Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Γιώργο keep walking. Στέλνε αθλιότητες σαν την κατωτέρω σε απένταρους και άσε ήσυχους τους πλούσιους

Επιστολή της ΑΑΔΕ
Το ότι είναι αντισυνταγματική η ΑΑΔΕ σου Γιώργο Πιτσιλή, το ξέρουν μέχρι και οι συνδικάλες. Αυτοί που προσέφυγαν στο ΣτΕ για το "μαγαζάκι" σου που συγκεντρώνει ότι βρει μπροστά του και στο στέλνει στους μονίμως Ούνους γερμανάραδες και στους λοιπούς τοκογλύφους, που εκπροσωπείς τις εισπράξεις τους. 

Διάβασα πως σε πείραξε που το ΣτΕ μπλόκαρε οριστικά τους ελέγχους στα οικονομικά εχόντων, πέραν της 5ετίας, αποφασίζοντας πως δεν ελέγχονται οι καταθέσεις πριν το 2012.
Σε πείραξε τόσο πολύ Γώργαρε που δήλωσες : "είναι σίγουρο ότι η απόφαση θα μας βάλει σε ένα νέο κύκλο ανασχεδιασμού. Σε κάθε περίπτωση, σεβόμαστε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης".

Ότι έμεινε από την ΕΣΠΟ
Εσύ φίλτατε, μη παίρνεις χαμπάρι από τέτοια και συνέχισε να στέλνεις με τους γερμανοτσολιάδες σου, τους υπαλλήλους σου ήθελα να πω, που επικαλούνται ότι και οι ανάλογοι τους στην προηγούμενη Κατοχή ( : "την δουλειά μου κάνω και αν δεν την έκανα εγώ, θα την έκαναν άλλοι", όπως έλεγαν) επιστολές σαν αυτή στην κορυφή που μου στείλατε. Ξανά. 
Συνέχισε Γιώργαρε ότι έκανε και η ΕΣΠΟ, αλλά να θυμάσαι ότι, διαχρονικά, οι Κατοχές δε κρατούν για πάντα. Όσοι δε ξέρουν τι ήταν η ΕΣΠΟ ας ανατρέξουν εδώ.


____________________
Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

Άνεργος επί σχεδόν 7 έτη από τα (απολυμένα πλην ΕΝΟΣ) ΛΑΜΟΓΙΑ της Attica
bank (που είναι ΑΚΟΜΗ ελεύθερα μιας και η δικαιοσύνη είναι σε αγρανάπαυση).  

Y.γ. Γιώργαρε,  αναφορικά με την επιστολή που μου ξανά-στείλατε (βλέπε συνημμένη φωτο), συνεχίστε να στέλνετε (τέτοιες) σε απένταρους, από τους οποίους  ξέρετε τι θα πάρετε. Έτσι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου