Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

T-14. 50GB internet, απεριόριστος χρόνος ομιλίας και SMS, με 7,99 €

Τρέξτε να προλάβετε την προσφορά *

Καλοκαιρινές διακοπές και τα κινητά παίρνουν φωτιά. 
Πότε για ανάγνωση ειδήσεων, πότε για χάζεμα σε κουτσομπολιά και πότε για ποσταρίσματα στιγμιότυπων από όσα απολαμβάνουμε ή μας κάνουν εντύπωση. 
Όπως το κορμί της μπροστινής μας στην παραλία ... 

Σε αυτό το σημείο έρχεται πρώτη η γερμανική cosmote και με μια ομολογουμένως πανέμορφη διαφήμιση, προσφέρει στο αγοραστικό της κοινό απεριόριστα data, ομιλία και SMS (λες και τα χρησιμοποιεί κανείς ακόμη) με τιμές από 55 € έως και 70 €. Η σχετική της ενημέρωση στο cosmote.gr

Ανάλογη είναι η τιμολογιακή χρέωση και των άλλων ανταγωνιστριών ( ; ) της, Wind και Panafon.


Την ίδια ώρα στην γειτονική μας Ιταλία, η εταιρεία iliad :
παρέχει 50 GB, απεριόριστο χρόνο ομιλίας και SMS και άλλα πολλά, με κόστος
μόλις 7,99 € τον μήνα !


Βεβαίως, τα υπουργεία ανταγωνισμού, εμπορίου ή ότι τέλος πάντων έχουμε αυτή την περίοδο, δεν έχουν μπει ποτέ στον κόπο να ελέγξουν 

  • ΑΝ οι εταιρείες απορρόφησαν τις μειώσεις των τιμών που τους επιβλήθηκαν, ... παρέχοντας στον κόσμο - πελάτες τους, κάθε μήνα, μερικά επιπλέον megabyte ή ελάχιστα λεπτά χρόνου ομιλίας.

    Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στην Ελλάδα, ξέρω όμως ότι φεύγω πλέον μόνιμα από εδώ. Όχι για Ιταλία, όχι για Αγγλία. Ίσως για κάπου πιο δροσερά και με κόσμο που δεν αποδέχεται και δεν καταπίνει αμάσητο, ότι του λένε τα ΜΜΕ.

    * στην Ιταλία ...

    3v@n
    _________________

    Φεύγοντας και εγώ μαζί με τον γιό μου μαζί με τις οικογένειες μας από αυτόν τον Τόπο που μας γέννησε και μας ανάθρεψε, χαιρετώ με ένα μουσικό κομμάτι ενός από τους καλύτερους κιθαρίστες που μας "αποχαιρέτησε" προχθές. Του Peter Green.




    και με κάτι διαφορετικό, που είχα την χαρά να συμμετέχω και συνυπάρχω κάπου μετά το 6΄25΄΄




    Στο επανιδείν 

    Music produser


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου