Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η γνήσια Δικαιοσύνη και η Πατριωτική Πολιτική το ύστατο καταφύγιο


Ενόσω η Πολιτική είναι η τέχνη της συνύπαρξης, της γειτνίασης και της συμβίωσης Εθνών, περιοχών ή ακόμη και γειτόνων, οι "πολιτικοί και οι πολιτικές" τους κατήντησαν ως βρισιά την έννοια "Πολιτική". Όπως κατήντησαν και οι συνδικαλιστές τον Συνδικαλισμό και κάποιοι δικαστικοί την Δικαιοσύνη.
1-3-2015 αυτοκτόνησε 37χρονος στους Λειψούς
3-3-2015 αυτοκτονία 38χρονου στο Χαλάνδρι
5-3-2015 αυτοκτόνησε 81χρονος που του έκλεψαν την σύνταξη στην Κρήτη
15-3-2015 αυτοκτόνησε στην Αχαία 57χρονος, πρώην αντιδήμαρχος Σάμου
19-3-2015 αυτοκτόνησε 75χρονος στο Μαντούδι
27-3-2015 αυτοκτονία γνωστού 49χρονου πολιτικού μηχανικού στην Χαλκίδα

Αυτό δυστυχώς είναι το "δελτίο" του τελευταίου μήνα την ίδια ώρα που ο κόσμος δεν ξέρει που να σταθεί και να πατήσει από τον βομβαρδισμό αθλιοτήτων ... ευρωπαϊκών και ντόπιων ... συμμάχων, από μια συγκυβέρνηση που προσπαθεί να πατήσει σε δύο βάρκες (Ε.Ε. και Ελλάδα) ΕΝΩ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ με υπόσχεση και όρκο να υπηρετήσει τον Ελληνισμό, από
μια Ανώτατη Δικαιοσύνη που διέγνωσε ως "συνταγματική" την περικοπή των δώρων συνταξιούχων ΕΝΩ για τους δικούς της μισθούς ... ότι "κόπηκε" εκρίθη ΑΜΕΣΑ αντισυνταγματικό (από συναδέλφους τους) !!!

Όλα αυτά μαζί με την ουσιαστική αθώωση του καταστροφέα της Πατρίδας και του Ελληνισμού παπακωνσταντίνου, που καμάρωνε στο Α΄ μνημόνιο πως ότι συμβεί δεν θα ναι αναγκαία και συνταγματικό. Και μην ακούσω πως δε μπορεί να εμπλακεί κανείς στην Δικαιοσύνη μιας και η απάντησή μου θα αρχίσει με το "ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΣΗΣ και στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, όταν μεγάλα λαμογο-δικηγορικά γραφεία εμπλέκονται", συνεχίζοντας με διάφορα ! 
Σωστό το σχόλιο κάποιου στο ραδιόφωνο "αν σπάσω πινακίδα στον δρόμο, 3 έτη φυλακή, αν πειραχτεί stick, ελεύθερος και ουσιαστικά αθώος".

Κύριοι της Συγκυβέρνησης, γρηγορείτε ! Γρηγορείτε πολύ και τσακίστε ότι θάβει την Αξιοπρέπεια  και τον Ψυχισμό του Ελληνισμού μιας και, κάτι δεν έχετε αντιληφθεί προφανώς. Κάτι σας διαφεύγει και ο χρόνος μειώνεται με ταχείς ρυθμούς αναμένοντας "ok" από τραπεζοκράτες της Ευρωπαϊκής (ναζιστικής) ένωσης, αλλά και από τα "τερτίπια" αποστεωμένων και εκτός πραγματικότητας ντόπιων οργάνων ! Άλλως η Κρίση είναι κοντά. Τα συνεχιζόμενα χαράτσια του ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΦΙΑ κλπ, τα κανάλια παραπληροφόρησης, οι ... αδόκιμες κρίσεις της Δικαιοσύνης, θα φέρουν Κρίση !


"Κρίση γενική και αρχέγονος" στο περί Δικαίου αίσθημα που ουδόλως θέλετε Κύριοι να ομοιάζει με αυτή που περίγραφε ο Κωνσταντίνος Καβάφης.
Σημείωση : τα πασοκονού-δουλα να μην ευελπιστούν σε επάνοδό τους αν και εφόσον ...  Αυτοί, τελείωσαν δια παντός !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου