Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αν είναι κάτι που πρέπει να σε οργίζει είναι όταν σε θεωρούν ηλίθιο

Πάνε 40 χρόνια από την περίφημη "μεταπολίτευση". Δηλαδή από την πτώση (;;;) της χούντας και την ανάδειξη της "γενιάς του Πολυτεχνείου". Από τότε δηλαδή που κάποιος χρήστος παπουτσής (αυτός που μας γέμισε χημικά) έγινε από μηδενικό ... κάτι. Από τότε που κάποια δαμανάκη (χωρίς σχόλια) πέρασε από ότι θέση υπήρχε στην υφήλιο στο όνομα του "εδώ Πολυτεχνείο". Και αυτά ενόσω λίγοι ξέρουν το όνομα Μήτσος Παπαχρήστου (εκφωνητής του Πολυτεχνείου δεν πήρε ανταλλάγματα για ότι έκανε).

Μαζί τους και κάτι σκύβαλα σαν τον λαλιώτη, κωσατόπουλο και πολλούς ακόμη που αν και παρέμειναν νούμερα, (τι μηδέν, τι .. δέκα) τράφηκαν, έζησαν πλούτισαν και τελικά
διέλυσαν και εκμαύλισαν μια ολόκληρη φυλή, αμειβόμενοι από αυτούς τους ίδιους που διέλυαν. Τον Ελληνισμό. Δηλαδή, με απλά λόγια οι Έλληνες πλήρωναν τους δήμιους  τους για να εκτελεστούν από δαύτους. Πλήρωναν για να έχουν την Σημαία του Πολυτεχνείου οι παλιάνθρωποι του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία τους. Σ΄ αυτά τα γραφεία που που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια στην αγορά. Όπως χρωστάει και η Ν.Δούλα που ως γνήσια υποτακτική κάθεται πίσω από ένα σαμαρά, βορίδη, γεωργιάδη, καραγκούνη, βούλτεψη και από κάτι παλαιοκομματικά τζάκια που φτάνουν μέχρι τους "μέρτεν - ράλλη" κ.λπ.

Πατριώτες, το να έρχονται οι απόγονοι αυτών που διέλυσαν την Πατρίδα, που προσπαθούν ακόμη και σήμερα να εξαφανίσουν το Έθνος, που εκμαύλισαν τον Ελληνισμό, που καταπάτησαν Σύνταγμα, νόμους, ευνομία, πρόνοια, υγεία, που όρισαν δοτούς σε Δικαιοσύνη και σε καίριες διοικητικές θέσεις, που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να παροτρύνουν κάτι αληταράδες σκατόψυχους λέγοντας "γερούμ κράτα γερά" (αναφερόμενοι στον ναζιστή ντάιζελμπλουμ που -κατ'  αυτούς- πρέπει να συνεχίσει τον αφανισμό των Ελλήνων, είναι τουλάχιστον προκλητικό.
Μη σε αποπροσανατολίζει και μη σε φοβίζει το κάθε τέρας των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, μαζί με κάτι ΤΕΛΕΙΑ κ.λπ. με τις κινδυνολογίες του. Οι πουλημένοι σαμαράς, βενιζέλος, παπανδρέου, λοβέρδος, γεωργιάδης, βορίδης, στ θεοδωράκης και τόσοι άλλοι, πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της (πιο μαύρης) ιστορίας ... που έλεγε και εις εκ των καθ΄ ύλην αρμοδίων των σημερινών.

Κλείσε τα αυτιά σου όταν ακούς τηλεόραση μιας και είναι ΟΛΗ πουλημένη. Σκέψου, συνεργάσου και δραστηριοποιήσου με ομάδες της περιοχής σου, και κυρίως, μη σε πείσει κανείς αλήτης να σηκώσεις χέρι σε συνάνθρωπό σου.

Παράλληλα όμως πιέστε αφόρητα ΟΛΟΙ ΣΑΣ όσους ξέρετε, σε όποιες παρατάξεις ξέρετε για να κάνουν ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, άλλως να πάνε στο σπίτι τους. Δεν τοποθετήσαμε ακριβοπληρωμένους υπαλλήλους μας (βουλευτές - υπουργούς) για να μας πουλάνε ή για να ξεχρεώνουν τους τοκογλύφους, ούτε για να "υπακούν" στους ναζί της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Υ.γ. Μη ξεχνάς πως όλος και ξανά, ΟΛΟΣ ο κρατικός μηχανισμός, από τράπεζες - οργανισμούς και ΔΕΚΟ μέχρι και Δικαιοσύνη και ΜΜΕ, είναι στα χέρια των καταστροφέων της Χώρας. Αυτών που θέλουν να ξεχνάς εύκολα, να ψηφίζεις και να πεθαίνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου