Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Έλον Μάσκ: η Ελλάδα καταρρέει. Η ξεφτίλα του ελληναρά των κινητών, της πορνείας, του τζόγου, των νταβάδων και των χαπιών.

Το κακό δεν είναι πως οι άθλιοι είναι αριθμητικά περισσότεροι σ΄αυτή τη χώρα. Το κακό είναι πως έχουμε μείνει λίγοι και αδρανείς οι σκεπτόμενοι.

 Επιστάτης.
 
 
Είναι πραγματικά ξεφτιλιστικό για τους Έλληνες πολιτικούς, για τους Έλληνες ψηφοφόρους, για τους Έλληνες κατοίκους, να λέει την πραγματικότητα για την Ελλάδα, ο ΠΛΕΟΝ πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη, που ζει στην πίσω από εμάς πλευρά της Γης !

Αν είχαν ελάχιστη μπέσα ΚΑΙ ΟΙ 300 της Βουλής, μαζί με περιφερειάρχες, δημάρχους και κομματικούς ταγούς, θα έπρεπε - σήμερα - όχι μόνο να έχουν παραιτηθεί,
 
αλλά να έχουν αυτοεξοριστεί στην Γκάνα ...
 

 
Σύμφωνα με τον Έλον Μάσκ : "Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι ξαφνικοί και απροσδόκητοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται κατακόρυφα σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν πιθανολογούσαν προηγουμένως. 
 
Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης μεταξύ κατά τα άλλα υγιών νέων προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων να πέσει κατακόρυφα, καταγράφοντας το χαμηλότερο αριθμό γεννήσεων σε σχεδόν έναν αιώνα. Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» και μια «εθνική απειλή» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
".

Διασκεδαστικό στοιχείο αποτελεί ότι ορισμένα ενημερωτικά sites δεν πήραν χαμπάρι για την δήλωση του Μάσκ. Άλλα όμως το δημοσίευσαν αμέσως. 
 
Πρόταση blog : Δώστε επιδόματα και pass σε κάθε καρυδιάς καρύδι που μπουκάρει στη χώρα, αφήστε κάθε εγκληματία με ΑΦΜ (επιχειρηματίες τους λέμε στο ελλάντα) να κάνει ότι θέλει στις τιμές τροφίμων, φαρμάκων, καυσίμων κλπ, δώστε "οικονομική στήριξη" σε κάθε "κατασκευαστή" και όλα θα πάνε καλά. 
 
Διαβάστε τις δηλώσεις του Μάσκ σε όποιο site προτιμά η κομματική ηλίθια τοποθέτησή σας :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αν είμαστε ελεύθερη χώρα, με ελεύθερους ανθρώπους, έτσι θα μιλούσαμε κι εμείς. Όμως εδώ και εκατονταετίες, είμαστε ανελεύθεροι. 
 
 
Δείγμα Ελεύθερης χώρας ; Η Κίνα που έστειλε στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον Γερμανό καγκελάριο, μια αντιδήμαρχος της πόλης Τσονγκτσίνγ (πόλη που προσγειώθηκε το αεροπλάνο του). 
 
 
Επιστάτης 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου