Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

T-16. Κυριάκο, ας μιλήσουμε για διάφορες καταστάσεις στην Επικράτεια

Ανταλλάσσοντας απόψεις με τον μυστικοσύμβουλο μου
Πρώτα απ΄ όλα 
Κυριάκο, θέλω να μεταφέρω την αίσθηση και τα λεγόμενα του κόσμου, προς εσένα. 

"Με τις κτηνώδεις υποθέσεις Παππά και Παπαγγελόπουλου (σ.σ. παρακράτος παρακολουθήσεων και καθοδηγούμενης δικαιοσύνης), Γεροβασίλη και Ματθαιόπουλου (σ.σ. κτηνωδία στο Μάτι Αττικής, στα Κύθηρα και ποιος ξέρει που αλλού), δεν θα γίνει τίποτα. Μόνο ντόρος για το θεαθήναι, για να καλυφθεί ο νέος δανεισμός από τη ... σύμμαχο Ε.Ε. και τίποτα άλλο".
Αλήθεια Κυριάκο, αν σε ένα τόσης απλοϊκής σημασίας θέμα (όπως είναι το οικονομικό), οι ... σύμμαχοι Ολλανδοί, Αυστριακοί κλπ, έκλωθαν τα τσουκάλια επί εβδομάδες, πόσο άμεσα θα αποφασίσουν ότι θα πρέπει να βάλουν πλάτη σε ενδεχόμενο τσαμπουκά με τους Μογγόλους της Τουρκίας ;

Αυτά λέει ο κόσμος Κυριάκο, έχοντας κατά νου ότι σαφέστατα και χωρίς καμία αμφιβολία, κάθε διεθνιστικό Συριζόπανο που στηρίχτηκε στον κόσμο που προήλθε από το ΠΑΣΟΚ, σε μπαχαλάκηδες και σε gay parade, δεν έκανε το παραμικρό για την Ελλάδα και τον Λαό της, πέραν της απόπειρας να λιώσει κάθε αίσθηση Αξιοπρέπειας, Περηφάνιας, Ασφάλειας, Πατριωτισμού και  των μαζών. Όπως τότε με το Δημοψήφισμα, όπως τότε με το Σκοπιανό, όπως τότε με τους πλειστηριασμούς και τόσα άλλα.

Παράλληλα 
Κυριάκο, ο κόσμος σπάει πλάκα με τον Covid19 διότι :

Θάνατοι από ΟΛΕΣ τις αιτίες στην Ελλάδα
Στις 21 πρώτες εβδομάδες του 2020 = 53.619
Στις 21 πρώτες εβδομάδες του 2019 = 53.609

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (όταν υπάρχει), Η ΒΛΑΚΕΙΑ (ακατανίκητη δύναμη), Η «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΑΠΑΤΗ, ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
KAI OXI ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ
σύμφωνα και με τα έκτακτα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που παρουσίασε ο Κλεάνθης
Γρίβας, εδώ

πανηγυρισμοί φιλάθλων ΟΣΦΠ, χωρίς μάσκες και αποστάσεις
Κυριάκο, μη φορώντας ποτέ μου μάσκα, όπου κι αν βρίσκομαι, διαπιστώνω σε κάθε μου συζήτηση με όσους τις φορούν, ότι "υπακούν" μόνο και μόνο διότι φοβούνται το πρόστιμο. Όχι τον ... ιό. 

Αλήθεια Κυριάκο, όσοι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ, χωρίς μάσκες και αποστάσεις μεταξύ τους πανηγύρισαν προχθές, θα είναι σε 10-20 μέρες νεκροί ;

Τέλος, 
Κυριάκο,  πρέπει να θυμηθείς ότι, με υλικά που απέτυχαν (Γκερέκου και Θεοχάρης στον Τουρισμό, Χρυσοχοΐδης στο ΠΡΟ-ΠΟ) χαΐρι δε θα δεις, είτε διότι, οι υφιστάμενοι των προαναφερομένων, σπάνε πλάκα κάνοντας "δουλίτσες", είτε διότι επικρατεί πλήρες χάος και αυθαιρεσία σε ότι διαφεντεύουν, είτε διότι διάφοροι "σύμβουλοι" κάνουν ότι τους πουν οι εκδότες, μοιράζοντας εκατομμύρια σε ΜΜΕ, για να κρυφτεί η λαμπερή αλήθεια.

Κυριάκο, 
αυτά είχα να πω και έτερον ουδέν, πλην του μη σκεφτεί κανείς να κάνει win - win μοιρασιά στο Αιγαίο διότι τότε οι μάσκες θα πέσουν και θα αντικατασταθούν τα βρωμόπανα, με ιαχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου