Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο Θεός να μας κόβει μέρες & να δίνει χρόνια στους τραπεζίτες (ή, "το σύστημα δε χάνει" *)

Λοιπόν, άκου φιλαράκο. Από την Τετάρτη 22-7-2015 και μετά την ψήφιση του ... νόμου περί σύντομης απονομής δικαιοσύνης (λέμε τώρα), εσύ που έχεις πάρει δάνειο 50, 100, 200 χιλιάρικα, θα καταθέτεις φάκελο ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ μορφή, μέσω δικηγόρου, όπως αναλόγως θα κάνει και η τράπεζα. Ο Θεός να έχει καλά τους τραπεζίτες.
 
Το ίδιο θα γίνεται και στην περίπτωση κάποιου που έχει λάβει δάνειο, 10, 20, 30,

50, 150 εκατομμύρια euro. ΜΟΝΟ ΠΟΥ !!!! στην περίπτωση την δική σου, η τράπεζα θα έχει καταθέσει έναν υπέρπληρη φάκελο, ενώ στην άλλη περίπτωση, αυτού που έχει λάβει τα πολλά εκ/ρια, θα υπάρχουν κενά, ή/και ασάφειες από μέρους της τράπεζας.
Και στις δύο περιπτώσεις, Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ ΑΡΧΕΙΑ - ΦΑΚΕΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ και αντιστασιακούς διαμαρτυρόμενους ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ !!!! Μάρτυρες, δίκες, δικαστικές αίθουσες, διακοπές και ανακοπές πλειστηριασμών, αναιρέσεις, ΤΕΛΟΣ ! Και μετά θα σου γίνεται γνωστό -με mail- πως έχασες το σπίτι σου ή το χωράφι ή το ΙΧ σου και ανήκει στον ... Fritz ...

Εσύ λοιπόν, με τα μερικά χιλιάρικα δάνειο, θα χάνεις το σπίτι σου, το χωράφι, το ΙΧ κλπ (και μη σου πω πως θα χρωστάς ακόμη για 2-3 γενιές), ΕΝΩ ο άλλος, ο μάγκας, ο μόρτης ο ωραίος, με τα δάνεια εκατομμυρίων, θα κερδίζει λόγω ασάφειας την υπόθεση. Και μετά βεβαίως, θα πρέπει να μοιράσει τα δανεισμένα (και αγύριστα) σε ... διαφόρους, κρατώντας και κάτι για την πάρτι του.

Στα είπα καλά ; Τι δεν καταλαβαίνεις ; Μάθε μπαλίτσα ! Σεναριάκι ε ; Χμμμμ μπορεί ναι ; Μπααα. Στανταράκι και όχι σεναριάκι ! Σε κούρασα ε. Καλά. 
Κάτσε διάβασε καμία προφητεία τώρα, διάβασε και κάτι για τζιχαντιστές, πιες καμία μπυράκλα, κάπνισε και κανένα πούρο, τράβα κανένα μπάφο, διάβασε και για καμία ... σωτηρία που θα έλθει από τον Άλφα Κενταύρου ή το "ξανθό γένος" και ... χαλάρωσε. Για όλα φροντίζει ο herr schaeuble ..., ο πολιτικός σου και ο συνδικάλας του Σωματείου σου (όσο υπάρχει).
Κάνε εσύ αυτά και άσε τους μαλάκες που βγαίνουν και διαμαρτύρονται, ενόσω εσύ, είσαι σε βιτρίνες για φορεματάκια και για καφέ με τα κολλητάρια σου. Και άμα χάσουν ρε παιδί μου, κανένα μάτι, ακοή, φάνε και κανένα βράδυ μέσα για διατάραξη κοινής ησυχίας (;;;;), τι έγινε ; ΕΣΥ όλα καλά, αραχτός το caffe και στο bar, δες καμία σειρά που κατέβασες από το pc, γράψε και κάτι επαναστατικό στο facebook και τα blogs για να ξεδίνεις όταν νιώθεις λίγο μαχητικά οργισμένος ...
Μάλλον δεν έχεις πάρει πρέφα πως, ΟΤΙ δεν μπόρεσε να περάσει ο Παπανδρέου (με Καρατζαφέρη-Κουβέλη) από το πρώτο μνημόνιο-προαπαιτούμενο-μεσοπρόθεσμο, ούτε ο Σαμαράς (με Βενιζέλο) από το δεύτερο, τα περνάνε οι Τσίπρας - Καμμένος, αλλά, ... "πρώτη φορά αριστερά". Και μη σου κάνει εντύπωση, αν ο  Τσίπρας ηγείται κόμματος "ευρωπαϊστών" που θα έχει, απομεινάρια Σύριζα καθώς και απολειφάδια από ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ.
(*) ΧΑΝΕΙ, αρκεί να σηκώσεις το σαρκίο σου και να είσαι την Τετάρτη 22-7-2015, το απόγευμα, στο Σύνταγμα και να βροντοφωνάξεις, "θέλω την ζωή μου πίσω ρε και άμε τε από εδώ" !
Υ.γ. εσείς οι τραπεζοϋπάλληλοι ειδικά, για ποιον νομίζετε πως θεσπίζονται οι ομαδικές απολύσεις ; ΕΕΕΕΕΕ ; Γιααααα μαντέψτε να σας δω  ! Γατάκια !

1 σχόλιο:

  1. Στην Ελλάδα εάν δεν δούμε πρώτα δεν πιστεύουμε.Ακριβέστατη η προσέγγιση σου.Ήδη σε επίπεδο ομίλων εργάζονται συνολικά 90.000 υπάλληλοι.Για ποιούς χτυπάει η κουδούνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή