 έως σήμερα), είτε σε θέση προέδρου, είτε σε θέση αντιπροέδρου, είτε και στις δύο θέσεις, είτε ως και ως μέλη σε θέσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου, ήταν Μηχανικοί που ταυτόχρονα είχαν κορυφαίες θέσεις ΚΑΙ στο Δημόσιο Ταμείο (σ. Νέου Αίματος: Γαμβρίλης - Μακέδος).
    Τις περισσότερες χρονικές στιγμές, θέση προέδρου ή/και αντιπροέδρου της τράπεζας, είχαν Μηχανικοί, προεξαρχόντων των Γαμβρίλη και Μακέδου.

  3. Λόγω της τράπεζας Αττικής έγιναν "σουρωτήρι" ελεγκτικές διεργασίες ελεγκτικών και εποπτικών οίκων (ΤτΕ, KPMG, ΣΟΛ κλπ), διεργασίες που ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κληθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη για να κρίνει ΑΝ δεν έβλεπαν, ΑΝ δεν ήξεραν, ΑΝ δεν διαπίστωναν ατασθαλίες, οι της Attica bank.

  4. Όλα τα χρόνια της διασπάθισης Δημόσιου χρήματος και απάτης, υπήρχε ενορχηστρωμένη συγκάλυψη και σταγονίδια συμπαράστασης σ' αυτή την συγκάλυψη, που μόνο σε συμμορία παραπέμπει το σύνολο των πεπραχθέντων.

  5. Τις τελευταίες ώρες, σε οικονομικά sites όπως το bankinknews και το mononews (*) επιχειρείται εξωραϊσμός του αποχωρούντος προέδρου της Attica bank, Κώστα Μακέδου, που είναι και πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών ΤΜΕΔΕ

  6. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ για να κριθεί η αθωότητα -ή μη- του Κώστα Μακέδου, του Γιάννη Γαμβρίλη και των πέριξ αυτού/ών, είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη.

  7. Δηλαδή όπως ακριβώς γίνεται ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΈΣ που διανύουμε, στο ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, κατά του Εμμανουήλ Πετράκη που, επί ημερών του στη διοίκηση του Δημόσιου Ταμείου τραπεζοϋπαλλήλων, δόθηκαν ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ στην καταβόθρα της Attica bank, 55.000.000 ευρώ. Πολλώ μάλλον στους Γαμβρίλη και Μακέδο που εξαφάνισαν από το Δημόσιο Ταμείο που διοικούσαν/ούν επί σειρά ετών, ποσό άνω του 1.000.000.000 ευρώ.

  8. Οι Μηχανικοί του Δημόσιου Ταμείου ΤΜΕΔΕ και οι συνταξιούχοι του που επί τις ημέρες των Μνημονίων έως σήμερα απώλεσαν περί τα 3 δισ € σε PSI και σε ... επενδύσεις στην Attica bank, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να πάρουν θέση, όπως έκαναν οι συνταξιούχοι τραπεζοϋπάλληλοι με τον Πετράκη. Άλλως ας σιωπήσουν για πάντα, στη "λήθη του Μαβίλη".

  9. Αν οι Μηχανικοί χρειάζονται στοιχεία για στοιχειοθέτηση κατηγορητηρίων, εμείς έχουμε σωρούς και μάλιστα ΠΛΕΟΝ πολλά περισσότερα απ' ότι είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν και θα τους τα παραδώσουμε, αρκεί να ΜΗΝ γίνει το αίτημα από μονάδες αλλά από συντεταγμένη ομάδα τους (συνταξιούχοι, πολιτική ομάδα, ακόμη και πολυάριθμη ακτιβιστική τους οντότητα).


ΜΣΧ και μετά Τιμής


Μνήμων, Νέο Αίμα, Γιώργος Θ. Κανελλάκης


* υπόμνημα από επιχειρήσεις ξεπλύματος των ευθυνών του Κώστα Μακέδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου