Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Αυτό το κράτος δε το θέλουμε !

Upd. «Τρία χρόνια με είχε ορίσει το κράτος να παρακολουθώ το ζευγάρι και έχω κάνει τέσσερις ενστάσεις να γίνει άρση της κηδεμονίας και να παραμείνει το παιδί στη γιαγιά και τον παππού καθώς ο  πατέρας έπασχε από διπολική διαταραχή και η μητέρα το ήθελε ... όπως το ήθελε αφού, ήθελε να  μεγαλώνουν άλλοι, εκ του ασφαλούς και όποτε είναι επιλογή της να το βλέπει».

Στο ερώτημα γιατί δεν προχώρησε η άρση της κηδεμονίας,

η κ. Καλογεροπούλου (κοινωνική λειτουργός) απάντησε ότι ήταν θέμα του εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας.
 

Μιλάμε για την υπόθεση όπου το κτήνος πα-τέρας κατακρεούργησε και εξαφάνισε το πτώμα του άτυχου βρέφους που δυστυχώς έφερε στον κόσμο.
 
Κύριοι, κάθε στιγμή αποδεικνύεται πως αυτό το κράτος δε το θέλουμε. Κάθε στιγμή αποδεικνύεται πως ακρογωνιαίοι λίθοι της ευνομίας, του κράτους πρόνοιας και της ασφάλειας, δε λειτουργούν. Διαλύστε το λοιπόν και κτίστε κάτι νέο !

Μη κοιτάτε να το αναδιαρθρώστε χρησιμοποιώντας υλικά ανήμπορα και ίσως σαθρά μιας και το μόνο που θα πετύχετε είναι την διαιώνιση της κατήφειας, του πόνου, του ζόφου και αυτής της σαθρότητας. 


Πάψτε να πιστεύετε σε "ιερές αγελάδες" και στήστε κάτι πραγματικό και ισχυρό και όχι εθελόδουλο που λειτουργεί μόνο κατόπιν εντολών. Τολμήστε να γίνετε οι ρηξικέλευθοι που θα δημιουργήστε άμεσα και όχι οι διαχειριστές μιας κρίσης. Μιας κρίσης ιδεών, ανθρωπισμού, ασφάλειας, πρόνοιας, ευνομίας και Δικαιοσύνης.


Από την Εισαγγελία βγήκε προ ολίγου η εξής ανακοίνωση που διαψεύδει την καταγγελία της κ. Καλογεροπούλου και βρίσκεται εδώ. http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=1687329

Οι κρίσεις δικές σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου