Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Κρατήστε το. Βαθύ ΠΑΣΟΚ, Κρατικό Χρήμα και συνέχεια.

Upd. Θυμάμαι τότε που ήμουν στο κορυφαίο "ψυγείο" της τράπεζας Αττικής, στην οδό Μαυρομιχάλη. Ναι στην τράπεζα Αττικής που με απέλυσε μετά από 13 μεταθέσεις - αποσπάσεις σε 15 μήνες, όπου όλες αυτές, ήταν επί τα χείρω.

Που με απέλυσε 4 μήνες πριν δικαστεί η αγωγή μου για βλαπτική μεταβολή, κατηγορώντας με πως είμαι blogger και πως την δυσφημώ και πως μπήκα στα προσωπικά δεδομένα του χρηστάρα μάραντου, καταπράσινου τότε (βλέπε μπένος - κουσελάς) δ/ντη λογιστηρίου της (τότε) που πήρε προαγωγή και έγινε δ/ντής οικονομικών υπηρεσιών την επομένη της απόλυσής μου. (Τώρα, κάτι ακούω για σύριζα ...)

Που έχει ως δικηγόρους της, αυτή και οι αιχμές της, τον τιτάνα του παλαιοπασοκικού κράτους, τον γιάννη ματζουράνη (γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, επί ανδρέα παπανδρέου) και τον νεοπασόκο νικόλα κανελλόπουλο (γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης μέχρι προ 1 1/2 μήνα και δεξί χέρι του αρχιπροδότη γιωργάκη παπανδρέου.

Θυμάμαι λοιπόν που καθόμουν στον όροφο, σε διπλανά γραφεία με την κόρη της αδελφής του άκη τσοχατζόπουλου,  την φίλη μου την Σταυρούλα (με "Σ" κεφαλαίο), με την κορίνα σαλεμή, α΄  ξαδέλφη του κώστα σκανδαλίδη (ρε κωστάκη, πότε δούλεψες μια έστω μέρα στη ζωή σου) και γυναίκα του βουλετή ΠΑΣΟΚ του χρήστου σμυρλή, που όταν δεν εξελέγη, πήρε θέση διευθυντή στο ΚΑΤ, μιας και ήταν οδοντίατρος. Θυμάμαι επίσης που μαζί σε δίπλα γραφείο, ήταν και η γωγώ, μια εκ των γραμματέων του παλαιοπασόκου κώστα γείτονα. Μπορώ να συνεχίσω την πρασινίλα, αλλά θα γίνει αηδιαστικά πράσινο το κείμενο.

Μιλάω λοιπόν για την τράπεζα όπου ο πρόεδρός της, ο γιάννης γαμβρίλης ήταν ομοτράπεζος του άκη και του σημίτη (ένας είναι ο σημίτης) καθώς και ο πρόεδρος εργαζομένων της, ο παλαιο-νεο-πασόκος (παντός πασοκικού καιρού) θανάσης σταθόπουλος (ή "μπεμπέτο" όπως μου χε πει ένας παιδικός του φίλος με εμπλοκή στο παραδικαστικό Πειραιά *), ομοτράπεζος και αυτός του άκη, ΞΕΧΝΑΓΑΝ πως η τράπεζα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ, αλλά ΚΡΑΤΙΚΗ μιας και, υπήρχε και υπάρχει με τα λεφτά των μηχανικών 51% (ΤΣΜΕΔΕ) που φορώντας κάσκα, σπάνε τα πόδια τους και τα ΙΧ τους σε εργοτάξια, ... για να μην έχουν σήμερα, ΟΥΤΕ ΜΙΑ !!!! 
Ξεχνούσαν επίσης πως τότε, πριν απολυθώ, η τράπεζα Αττικής, ήταν (και είναι)
πιο ΚΡΑΤΙΚΗ και από τις ... κρατικές, αφού συμμετείχε τότε, εκτός από το ΤΣΜΕΔΕ με 51% και το Τ.Τ. με 21% και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με 19,5%. Πιο Κρατική, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

Του σταθόπουλου που ανέλαβε, ουσιαστικά την ΔΗΣΚ, ( : πασοκίλα των τραπεζών) αφού ο βασικός - παλαιότερος της ΔΗΣΚ στην τράπεζα, ο γιάννης βαθειάς, έγινε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επί σημίτη που όταν έπαψε να είναι, επέστρεψε στην τράπεζα με τον βαθμό του διευθυντή. Μιας και είθισται οι πρόεδροι εργαζομένων να παίρνουν τον βαθμό του διευθυντή. Και τα έσοδα αυτού.
* Για το παραδικαστικό Πειραιά για το ΠΑΣΟΚ, για τα αλισβερίσια - νταβατζιλίκια με την κεντρική λαχαναγορά και τις λαϊκές, το τραπεζικό σύστημα, την πασοκίλα κλπ, θα επανέλθω μιας και έχω ιδία άποψη, γνώση και ηχητικά. Μοιρασμένα πλέον !

Κρατήστε και αυτό Πατριώτες :  Το παλαιό και νέο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.   και αυτό : Σεβαστοί Έλληνες και Κύριοι, αυτά συμβαίνουν στην Χώρα μου που έχει ταξιδέψει με συνημμένα, στα πέρατα της Γης.

Upd. Σύντομα, θα γίνει αντιληπτό πως οι ... νόμοι προστασίας προσωπικών δεδομένων, ουσιαστικά δημιουργήθηκαν για να λες : να εκεί κάτι δεν πάει καλά  και να πιάνουν εσένα :) Και ναι, δεν περίμενα να έχουν τα κότσια να ζητήσουν συγνώμη. Περίμενα όμως οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, να την τιμούν. Τέλος πάντων. Καμία στρέβλωση, ποτέ δεν ήταν παντοτινή. Όσους και αν εκμαύλιζαν, όσους και αν εκβίαζαν ... μερικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου