Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Επικίνδυνα σχολικά ΔΗΜΟΣΙΑ σχολεία ; Ναι αμέ ! Γιατί όχι ; Ο ρόλος δημάρχων και τσανακογλυφτών παρατρεχάμενων (video)

Κρατικά Σχολικά κτίρια δίνονται ΔΩΡΕΑΝ σε ιδιώτες που πληρώνονται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους !

Την ίδια ώρα, οι μαθητές, επί 25 χρόνια, κάνουν μάθημα σε containers.

 

Δεν θα σας κουράσω.

Εν συντομία. 

Λίγο πριν εκπνεύσει η θητεία του Γιάννη Βούρου ως δημάρχου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, υπέγραψε ο Γιαννάρας, ο τέως πασόκος βουλευτής Γιαννάρας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Loverδο, Γιαννάρας Βούρος, ... απόφαση που δίνει "Γη και Ύδωρ" από την κρατική περιουσία, σε ιδιώτες.

 

Α φάση. Απόφαση δημάρχου Γιάννη Βούρου (που δίνει δωρεάν τα σχολικά κτίρια του Δήμου, στην conferance league) χωρίς να έχει λάβει υπογραφές από το Δ.Σ. του Δήμου

 Για την ακρίβεια η "απόφαση" του Βούρου αναφέρει “άνευ όρων παραχώρηση προσωπικού, εγκαταστάσεων, κτιρίων και εδαφών, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για την πόλη” (σ.σ. της Ν. Φιλ/φειας). Αναφέρεται (σε εισαγωγικά) "απόφαση δημάρχου Γιάννη Βούρου" διότι, ο Γιάννης ΔΕΝ συγκάλεσε Δ.Σ. στο Δήμο του. Πήρε όμως ένα χαρτί και μια σφραγίδα του Δήμου, και την υπέγραψε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ! 

Κάλλιστα θα πει κάποιος : σιγά το πράγμα ! και ο άλλος, ο Λουδοβίκος ο 14ος είχε πει :

l'etat ce moi (το κράτος είμαι εγώ) όμως, από το 1655 που το είχε πει ο Λουδοβίκος ο 14ος, μέχρι τώρα που το επανέλαβε ο ... νέος Λουδοβίκος (call me Βούρος) έχουν περάσει μερικά χρονάκια.


 

Β φάση. Απόφαση δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου (που νομιμοποιεί την ... απόφαση Βούρου)

 Ο νυν δήμαρχος Ν. Φιλ/φειας Γιάννης Τομπούλογλου, αυτός που μπήκε ως μπροστάρης στον πολιτικό σχηματισμό που διεκδικούσε την δημαρχία δεν είναι ο καθημερινός διπλανός μας πολίτης. 

Είναι ο αδελφός του Χάρη Τομπούλογλου, καταδικασμένου για  το «φακελάκι» των 25.000 ευρώ. Του Χάρη Τομπούγλου που ηγήθηκε επί σειρά μηνών της παράταξης που δημιούργησε ΚΑΙΙΙΙΙ ελάχιστες μέρες προ των εκλογών, αποχώρησε μιας και βαρύνεται με την κάθειρξη, βάζοντας μπροστά τον αδελφό του Γιάννη. 

Ο Χάρης που συμπεριέλαβε στο πολιτικό του σχηματισμό από αριβίστες και παντός καιρού και κόμματος "δεν πληρώνω" μέχρι ... δεν πληρώνομαι (εγώ ο Δήμος) που θα παραχωρήσουμε τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ για ανάγκες διοργάνωσης αγώνα του conferance League. Δηλαδή, θα παραχωρηθούν αμισθί !!! κρατικά τμήματα, σχολεία εν τω προκειμένω, σε ιδιώτες

ποιοι ψήφισαν στη Ν. Φιλαδέλφεια την παραχώρηση Δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες

 

Βέβαια, υπάρχει και προϊστορία με το θέμα της δωρεάν παραχώρησης ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας σε ιδιώτες, καθόσον, όπως ακούω, το γυμναστήριο ΔΗΜΟΣΙΟΥ σχολείου παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ σε αθλητικούς συλλόγους, που αμείβονται για τα μαθήματα που παραδίδουν στους αθλητές (ξιφασκίας και καράτε).


Γιατί το αναφέρω αυτό ; Διότι (σ.σ. εδώ γελάνε) με ... απόφαση του νυν δήμαρχου Ν.Φιλ/φειας Γιάννη Τομπούλογλου, πλέον των 17 που τον στήριξαν, "νομιμοποιήθηκε" η "απόφαση- προσφορά Βούρου". Απόφαση ΠΟΥ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ (σ.σ. Βούρο, ΠΑΣΟΚεμον, είσαι θεούλης ρε φίλε. Καταψήφισες αυτό που δημιούργησες).


Αυτά στο τριμπούρδελο, στο "καφενείο η ωραία ελλάς", στο τσιφλίκι του κάθε "γενικού γαμάω", του κάθε κολλητού του πολιτικού (λόγου χάρη : πολιτικός είναι και ο Αντώνης Σαμαράς), όπου 10 μεγαοεπιχειρηματίες γαμάνε και δέρνουν το σύμπαν, χιλιάδες λαμόγια κάνουν ότι γουστάρουν και εκατομμύρια σανοφάγοι τους ψηφίζουν και τους στηρίζουν. 

Στο τριμπούρδελο που δεν έχει σωσμό !


Υστερόγραφα :

1. Εφτά ώρες έκανα να στήσω το γαμημένο video που επισυνάπτεται και "κάποιοι" έθεσαν το θέμα να κατέβει διότι θα στεναχωρηθούν ... κάποιοι ; ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ, ρε ξεφτίλες ; 

Ας έκαναν καλά τη δουλίτσα τους οι καρεκλοκένταυροι δημόσιοι υπάλληλοι (που πληρώνονται με τα χρήματα "του γνωστού μαλάκα" (βλ. του Έλληνα φορολογούμενου, για να μην υπήρχαν τέτοιοι κίνδυνοι και θέματα.

2. Ρε, όλος ο κόσμος σας φτύνει κι εσείς νομίζετε ότι βρέχει. Σπάω το μυαλό μου να θυμηθώ για ποια τιποτένια μου αριβίστρια και παντός καιρού μου είπαν : δεν περνάνε οι μέρες της, περιμένοντας να γίνει δημαρχίνα στη θέση του δημάρχου. Όταν θυμηθώ το όνομά της σανοφάγοι μου, θα σας το πω. 

3. Θέλω να δω το ΚΚΕ τι θα κάνει, μιας και έχει εμπλακεί με ανθρώπους του. Θα φέρει το κορυφαίο αυτό θέμα αυθαιρεσίας στη Βουλή ;

4. Άρη Βασιλόπουλε, παλαιότερα δήμαρχε, αλήθεια πήγαν να σε φάνε δύο φορές ;

 

Υπόμνημα :

Εκπτώσεις σε Αρχές και σε Ιδανικά δεν χωράνε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου