Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Για να γίνει η Ελλάδα, Ελλάδα. Η σειρά σας τώρα !

Είναι δεδομένο πως σε μια δίκη πρέπει ο κατήγορος να αποδείξει πως έχει υποστεί - συμβεί κάτι κακό. Όχι να αποδείξει ο κατηγορούμενος πως δεν το έκανε. Έτσι λοιπόν και σήμερα, για δεύτερη φορά, αντιμετώπισα το "ο κατηγορούμενος δεν απέδειξε πως δεν το έπραξε".

Ίσως να είναι ευκαιρία να κατηγορηθώ πως έριξα εγώ το αεροπλάνο στις Γαλλικές Άλπεις. Δε θα μπορέσω (εκ νέου) να αποδείξω πως δεν το έκαμα και έτσι θα βρεθεί η ευκαιρία να να εκτελεστώ δις εις θάνατον και να γλυτώσουν μερικά λαμόγια από την επιμονή μου να μη γονατίζω.

Ίσως μάλιστα, εγώ να παρέλαβα το usb stick από τον παπακωνσταντίνου και να αφαίρεσα τα συγγενικά του ονόματα, ώστε να κατηγορηθεί αδίκως ο προαναφερόμενος. Ούτε αυτό θα μπορέσω να το αποδείξω πως δεν το έκαμα.

Απότοκο αυτών ; 12 μήνες φυλακή, με αναστολή και 2.000 ευρώ ποινή που βεβαιώθηκαν στην φορολογική μου μερίδα. Εύγε ! Άξιος ο μισθός και η επιστημοσύνη μερικών. Άξιο επίσης και το στασιό μπροστά σε Ιερές Εικόνες, που σε εμένα, τουλάχιστον, σημαίνουν πολλά. 

Ρωτώ όμως όταν οι γερμανοί επικαλούνται πως δεν μπορούμε να επέμβουμε στην δικαιοσύνη (στο αίτημα της χώρας για την έκδοση χριστοφοράκου) που στέκεται στον αντίποδα της ... επίσκεψης στο πρόσφατο παρελθόν της τρόικα στα δικαστήρια, υπάρχει κάποια έννοια συμβατού, Κοινωνικής Δικαιοσύνης, Ευνομίας και Ισονομίας ; Υπάρχει καμία Ισονομία όταν για να προσφύγεις στον Άρειο Πάγο θες ... μερικές χιλιάδες euro ;
Ή μήπως θα ήμουν "καλός" αν δεχόμουν την "προσφορά" σύμφωνα με την οποία, μετά θα έπρεπε να το βουλώσω ;

Ειδικά μάλιστα όταν τα θεατρικά δικηγορικά γραφεία του βαθέως ΠΑΣΟΚ δείχνουν σε κάθε τους σημείο 2 πράγματα : α) πόσο μένος έχει το βαθύτατο ΠΑΣΟΚ μαζί μου και β) πόσο τρομοκρατημένοι είναι για να μη βγουν θέματα ΒΑΘΥΤΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ στην επιφάνεια. 

Πως το πες αυτό Νίκο Φίλη του Σύριζα ; "Έχουμε μεγάλη σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα και με αυτά της φοροδιαφυγής" ;
Πως το πες αυτό Γιάνη Βαρουφάκη ; "Να είσαστε μαζί μας και στην ρήξη" ; 
Πως το πες αυτό Πάνο Καμμένε ; «Θα τους λιώσω… θα διερευνηθούν τα πάντα…" μιλώντας για τον λόγο που η Ελλάδα φαλίρισε ;
Ειδικά με εσένα στο τέλος, Πάνο Καμμένε, θα συμφωνήσω σε ένα αν μη τι άλλο. Δε φοβάμαι. Και εγώ και πολλοί ακόμη. Που πολλοί ξέρουν όσα ξέρω και περισσότεροι παραλαμβάνουν ότι ξέρω. Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δοσμένα όχι σε γερμανοτσολιάδες. Όχι σε πουλημένους, αλλά σε μετέχοντες στα κοινά και στο όραμα της Δημοκρατίας και της Αξιοκρατίας.

Και να λοιπόν. Και εδώ μια σειρά από ότι έχει κάνει ένας Πολίτης που στάθηκε ανέκαθεν απέναντι σε λαμόγια. 

Η σειρά σας τώρα ! Αν θέλετε να έχετε το περιθώριο να λέτε "συγκρουστήκαμε με κλέφτες, και απατεώνες και τους εξαφανίσαμε".
Και ξέρεις γιατί στο λέω Πατριώτη ; Μόνο και μόνο για να δείτε όλοι σας πως υπάρχει κόσμος, Πολίτες, που το παλεύουν. Σειρά σας τώρα !!!








Και αυτά είναι ΜΟΝΟ όσα ξέρουν ότι γνωρίζω. Υλικό υπάρχει πολύ. Πάρα πολύ. Διανεμημένο και διανεμόμενο συνεχώς. Υλικό που περιλαμβάνει λόγους που 860 εκ/ρια euro ... έγιναν, σκάρτα, 65 εκατομμύρια. 
Και μαζί με όλα, ... αρνητές να τα παραλάβουν, δημοσιογράφοι, κόμματα και ... (απο)κόμματα ...

Ξανά λοιπόν ! Είναι η σειρά σας τώρα !

Μη ζητώντας χάρη και χατήρι από κανένα, αλλά και μη γονατίζοντας και μη προσκυνώντας κανέναν κλέφτη, 
Γιώργος Θεοδώρου Κανελλάκης
Πλήρως πολιτικοποιημένος μέχρι το μεδούλι, αλλά όχι πολιτικάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου